prima prijs kwaliteit verhouding

Levering binnen 3 werkdagen. Zou alleen handig zijn als vooraf gemeld wordt welke dag en dagdeel bezorgd wordt.

Prima.

Na de plaatsing van mijn bestelling zijn de zakken met zouttabletten snel geleverd.

Goede prijs, snel geleverd

Tevreden over de levering van zout voor onze waterontharder. 2 pakken waren wel wat open gescheurd aan de bovenzijde.

Snel

Zeer snelle levering....

Alles verliep vlekkeloos

Transport

Het stond ineens voor de deur zonder bekendmaking

Wij zijn zeer tevreden over de Nederlandse zouthandel

Prima verzorgd

Goede aflevering

Snelle en correcte bezorging.

Zou niet weten wat er beter kan!

GOED!

Snelle levering , goede service

Alles was perfect. zeer behulpzaam.

zeer goed

Prima ervaren

Levering was op zich in orde, maar communicatie was afwezig

Geen communicatie wanneer zout zou worden geleverd, anders dan de standaard "binnen drie dagen". Daarna geen bericht dat het zout bij afwezigheid voor de deur zou worden achtergelaten. Hier is door het bedrijf snel opvolging aan gegeven, waardoor het vertrouwen is hersteld.

Besteld, betaald en daarna goed geleverd

Bestel al jaren hier het zout voor mijn waterontharder. Tevreden! Bij levering legt de bezorger het zout op de plek in de garage waar ik het hebben wil (ergens op de grond).

Prima service en scherp geprijsd

Makkelijk te bestellen en prima service van chauffeur die het kwam brengen

Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd, bezorger heeft het netjes voor me achter gezet. Klein minpuntje is dat ik geen track en tracé had gehad

netjes

Ging bij de bestelling iets fout, maar werd netjes opgelost

Accurate en snelle levering

zie boven

Wel een nadeel dat je van tevoren geen melding krijgt wanneer het wordt geleverd. Was nu toevallig thuis.

Leverde eerder dan afgesproken.

Sommige zakken waren helaas gescheurd. Resultaat halve zak naast en onder de pallet. Lag op de plek waar nodig. Maakte niet veel uit. Wel onhandig

snel en conform bestelling geleverd. prima in orde.

De bestelling werd snel en conform bestelling geleverd. Ik ben daarover zeer tevreden.

Snelle levering, maar ook complimenten voor vervoerbedrijf zet pallet netjes bij zwembad

snelle levering tot voor de deur

Binnen enkele dagen staat je bestelling op de stoep waarbij je ook nog een melding per email krijgt wanneer er geleverd gaat worden, dag en bij benadering de tijd.

5 Woudweg

Vlaardingen 3137KC