Filter

Aankoop viel tegen.

De afwerking van het hout van de oppottafel viel tegen. De handleiding klopte niet en er was i.p.v. twee lengtes schroeven slecht één lengte bijgevoegd

Netjes geholpen en de spullen zijn goed geleverd! top

top gelevert

we zijn heel blij met ons mooie lounge set ook de snelheid van de bezorging zeer tevreden

Dramatische

Order beschadigd gekregen. Telefonische krijg je niemand te pakken. Op mail krijg je een reactie dat ze niet genoeg tijd hebben om te reageren op email. Nooit iets bij deze mensen kopen. Zeer slecht

Een vlotte en correcte leveringg

Een duidelijke website en eenvoudig om te bestellen. Levering binnen afzienbare tijd.

Levering goed

Levering goed, echter duurde een aantal dagen langer dan de bedoeling was. Zal wel veroorzaakt worden door Corona. Verder prima.

Prachtig huisje, vieze glijbaan

Het bestellen en bezorgen verliep allemaal goed. Het pakket was compleet en het ziet er opgebouwd prachtig uit. Tegenvaller was de glijbaan. Deze zag eruit als een 2e hands glijbaan en was helemaal vies. Hierover contact opgenomen en ik zou terug worden gebeld. Dat is helaas niet gebeurd. Nu wil ik om de glijbaan ook niet te moeilijk doen, maar dat had ze wel gesierd. Na een sopje is het acceptabel, maar lijkt nog steeds geen nieuwe glijbaan. Als je een aankoop doet van 900 euro mag je dat toch wel verwachten. Kortom, verbeterpuntje voor de zaak. Verder zijn we erg tevreden.

Mooie schutting van goeie kwaliteit, zeer tevreden!

Top.

Snel besteld nog sneller geleverd.

Een papiertje met zeer slechte instructie

Ontzettend slecht en veel te beknopt papiertje met instructie. Op een gegeven moment moet je het zelf maar uitzoeken.

Makkelijk te bestellen, goed op de hoogte gehouden over verzending. Snel in huis.

Nog wel een karwei om in elkaar te schroeven

Maar we zijn blij met resultaat. Mooie zandbak . Lekker ruim en prima zitbanken. Ons kleinkind was meteen enthousiast.

Groot postpakket, goed verpakt en tijdig geleverd

Levering 4-5 werkdagen, ontvangen op 4e werkdag.

Het product viel tegen, maar de service van Buitengoed was snel en netjes.

Mooie oppot tafel en makkelijk in elkaar te zetten

Voldoet aan mijn verwachtingen

Snel geleverd Goede kwaliteit

Goed persoonlijk advies, maar uiteindelijk verkeerde produkt

Voor de deur die ik besteld heb werd een breedtemaat van 90 aangegeven. Uiteindelijk is die 80cm en vind ik eea niet duidelijk omschreven. Betekent dat ik nu niet met een ligbed door de schuttingdeur kan, wat de aanleiding was voor het bestellen van de douglas deur

producten prima, als verwacht. aflevering licht chaotisch, mogelijk meer door dhl dan door buitengoed

Uitermate goed

De juiste artikelen zoals verwacht, snelle service en levering. Daarnaast nog goedkoper ook dan een van de grote online winkels.

Geweldig! Skelter van merk Berg gekocht, snel geleverd!

Wij hebben voor de verjaardag van onze zoon een skelter besteld. Die hadden we snel nodig, dat was echt heel snel geleverd. Top bedrijf!

Alles correct verlopen

Even moeten wachten maar alles nu ok.

Snelle levering, slechte service

Artikel is een in beschadigde doos geleverd met kapot artikel erin. Meteen online contact opgenomen en zou binnen twee dagen na mailen reactie krijgen ondertussen bijna 1,5 week verder en nog niks vernomen. Nu waarschijnlijk geen cadeau voor onze dochter die 1 jaar wordt.

Leveren niet volgens afspraak

Expliciet gebeld met de vraag of een bepaald product op tijd geleverd kon worden, aangezien ik dit voor vrijdag in huis moet hebben. Dinsdag besteld en al vanaf woensdag bij DHL met status, zending niet ontvangen. Gebeld, maar buitengoed geeft aan dat het pakketje al lang weg is bij hen... Geloof er niet veel van aangezien mijn andere DHL pakketjes wel netjes op tijd geleverd zijn deze week...

Voldoet aan verwachtingen

Goede kwaliteit Goede afleverprocedure

Trage verwerking

Online een mooie tuinwerktafel besteld van Douglas hout. Hij was behoorlijk aan de prijs maar zag er degelijk en mooi uit en Buitengoed leek me een goed en betrouwbaar bedrijf. Tijdens bestelling kon ik een leverdatum aangeven maar deze werd zeker niet gehaald. Na telefonisch contact leek Corona de oorzaak te zijn voor de trage reactie op mijn mail. Na ontvangst bleek tafel kapot dus foto’s gestuurd per mail. Weer geen reactie. Dan maar weer gebeld. Onderdeel dat kapot is wordt opgestuurd maar nog steeds geen enkele reactie. Ik heb € 150,00 betaald maar heb nog steeds een kapotte tafel.

6 De Pol

Losser 7581 CZ