Goede website snelle levering.

tevreden

Super snelle levering van de fairybell kerstboom

Kijken bestellen en de aflevering is er

Zeer positief in deze tijd

pakket slecht verpakt en hout splinterd

Verpakking beschadigd gearriveerd. Spanband gebroken en krimpfolie gedeeltelijk weg. Heb 1 deel kunnen bekijken, maar dat zag er versplinterd uit. Ik moet het nog in elkaar zetten, dus verder kan ik er nog niet meer over vertellen. Weet dus niet of er nog een montagehandleiding inzit met eventueel schroeven o.i.d.

Zeer snelle levering

Voor het eerst besteld. Zeer tevreden over de aankoop en levering.

Goede service snelle levering

Alles tip top in orde!

Alles prima op tijd en juist verzorgd, klantvriendelijk

Correcte en vlotte afwerking

Uitstekende service en scherpe prijzen. Zeer tevreden.

Zoals het hoort:

Goede communicatie, snelle afhandeling en levering en het product voldoet aan de verwachting. Volgend jaar bestellen we een grotere boom. ;-)

Snelle reactie, klantvriendelijk

Gekochte producten in goede kwaliteit ontvangen.

Verpakking was los gehaald

Het geheel was goed verpakt alleen 1 doos was open en de inhoud van de doos was ook open.

niet zo best

Kreeg het bestelde artikel mooi op tijd alleen had 1 fles betoncoating gelekt in de verpakking.Verpakking zal er niet al te best uit.

Niet zo best

Zeer slecht verpakt. Is door DHL in de tuin neergezet terwijl er de hele dag iemand thuis was !! De verpakking was helemaal opengescheurd. Kado wordt pas 5 december gegeven dus als er beschadigingen zijn dan meld ik me!!

Helemaal top.

Levering correct en heel snel uitgevoerd. Prima

Snelle bezorging en goede communicatie

Oppottafel besteld, snel bezorgd. Helaas het verkeerde model ontvangen. Het juiste exemplaar had ik al in huis voordat de verkeerde tafel werd opgehaald. Na enkele telefoontjes met de klantenservice was het probleem snel en netjes opgelost.

leren kennen met een probleembestelling en super opgelost

nadat ik niet had gekregen wat was besteld heeft buitengoed steeds keurig gereageerd en gezorgd dat ik alsnog het juiste heb ontvangen. Een prima produkt Ook toen de bezorging met DHL mis ging hebben zij hun rol gepakt en gezorgd dat ik alsnog mijn pakket heb gekregen. top gedaan

Snel, duidelijk!

Fijne on-line bestelling, dag erna geleverd, prima!

Jongens werken snel en netjes

Zeer tevreden over de schutting

Goed product ,snel geleverd

Goede ervaring

Zeer netjes verpakt en geleverd

Dag 1 besteld dag 2 in huis. De chauffeur belde half uur voor hij aankwam. Zeer netjes verpakt zo dat het bij regen ook droog zo blijven. Dikke pluim

Uitmuntend

Leuke site, prima prijzen en snelle levering.

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering!

De Pol 6

7581 CZ Losser

Over Buitengoed

Geniet van buiten Creëer van uw tuin een plek om u thuis te voelen en maak het buiten net zo comfortabel als binnen. Bij BUITENGOED vindt u een uitgebreid assortiment om tuin en terras aan te kleden. Kom langs of doe inspiratie op in onze webshop en laat u adviseren!