Snel en netjes

Een snelle levering aan particuliere klant. Prima product voor onze waterontharder.

Redelijk goed

Super product en zeker een aanbeveling waart Het is alleen jammer dat 1van de 4 zakken stuk was en gerepareerd en de helft missed uit de zak ik had dat niet gezien hij lag onder op . Nu niks meer aan te doen . Met vriendelijke groet, Marcel van der Kuijl [email protected], Tel0651519666

Artikel is goed

Bestellen ging zeer eenvoudig dat was top. Alleen toen ik besteld had kreeg ik geen track en tracé van het geleverde zoutblokken. Een week later stond er in eens een palletje voor de deur met de blokken. Het leek wel dat deze door de auto was geschoven want er lag geen blok meer recht op de pallet met als gevolg dat er 2 zakken bij zaten met kapotte blokken al met al bestellen was super maar daarna niet meer op de hoogte gehouden en transport kan wel een stukje beter.

Service is uitstekend

Hadden fout gemaakt met leveren Maar is uitstekend opgelost

Overzichtelijk, duidelijk, makkelijk te bestellen

Vandaag besteld, volgende dag al op de stoep, snel , vakkundig, goede service

Levering in eerste instantie niet goed gegaan, maar snel en prima opgelost.

Bestelling snel geleverd

Bestelling goed en snel geleverd. Had alleen graag mail gehad wanneer afgestuurd werd verder goede ervaring

Makkelijk te bestellen en zeer snelle levering.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd. Koerier zette het zelfs in de garage neer.

Netjes geleverd op palet zonder ervoor thuis te blijven. Goed geregeld.

Snelle correcte levering

Snel geleverd door nette correcte chauffeur van Trans Mission.

Zending netjes afgeleverd

Is goed

Na een week nog steeds niets geleverd.

Staat dat ze binnen drie dagen leveren, het is nu een week geleden dat ik besteld heb maar nog niets gezien of gehoord. Wel betaald uiteraard.

Product zoals omschreven, snelle levering.

Product zoals omschreven, snelle levering.

Prima dienstverlening

Prima dienstverlening. Chauffeur was aan de vroege kant. Bleef netjes wachten tot ik thuis was.

Snel besteld, snel geleverd.

Al enige tijd bestel ik mijn wateronthardingszout hier bij de Nederlandse Zouthandel, en dat bevalt mij goed. Vooral omdat er geen extra bezorgkosten worden berekend. Die zullen wel doorberekend zijn, maar op deze manier blijft alles wel overzichtelijk.

Zeer slecht. Levering is nog steeds niet binnen. Nu al een week aan het wachten.

Na ruim een week nog steeds niks geleverd. Iedere dag wordt er gemeld dat de levering is maar er komt niks.

gewoon goed

niets op aan te merken,

duidelijke afspraken

De afhandeling van de bestelling was correct en zeer duidelijk.

Snel en netjes geleverd! 10 zakken, zou nog iets goedkoper mogen.

Snel en netjes geleverd! 10 zakken, dus wat kleinere portie voor de particulier, zou nog iets goedkoper mogen.

Snelle en correcte levering aan huis

Snelle en correcte levering aan huis. Duidelijke website

redelijk

2 zakken kapot door spijkers op pallet

snel en betrouwbaar

Goede prijs, snelle en correcte levering.

Zoals hierboven.

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

5 Woudweg

Vlaardingen 3137KC