Prima meedenkende service verlening!

Snelle levering, prima prijs-kwaliteit verhouding. Zeer goede service (niet versturen van een beschadigd artikel, maar pro-actief contact opnemen en overleggen).

Ruim assortiment en snelle bezorging

Ik had een bepaald merk impregneermiddel nodig die ik lastig kom vinden op internet. Bij buitengoed vind ik hem een ook nog voor een alleszins redelijke prijs. Met twee dagen had ik het in huis. Prima ervaring!

Goede service en snelle levering

De bestelling werd snel uitgeleverd. Enig minpuntje was dat er niet goed gekeken is naar het afleveradres, dat anders was dan het factuuradres. Er werd direct aangeboden om de vervoerder te bellen om het recht te zetten,

Goede service van Buitengoed. De DHL waarmee mijn pakket was verzonden deed minder zijn best.

Goede kwaliteit en prijs

Snelle levering, prima service en overleg over levertijden.

Oke maar.....

Slechte omschrijving van bouwpakket 1 pakket was zeiknat en daardoor enkele kromme delen

Je bestelling gelijk behandeld

Je bestelling wordt gelijk behandeld.

Prima geregeld

Ik had een product bestelt waar ik niet tevreden over was. Er werd zeer snel contact opgenomen, en alles naar volle tevredenheid afgehandeld.

Op voorraad en dus snel geleverd!

Snelle en goede levering van mooie spullen

Positief, bestelling werd op aangegeven dag geleverd. Artikelen goed verpakt, zeer enthousiast.

Uitstekende klantenservice

Artikel levering duurde wat langer. Bedrijf nam contact met mij op om te vragen of ik een alternatief wilde, of wilde wachten op de levering. Heel klantvriendelijk.

Goede bereikbaarheid en service

Zie boven

Snelle levering, nette afhandeling maar product voldoet niet aan de verwachting.

Het product is snel en op een goede manier geleverd. Helaas voldoet het product absoluut niet aan de verwachting.

Product is naar wens en de levering was heel snel.

Alles kwam ingoede orde aan en op de afgesproken tijd.

Mijn contact met Buitengoed was geweldig goed. Al mijn vragen werden op een prettige manier beantwoord. De aflevering was ook prima.

Ondanks vertraging goeie service

Werden goed op de hoogte gehouden En afspraken gemaakt

Uitstekend, snelle bezorging

Bank goede kwaliteit, € 20,00 goedkoper dan Hornbach.Hoezo HB de goedkoopste van nl

Goed snelle levering

minder dan 24 hrs vanaf mijn bestelling ontvangen

het was supersnel, heel goed ingepakt en bestelling in perfecte staat

Netjes verpakt

prima service, goede kwaliteit

vriendelijk, behulpzaam personeel, goede kwaliteit materiaal

Redelijk

We werden gebeld dat de lengte van de palen die we besteld hadden niet oké waren of we een andere maat wilden, we hebben toen voor iets langere gekozen. Dan moesten we eerst bijbetalen dan pas kon de order weg. Kreeg ik nog een rekening van iets meer dan 2 euro. Ik vind het zó pietluttig op een bedrag van een paar honderd euro! Verder alles oké gegaan.

Het tafeltje was makkelijk in elkaar te zetten.

Goed en snel geregeld

Goed snel en accuraat

Alles is krom, scheef of niet goed geschaafd en dus veel splinters.

Eens maar nooit meer! Belachelijk veel geld voor een zandbak waarvan alle planken krom en scheef zijn en bovendien vol splinters zitten. Handleiding ook erg onduidelijk. Uiteindelijk staat de zandbak in elkaar, maar dat zegt meer over onze klusskills dan over de zandbak..

De Pol 6

7581 CZ Losser

Over Buitengoed

Geniet van buiten Creëer van uw tuin een plek om u thuis te voelen en maak het buiten net zo comfortabel als binnen. Bij BUITENGOED vindt u een uitgebreid assortiment om tuin en terras aan te kleden. Kom langs of doe inspiratie op in onze webshop en laat u adviseren!