Snel geleverd.

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

perfecte service

wij hadden 2 beschadigde pakken geleverd gekregen , na mail binnen 24 uur 2 nieuwe pakken geleverd . super .

Slecht

Ik heb 50 zakken besteld en betaald en slechts 25 zakken geleverd gekregen.

snelle levering en niet te duur

zouttabletten waren netjes verpakt op een pallet

Netjes op een pallet geleverd

De aangegeven datum van bezorging klopte niet, via het kaartje dat in de bus gegooid was kon je een nieuwe afspraak inplannen op een datum die bij mij en bij de bezorgdienst uit zou komen. Ik had 2 weken later afgesproken maar 2 dagen later werd het alsnog geleverd. Gelukkig was er iemand thuis.

Goed , vriendelijk en service gericht

Zie hier boven

Redelijk snel geleverd en netjes verpakt

Mijn ervaring met de Nederlandse Zouthandel is uitstekend, het bestellen is eenvoudig, het afrekenen gaat snel en gemakkelijk en met de levering word je prima op de hoogte gehouden wanneer en hoe laat je spullen worden afgeleverd.

tijd van levering

De bestelling ging vlot maar ik werd niet gebeld wanneer het geleverd zou worden. Ik was gelukkig thuis. Ik wil graag volgende keer een mail of een telefoontje ontvangen over de levering.

Nette, snelle levering

Makkelijk om bestelling te plaatsen. Nette snelle levering. Vriendelijke chauffeur

snel en goed

eenvoudig bestellen, goede communicatie en een goede levering (behulpzaam)

Super snelle levering

snel geleverd en zo als afgesproken een uur voor levering telefonisch geïnformeerd

Goede service snelle levering

Fijn contact , duidelijke afspraken Snelle levering En goed contact met chauffeur bij levering

goede snelle dienstverlening

Snel bezorgd, betaalbare waren.

Nooit een probleem hier.

Gemakkelijk besteld, snel geleverd!

Positief! Ik kon mijn bestelling eenvoudig plaatsen en deze werd volgens afspraak geleverd!

zeer net en goed bedrijf, communicatie is zeer prettig

alles volgens afspraak

tevreden

Vlot en betaslbaar

2 bestellingen van 2 verschillende soorten zout op 2 verschillende adressen in dezelfde plasts De ene levering de volgende dag en de andere de vierde dag. Maar het doet niet af aan onze tevredenheid hoor! Snel genoeg en makkelijk te bestellen en redelijke prijzen !

Voldoet aan vervachting en snelle levering

Goede website

Makkelijk bestellen en super snelle levering.

Prima bedrijf

Ik ben tevreden de de zoutblokken waren veel beter verpakt dan mijn eerdere bestelling De aflevering mocht gewoon voor de deur afgeleverd worden op mijn verzoek is ook prima verlopen

Uitstekende service

Goede service en snelle levering!

5 Woudweg

Vlaardingen 3137KC