Hoewel wat problemen met levering toch een positieve ervaring.

Prima product. Levering liep wat stug maar werd alsnog naar volle tevredenheid opgelost. E-mail contact verliep prettig.

Goede snelle service

Prompte reactie op aangeven minder goed bereikbare losplaats.

Bedrijf waar je zondermeer van op aan kunt.

Kan gewoon niet beter

prima en geheel volgens afspraak

volgende bestelling zeker weer via Nederlandse Zouthandel

Prima geregeld!

Heldere site en vlot afgeleverd

Goede service!

uitstekend

optimale levering in heel blijvende verpakking

Goedkoop en snel afgehandeld.

Goedkoop en snel afgehandeld, enige verbeterpunt is laten weten wanneer ze komen leveren. Nu stond er ineens een pakket voor de deur terwijl we niet thuis waren.

Bestelling is goed en snel geleverd

Het zwembadzout is goed en ruim binnen de gestelde termijn afgeleverd tegen een goede prijs.

Blijvertje

Mooie prijs. Snelle levering. Netjes verpakt

Prima in orde.

Misschien wel goed om even een berichtje te doen wanneer het afgeleverd wordt.

uitstekend

wordt de palet nog opgehaald?

Levering zonder vooraf een melding

Pallet knullig voor de deur gezet. Dacht en hielp niet mee bij het afleveren.

Hele goede service

Meeste verpakkingen beschadigd aangekomen

De bestelling van 30 zoutblokken op een mini pallet is zonder vooraankondiging midden op onze oprit neergezet zodat we zelf de auto er niet meer konden parkeren. Verder waren de meeste plastic verpakkingen kapot. Hierdoor zijn de zoutblokken niet meer tegen vocht beschermd. Dit is echt niet netjes en hebben we niet eerder meegemaakt.

Het zout wordt snel geleverd, iets meer overleg zou het nog meer kunnen verbeteren.

Wij zijn altijd aan het werk en weinig thuis. Het is fijn als het zout dan toch geplaatst wordt. Alleen in overleg zou het op een iets andere plek neergezet kunnen worden. Nu moest ik alle 40 zaken over een afstand van 40 meter verplaatsen. Dat was onnodig.

Prima..

soepele afhandeling van de levering

De producten op de wesite zijn duidelijk omschreven. De levering is vlot. Je kun eventuele opmerkingen toevoegen, bijvoorbeeld waar neer te zetten. Wel jammer dat de bezorger dit niet wist. Een tip: Graag een bericht sturen wanneer en hoe laat de bestelling ongeveer geleverd wordt.

Al eerder wat besteld en ook deze keer alles prima en snel geleverd

bestelling/betaling prima. Levering een beetje slordig en 1 zak kapot

zie boven

Gemakkelijk bestellen en snelle levering

Duidelijke website , gemakkelijk bestellen en snelle levering en goede prijs.

Heel slechte levering

Kwaliteit goed. Heel slechte levering. Op de staat: "levering binnen 3 werkdagen". Bij mij kreeg ik pas na anderhalve week mijn bestelling. teleurstellend.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Goede ervaring makkelijk te bestellen en snelle levering

keurige afhandeling en levering zoals afgesproken! medewerkers aan de telefoon staan je zeer klantvriendelijk te woord!

5 Woudweg

Vlaardingen 3137KC