Filter

goederen niet ontvangen, reeds gemaild, wacht op uw reaktie

volgens track en trace is het hier geleverd, ik heb niks ontvangen helaas...

Slechte kwaliteit/ prijsverhouding

Niet natuurlijke beschadigingen in het hout op meerdere plaatsen. B.v. zichtbare beschadigingen in de fronten van de laden. Ook pasten de laden niet, ze waren te breed. In de onderste plank zit een van de planken een scheur. Op de bovenste plank was de eerste plank scheef geniet, waardoor de staalplaat niet paste.

Helaas kwam het bouwpakket helemaal beschimmeld uit de verpakking

Maar aangezien ik het teveel gedoe vind om het terug te sturen, ze zien me aankomen bij het afgiftepunt, heb ik alle houten onderdelen in de zon gezet om het vocht eruit te laten trekken. Misschien voortaan een luchtige verpakking?

Perfect alles geregeld

Goede kwaliteit van mijn gekocht spullen. Bijzonder goed geholpen en vriendelijke mensen. Is zondermeer aan te bevelen

Geen service

Na betaling en levering wordt er totaal niet gereageerd op mijn melding en foto’s dat er behoorlijke schade aan het geleverde is geconstateerd bij het uitpakken! Op de simpele vraag hoe dit op te lossen is komt geen enkele reactie! Valt mij heel erg tegen!

Goed verzorgd en snel.

2 moestuinbakken

2 dagen na bestelling bezorgd. Verpakking zag er degelijk uit. Artikelen staan in elkaar in de tuin te pronken in de hoop dat ze snel gevuld kunnen worden door de kinderen. Nog niet echt in gebruik dus vanwege het weer maar op het eerste gezicht ziet het er goed uit. Betaalbare prijs ook. Als de bakken goed bevallen, willen we er misschien nog 2 bij kopen.

Mooi ontwerp!

Ik zocht een duozit met een rugsteun die naar achteren helt. Liefst van hardhout. Buitengoed heeft dit prima geleverd!

snel en goed verpakt duidelijke omschrijving.

Duidelijke website, snelle bestelling, betaling en levering. Helemaal goed!

Snelle levering van kwaliteit

Makkelijk en snel besteld; snel geleverd en makkelijk in elkaar te zetten doordat het een mooie kwaliteit is

Snelle levering en goede presentatie. Product van matige kwaliteit

De moestuin bak waard snel bezorgd. De website ziet er modern en verzorgd uit. Het product zelf is van slechte kwaliteit. Zeer matige kwaliteit hout. De bak zal niet langer dan één seizoen mee gaan. Misschien is dat de bedoeling.

Goede snelle service

Snelle Levering en je krijgt wat je ziet.

Is niet zo best

Had een bankje besteld ik mocht de datum aangeven,maar op datum niks ontvangen, even bellen ze begrijpen niet waarom niet verzonden was,zo snel mogelijk opsturen,dat ging ook wel maar dat waardeloze bedrijf DHL moest weer roet in het eten gooien,nu 5 -4-2021 heb ik het bankje nog niet.Ik zoek voortaan een bedrijf uit dat niet vervoerder DHL gebruikt.

Besteld en vlot geleverd.

Ik heb besteld en dat werd snel geleverd. Uitstekend.

Snelle afhandeling

Mooi, stevig product

Wij hebben de Zandbak Roy, afm.120 x 120 cm, douglas gekocht en zijn tevreden ermee. Mooie afwerking met de beits hout. Als die helemaal in elkaar zit is die mooi stevig. Twee min puntjes die wij hebben is dat het hout gaat splitsen bij het in draaien van de schroeven en wij hadden een aantal schroeven waarvan de kop ervan af kwam. Kwaliteit van de schroeven kan dus beter. Levering en klantenservice zijn wij erg tevreden over.

Snelle levering en op het doorgegeven tijdstip.

Heel goede en snelle service

1 product niet geleverd en werd me gelijk die dag dat ik ernaar vroeg al op de post gedaan met excuses, super!

Verkeerde afmetingen

Minigarden op poten besteld. Betreft een bouwpakket. De bodem was echter te groot en heb ik zelf passend moeten maken.

Levering eerder dan verwacht

Na eerdere bestellingen bij Buitengoed, en de goede ervaringen, weer gekozen voor Buitengoed. De sunred propus staat hier goed geprijsd, ondanks dat er een verwachte levertijd van mei stond aangegeven op de website, heb ik hem binnen een paar dagen binnen.

Goede service, snelle levering en mooie kwaliteit van het tuinbankje

Vochtig en beschimmeld ontvangen

Mijn schoondochter voor haar verjaardag een kweektafel gegeven, alleen jammer dat alles vochtig en vol schimmel stond. Nu schoon gemaakt zoveel mogelijk en laten drogen, hopen er het beste maar van.

Snelle levering, prettige dienstverlening

Prettige en heldere communicatie. Vriendelijk geholpen bij ophalen van de producten.

Prima product

Snel geleverd, alles aanwezig en makkelijk te monteren

6 De Pol

Losser 7581 CZ