Uitstekende service

Goede service en snelle levering!

Super snelle levering. Top

Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd. En netjes voor de garage gelegd.

Redelijk snel en goede levering

Vriendelijke en behulpzame bezorgers

Heb zout besteld, dit was de 3 e dag binnen, alleen jammer dat je niet kan volgen wanneer en tijd indicatie. Verder is alles naar wens . TOP !

Helaas niet op rekening

Vorige order kon op rekening, maar werd nu verplicht vooraf te betalen. Beetje jammer. Tevens zijn de goederen wel flink duurder geworden. Wist niet dat zout ook al uit de Oekraïne kwam. Verder correcte levering.

gewoon goed en beste prijs

Vlotte levering ,prettig geholpen.

Ook de transporteur was heel behulpzaam.

Zeer betrouwbaar, supersnelle levering!

snelle service

snelle geleverd.. alleen minpuntje dat ze niet met de vrachtwagen achter kunnen komen. en met een palletwagen door grind word ook niet wat. chauffeur belde keurig.en heb adres bij buurman afgeleverd.ivm zelf aan het werk. mvg a.bos

Voordelig alternatief snel geleverd

Alternatief merk zwembadzout. Voordelig en snel geleverd.

Bestellng en afhandeling snel en aquaraat , precies zoals het hoort

goede prijs, duidelijke manier van bestellen, en snelle bezorging

Prima ervaring, simpel. Estelle en snel geleverd.

Zie boven.

goed afgehandeld

snelle en goede levering

Goed afgehandeld

Nette afhandeling en vlotte levering, alleen daarvan geen bericht. Men stond onverwachts voor de deur

Sympathiek , snel en prima product

Fijn bedrijf

Schappelijke prijs met snelle levering

Binnen twee dagen gratis thuis bezorgd

Prima levering.

Prima levering.

Goed verpakt en keurig geleverd

Het zout is goed verpakt en werd door de bezorger in de garage gebracht. Keurige service!

Snelle levering. Top product

De levering binnen 2 weken was in mijn geval de volgende dag.

Problem solved

After delivery I noticed a problem with the salt blocks. The company checked and reacted quickly. They replaced the salt blocks right away. Delivery was on time.

Stipte levering tegen een concurrerende prijs

Kocht vroeger mijn onthardingszout bij de lokale handelaar ; prijs nu de helft en het wordt nu ook thuis bezorgd

Onkruid

Gewoon goed

Ik heb het nog niet gebruikt. Ik weet niet goed of ik het met water moet aan maken?

prima levering

5 Woudweg