Verkoper en de Product Goed bezorger slecht

Verkoper en de Producten zijn goed aanraders alleen de bezorger dienst Transmission heel slecht, je krijgt je pakket kapot (lek),

Goed en een snelle levering

Alleen jammer als er staat op de site van als je niet thuis ben zetten het als nog voor deur dat is niet zo moet ik weer een aan ander datum aan geven. Er was een zak ergens in het vervoer open gegaan was afgedicht met type iets mist in de zak maar dat is wel heel weinig den ik zo.

Heel goed!

Goeie website om snel een bestelling te doen, met een snelle levering. Top geregeld!

Zoals altijd snel geleverd, jammer dat het een stuk duurder was

Zie boven boven.

Tof bedrijf!

Vandaag besteld, overmorgen in huis. Gratis bezorgd! Doen dat wat ze zeggen op de website.

Prettige ervaring, snelle levering, goed product

GEWELDIG!!

Ik ben t zout gaan gebruiken en het is gewoon geweldig! Het werkt!!!! Als het een een aantal dagen of t liefst een week droog weer is strooien met een strooiwagen en je bent zeker 3 a 4 maanden van je onkruid af wel t liefste strooien met wat zon zodat t zout gelijk zijn werk kan doenEn nog een voordeel alles blijft mooi schoon.Voor mij niets anders meer dit is de oplossing en ik heb al een aantal buren die ook nu aan t strooien zijn met het steenzout.Ik heb al jaren alles gedaan om t onkruid weg te halen en dan altijd week na week met een onkruidbrander bezig soms tot verveling toe en nu is t strooien en t blijft gewoon een lange tijd weg.Dit is echt de oplossing steenzout voor je onkruid. Ik ben helemaal blij voor mij altijd STEENZOUT!!!!!

Goede snelle levering

Het steenzout werkt, het onkruid is weg. Weet alleen nog niet voor hoe lang.

Makkelijk bestellen snel geleverd

Zie bovenstaande

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst, duidelijke webshop en prima service. Direct bevestiging van de bestelling en alles 2 dagen later al geleverd

Eerste keer dat ik steenzout gebruik ,resultaat mag er zijn

Dit is de eerste keer dat ik steenzout heb besteld en ben er zeer te spreken over Ook de levering was inorde .

Na contact zeer verhelderende info ontvangen.

Mijn ervaring met steenzout het volgende: Ondergetekende had een negatieve beoordeling gegeven en dat was achteraf niet juist en zeer onterecht. Hierbij correctie beoordeling nogmaals excuus hier voor!! Mijn verwachting was dat het sneller zou werken maar dat was mijn verkeerde inschatting. Excuus nogmaals aan de leverancier - ik kan het iedereen aanbevelen in zowel grind als bij tuintegels. Werkt zeer goed. Mvgr, W. Terpstra

Snel geleverd, topproduct.

Werkt perfect regen onkruid. Gemakkelijk in gebruik.

Prima verlopen

Levering volgens plan afgeleverd

Goede ervaring.

Mooi op tijd geleverd. Zeer tevreden.

Ben zeer tevreden

Gemakkelijk bestellen, snelle levering en het belangrijkste: Het werkt uitstekend tegen onkruid!

Vlotte afhandeling

Zeer goed geholpen

Levering prima geholpen door koerier

Goede en snelle bezorging

Snel bezorgd en keurig neergezet.

Alles netjes optijd afgeleverd.

Het bestelde werd netjes optijd en verpakt afgeleverd.

5 Woudweg

Vlaardingen 3137KC