Levering gaat altijd uitstekend, nog nooit klachten gehad. Houden zo. Steenzout werkt goed bij ons voor al het onkruid tussen de tegels. De weersverwachting was warm en droog, dan werkt steenzout het best. Dus snel weer besteld en snel geleverd!

zeer goed

Voldoet helemaal aan onze erwachting.

Voldoet helemaal aan onze verwachtingen.

Zet goede levering op tijd

Goed product, snel geleverd

Op de site is duidelijk uit te zoeken wat je wilt hebben. De diverse lever hoeveelheden kunnen de prijs nog gunstig beïnvloeden. Het steenzout wordt gebruikt op de paden tegen het onkruid en dat werkt prima. Kom ik zeker weer terug.

Boven verwachting

Invoeren van de bestelling was erg gemakkelijk. De levering werd op tijd geleverd door een vriendelijke medewerker.

Uitstekende website en prima service

Zie antwoord boven

Altijd op tijd

Snelle levering en goede service

Snelle correcte levering door behulpzame vervoerder (Transmission)

Goede prijs-kwaliteit verhouding en stipte correcte levering

Top, ook een foutje lossen ze perfect op.

De zoutblokken zijn zeer snel geleverd. Aanvankelijk ontbrak een deel van de bestelling, maar na een e-mail werd dit direct opgelost. Kortom, een uitstekende service!

de levering was snel

Prima geregeld

Snel en makkelijk bestellen, vlotte levering. Ga zo door.

Zakken stuk

Helaas bij de levering deze keer 2 zaken die waren dicht geplakt. Verder een keurige snellie levering

Keurig op tijd geleverd

Op tijd geleverd en het product ( steenzout ) werkt prima als onkruidbestrijder.

Snel gekocht op een transparante website, snel geleverd, en 'n goed product!

Goede levering

Naar bestelling werd het zout een dag of 3 later geleverd met een transport.

Top service met goed assortiment

Snelle levering Zout gedefinieerd in verschil van toepassingen. Top voor onkruid bestrijden op grote oppervlakte grind terrein

De chauffeur van de transportdienst is de grootste hork die ik ooit heb ontmoet.

De man kwam het erf op met een vrachtautootje met hydraulische laadklep en een elektrische pomp wagen. Meneer was druk aan het bellen en had totaal geen oog/oor voor mij. Ik stond klaar om hem te helpen. Hij plaatste de auo zo dat zijn laadklep eindigde op het grind van mijn erf. Auto 1 meter meer naar achteren plaatsen en de klep zou op het straat gedeelte van mijn erf uitkomen. Ik wilde hem hier op attenderen maar hij had nog steeds geen tijd ivm zijn belangrijke telefoongesprek. Hem zijn gang laten gaan en ja hoor. De elektrische pompwagen kwam niet door het grind heen. Hem vrolijk laten tobben en mijn zout in mijn kruiwagen laten deponeren door deze "professional" De levering van het zout en de verdere afwikkeling verliep vlekkeloos.

Op tijd en volgens afspraak

Keurig alls op tijd en goed op de hoogte gehouden van de levering

Probleemloos bestellen, afrekenen en afleveren.

Chauffeur hielp mee de 4 x 25kg zakken in de garage te leggen.

Gewoon goed

Op tijd geleverd

Ik had mij vergist in mijn bestelling en al betaald. De betaling is gecrediteerd en ik heb opnieuw het juiste besteld en betaald. Prima geregeld en geleverd.

Keurige site en snel geleverd!

Keurige site en snel geleverd!

1 zak zout kapot bij levering en mee retour genomen door de chauffeur na een telefoontje de volgende dag een nieuwe geleverd . Dt is service!

Woudweg 5

3137KC Vlaardingen

Over Nederlandse Zouthandel

Met 200 jaar aan ervaring in de zouthandel, zijn wij uw betrouwbare partner als leverancier van een uitgebreid assortiment hoogwaardige zoutproducten. Want zout, daar houden wij van.