Makkelijk en snel

Om onbekende reden kreeg ik naast mijn bestelling nog een levering , die ik dus niet besteld had, vreemd

Doen wat ze beloven!

Gewoonweg via de site besteld. Je kunt opgeven waar ze het neer kunnen zetten. Alles volgens vlot en volgens afspraak geregeld. Gewoonweg meer dan voldoende, dus 5 sterren.

Goed product, betaalbaar en snel geleverd

Buitengewoon

Het was mijn eerste contact en wilde graag wat informatie. Ik belde rond lunchtijd en had geen gehoor. Werd kort na de lunch terug gebeld en kreeg in een prettig gesprek antwoord op al mijn vragen. Daarna was het fluitje van een cent om de bestelling op het internet te plaatsen en te betalen. Op de aangegeven dag en tijd werd de bestelling bezorgd en de jongeman bood zelfs aan om de pakketten binnen te zetten. Kortom "Buitengewoon".

Gebeld voor 5 zakken steenzout wel even moeten wachten want het was druk wegens winterweer

Gewoon een betrouwbaar bedrijf

Super snelle levering

Al jaren doe ik mijn bestelling en dit gaat super snel

Altijd snel en correct bezorgd

Na bestelling altijd goede berichtgeving en goede bezorging.

Top bezorging en past perfect!

Top bezorging en past perfect.

Prettig

Snel en goed! En een goede kwaliteit volgens mij.

Snelle levering.

Eenvoudig bestellen, duidelijke presentatie van producten, snel geleverd en juiste kwaliteit.

Prima bedrijf

Prima bedrijf

Betrouwbaar bedrijf.

Doen wat ze zeggen, en leveren snel.

x

x

Perfect geleverd, goede prijs

Keurig verzorgd en op tijd afgeleverd

Profesioneel bedrijf

Snel accuraat en duidelijk , wat is afgesproken gebeurt netjes correct en snel trots om met dit soort bedrijven zaken te doen.

Hele goede service

Makkelijk en tegen een redelijke prijs

Als extra zou ik willen vermelden dat de chauffeur van de besteldienst uitermate vriendelijk was en behulpzaam! Geweldig

Snelle levering en goede communicatie

Zeer tevreden over de Nederlandse Zouthandel: snelle levering, een gebruiksvriendelijke website en heldere, prettige communicatie.

Zo als het hoort

Netjes volgens de afspraak al jaren klant

Snelle levering!

Snelle levering van zakken van 10 kg, die ik kan tillen! Perfect!

Prima en snelle levering

Makkelijk en snel geleverd

Zeer goed en bestellen al jaren

Netjes afgehandeld

Mooi zout

Woudweg 5

3137KC Vlaardingen

Over Nederlandse Zouthandel

Met 200 jaar aan ervaring in de zouthandel, zijn wij uw betrouwbare partner als leverancier van een uitgebreid assortiment hoogwaardige zoutproducten. Want zout, daar houden wij van.