snelle en correcte bevestiging en levering van de partij steenzout

Ik bestel al jaren steenzout om het mos te bestrijden op de tennisbaan. Ik doe dat bij de Nederlandse zouthandel een betrouwbare en snelle leverancier. Ook de prijs kwaliteitsverhouding is goed!

Volgende keer wel ff bellen !

Helaas is er voor de aflevering niet even gebeld , wel om gevraagd in de order. Nu is de pallet aan de straat gezet, 40 keer 25 meter lopen.....

supersnelle levering!

zout was er eerder dan ik gedacht had

Chapeau !

Perfect en keurige aflevering !

Snelle levering goede prijs

Goede info op de site

hele proces van info, bestellen en leveren vlot verlopen

Goede prijs en snel gratis geleverd.

Goede prijs en snel gratis geleverd.

Bezorger weet niet WAT ze bezorgd.

Beste, Doordat de jonge dame (ik gok) 22j totaal niet weet wat ze vervoerde en afleverde ging ze ermee om als een kip zonder kop. Omdat het gewicht dermate TE zwaar was voor haar liet ze de pakketten vroegtijdig los en plofte de een op de ander waardoor het zout in stukken brokkelde. Ik heb het geduld en een tekort aan tijd er niet voor over om het op dat moment NIET aan te nemen. Maar heb ze wel even (#2%$&*^!) verteld dat het zo niet de juiste weg is. Maar, jong als ze is zal ze het geen reet boeien. Dus, de volgende bestelling moet ik doen als ik het nog niet nodig heb, om het terug te kunnen sturen als het niet goed geleverd wordt.

Snelle levering en goede service

Snelle levering, goede prijs en handige 10 kilo zakken voor de waterontharder. Een échte aanrader Nederlandse Zouthandel.

super bedrijf

snelle levering echt geweldig

Super bedrijf!!

Snelle levering. Kan gewoon niet beter. Super te spreken over dit bedrijf.

Aankoop

Netjes afgeleverd en bestelproces snel

Snel en prima geregeld. Ook met het leveren op een bepaalde dag is goed gegaan.

Supersnel bezorgd met een geweldige service.

Kan niet beter: 's avonds besteld, volgende ochtend in huis. Keurig binnengezet i.v.m. het gewicht van het pakket. Top!

Alles netjes volgens afspraak geregeld.

Prima alles geregeld

Ongevraagd kreeg ik zelfs een vervanging gekregen voor een lekkende/beschadigde zoutzak!

Supersnel

Goede prijs en supersnel

Prima contact.

Prima contact. Afspraak werd netjes nagekomen.

Goed verlopen

Eenvoudig bestellen, snel geleverd. Alleen niet op de afgesproken plaats achter het huis maar het stond bij de voordeur achter een bloembak. Bezorgen ook als je niet thuis bent, handig

Heel er goed en snel geleverd

Erg goed

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd

Snelle levering en afhandeling

Gewoon goed

Makkelijk besteld, eenvoudig betaald via iDeal. En 2 dagen later netjes geleverd

Gewoon top

Top geregeld goed zout

Woudweg 5

3137KC Vlaardingen

Over Nederlandse Zouthandel

Met 200 jaar aan ervaring in de zouthandel, zijn wij uw betrouwbare partner als leverancier van een uitgebreid assortiment hoogwaardige zoutproducten. Want zout, daar houden wij van.