Prima service. Bestelling netjes geleverd, product voldoet volledig aan de verwachting.

Het was goed

Dat ik nog ervaring wil krijgen

Goed en snel

Bestelling super snel geleverd en exact wat wij zochten. Super.

Niet geweldig.

De administratieve behandeling was oke, maar de levering was vertraagd, er ontbraken spullen en er waren kleine beschadigingen. Na het reclameren per telefoon werden de ontbrekende materialen vlot nagestuurd

Bestellen en snelheid levering goed, product zeer matig.

Ik heb 2 stuks geïmpregneerde grenenhouten minigardens op poten gekocht. Over de bestelling en contact met de leverancier niets dan lof. Het geheel is zeer redelijk verpakt, maar waarschijnlijk niet bestand tegen het gooi en smijt werk van de vervoerder (DHL) Bovendien krijg je van DHL een track&trace code die je niets anders vertelt dan dat je pakket tussen 08.00-18.00 wordt bezorgd. Ik heb dit al meer met DHL ervaren. Erg vervelend, vanaf nu een reden om dit soort dingen niet meer online te bestellen. Echter, bij uitpakken valt mij meteen de kwaliteit op; zeer matig. Een van de poten is door midden (waarschijnlijk tijdens vervoer gebeurd). De panelen zijn ‘voorgemonteerd’. Dat houdt in; De latjes zijn zeer slordig aan elkaar gezet door middel van krammen. De meesten zitten los en moet je bijna allemaal zelf vast gaan zetten of vervangen door schroeven. Het aantal schroeven van een van de bakken klopt niet. Het hout is van zeer matige kwaliteit en slechts een paar latten zijn recht, de rest is krom getrokken. Al met al niet erg voor ‘herhaling vatbaar’.

Fijne eerste ervaring

Voor het eerst hier besteld. Via de chat gevraagd of artikel echt op voorraad was. Bestelling geplaatst en snel afgeleverd. Prijs was ook prima!

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering

Slechte planken bij de levering

De service was prima, werd geholpen met het inladen. Wel jammer dat er slechte planken bij zijn

Uiteindelijk na meer dan 6 weken geleverd

Direct na de bestelling wel bericht ontvangen dat het iets langer kon gaan duren. Uiteindelijk zelf na ruim 6 weken maar eens gebeld waar het bestelde bleef. Daarna kreeg ik ineens met 3 dagen toch de BBQ hoes toegestuurd.

Goede materialen en snelle afhandeling

Prima producten en service

Goede producten en snel geleverd

Perfecte levering

Tuinwerktafel besteld en kwam compleet in een dikke noppenfolie aan de deur, keurig.

Uitstekende webshop EN met perfect advies

Wij zijn bezig de tuin aan te passen, moderniseren. Natuurlijk met meer vragen dan antwoorden. Buitengoed geeft advies en hun levering is snel. Goed verpakt en top-kwaliteit artikelen.

Goed en netjes

Keurig op tijd geleverd. En netjes verpakt

Zeer tevreden.

De bestelling kwam snel, netjes verpakt en onbeschadigd binnen. Het product voldoet aan de verwachting, zoals omschreven werd op de site.

Klantvriendelijk

Op mijn vraag om meer uitleg kreeg ik meteen een duidelijk en pertinent antwoord. De levering is overigens snel en perfect gebeurd.

pakket op tijd en compleet afgeleverd

Niet fijn was dat DHL het pakket heeft afgeleverd zonder bewijs van ontvangst; en het pakket geplaatst heeft op een vanaf de straat duidelijk zichtbare plek.

Product niet zoals omschreven.

Wij kochten een stofzuiger waarmee makkelijk het water schoon gemaakt kon worden. Helaas werkt het niet makkelijk en laat het apparaat de helft van de prut gewoon weer terug in het water lopen.

Goed product, duidelijke site

Zoals de titel aangeeft, een duidelijke website en een betaalbaar goed product. Er stond dat als je voor een bepaalde tijd de bestelling plaatste het product de volgende dag aanwezig zou zijn. Ik heb de bestelling 20 minuten voor die tijd gedaan echter werd de bestelling de volgende dag pas afgehandeld. Verder niets op aan te merken.

Bestelling is binnen, weinig communicatie over vertraagde levering

Ik had schaduwdoeken besteld die niet direct geleverd zouden kunnen worden, maar de verzendtijd stond op 5-7 werkdagen. Na die week kreeg ik bericht dat het nog eens 5-7 werkdagen zou duren. Uiteindelijk heeft het zonder verdere communicatie ongeveer 4 weken geduurd tot de doeken verzonden waren. Ik had het prettig gevonden als ik daar bericht over had gekregen. De doeken zijn nu binnen, nog niet opgehangen, dat doen we binnenkort.

Super service na verkeerde levering!

Goederen volgens aangegeven levertijd ontvangen. Er bleek echter helaas het verkeerd product te zijn geleverd. Na 1 telefoontje waarbij ik geholpen werd door een zeer vriendelijke en behulpzame dame, werd ik de dag erop gebeld door weer een vriendelijke medewerker voor het maken van een ophaalafspraak en nieuwe leverdag. Juiste product werd hierna snel en weer keurig verpakt bezorgd!

Snelle communicatie en levering

Product snel en netjes geleverd

Goede oplossing, na aanleiding minder goede levering

De levering was niet helemaal goed geleverd. Maar is prima opgelost door de leverancier. Perfect! Helemaal tevreden.

Buitengewoon

Vuurtafel besteld en ik heb fouten gemaakt die door Buitengoed.nl zijn hersteld, onbegrijpelijk goede service,

Mijn ervaring is slecht

Het door mij bestelde en via Ideal betaalde hout werd niet geleverd binnen het gestelde termijn. 2 weken nadat het termijn was verlopen heb ik gebeld, honderden excuses maar vandaag kwam er een levering daar zou het bij moeten zitten. Niets gehoord of gezien na 2 weken nog maar eens gebeld, het zelfde verhaal alles moeilijk maar vandaag komt er een levering en daar zit het bij. Een week later maar besloten de firma eens lijfelijk te bezoeken. Weer een hoop excuses, op mijn vraag waarom ik steeds contact moet zoeken en niet zij werd drukte aangevoerd als excuus. Ter plaatse met de medewerker een alternatief geselecteerd voor het niet te leveren hout. Conclusie- Buitenhout levert niet op tijd (totaal 7,5 weken i.p.v. 2 weken) - Buitenhout communiceert niet als het uitloopt maar beloofd het wel( tot 3 keer toe).

De Pol 6

7581 CZ Losser

Over Buitengoed

Geniet van buiten Creëer van uw tuin een plek om u thuis te voelen en maak het buiten net zo comfortabel als binnen. Bij BUITENGOED vindt u een uitgebreid assortiment om tuin en terras aan te kleden. Kom langs of doe inspiratie op in onze webshop en laat u adviseren!