snelle levering, gebroken zoutblokken

Levering gaat prima. maar de eerste 2 pakken die ik uitpakte voor mijn aqua cel waren gebroken

keuze tot kleinere hoeveelheden en snel (gratis) geleverd

Fijn en grof steenzout besteld, snel en gratis geleverd. Stevige verpakking, en een zuiver product. Verwerkt goed, geen aaneengekoekte zoutbrokken. Ben er tevreden mee.

Te weing geleverd

Nadat er maar 2 van de 4 zakken zout waren geleverd werd er adekwaat gereageerd op mijn mail hierover. Aan rest van de levering werd na 2 dagen voldaan.

Snel bezorgd en snel besteld toppers

Goede aftersales door uiterst vriendelijke mensen

Na een slechte ervaring qua levering, zie mijn andere berichtje, ben ik uiterst vriendelijk en heel correct geholpen door dit bedrijf. Ze hebben mij heel snel en netjes benaderd met een goede oplossing. Als iets niet goed gaat dan zeg ik het maar als dit goed word opgelost mag het ook gezegd worden. Uiteindelijk zeer tevreden over dit bedrijf hoe ze te werk gaan. Inmiddels het zout ook gebruikt en de werking ervan is fantastisch!

Bij de eerste levering ontbrak de helft maar dit werd binnen 2 dagen als nog geleverd.

geen gedoe besteld en twee dagen later geleverd

prima zout

Idioot dat je perse 10 zakken moet bestellen, ws volgende keer bij een ander die wel minder wil leve

Keurig bezorgd……chauffeur grote complimenten. Tot in de kelder gebracht…fantastisch

Helaas geen mogelijkheid om de zoutzakken zelf op te halen.

Telefonish contact was prettig. Vlot geleverd. Maar ik woon er bijna naast en had mij de transportkosten willen besparen.

De bestelling ging goed.

Alleen de aflevering, viel een beetje tegen. De dozen zijn zwaar, om deze onbeschadigd te bezorgen is moeilijk. Er waren dozen stukken van zoutblokken waren stukken afgebroken. Heb 1 doos gecompenseerd gekregen, en moet maar afwachten of er niet meer zoutblokken beschadigt zijn. Dat zie ik pas over 1 jaar. Vriendelijke groet H.Zwaga

Bestelling vlot geleverd

Via de website van de Nederlandse Zouthandel is het eenvoudig producten bestellen. De levering van mijn bestelling vond plaats op het tijdstip wat gemeld was bij de bestelling.

Snelle levering en super aftersales.

Snel geleverd. Er was 1 zak tijdens vervoer kapot gegaan. De volgende dag om half acht lag er een nieuwe. Klasse.

Vlot bezorgd en goed spul

Vlot bezorgd en goed spul

slecht

ik geef jullie geen ster omdat ik niet kan bestellen bij jullie.

Top service!

Top! Service!

De levering werd alleen wel voor het huis gezet toen we niet thuis waren.

Snel en goede service

De bestelde blokken werden snel geleverd. Eén van de dozen was kapot, zo ook de blokken erin. Na een mail met deze klacht ontving ik snel een nieuw doosje. Fijn zulke service. Tot de volgende!!

Hoop dat het werk tegen de onkruid.

Weet ik nog niet.

Kwalitatief product. Goede dienstverlening

Ben tevreden

Snel zout

Wateronthardingszout en strooizout bij dezelfde leverancier; heel gemakkelijk en een paar honderd kilo wordt snel voor je deur afgeleverd, da's heel gemakkelijk.

Duidelijke en snelle levering

slecht

We hebben nog niks ontvangen! Wederom niks ontvangen! Na telefonisch contact op maandag 24 juni 2024 was beloofd dat het dinsdag 25 juni 2024 geleverd zou worden Niet dus

Uitstekend!

Bijzonder snelle levering

Prima dienstverlening

Gemakkelijk bestellen en snelle levering aan huis door een vriendelijke bezorger

5 Woudweg

Vlaardingen 3137KC