Gewoon goed

Op tijd geleverd

Ik had mij vergist in mijn bestelling en al betaald. De betaling is gecrediteerd en ik heb opnieuw het juiste besteld en betaald. Prima geregeld en geleverd.

Keurige site en snel geleverd!

Keurige site en snel geleverd!

1 zak zout kapot bij levering en mee retour genomen door de chauffeur na een telefoontje de volgende dag een nieuwe geleverd . Dt is service!

Top.pruduct en vlotte levering

Ook het persoonlijk contact verloopt vlot en vriendelijk.

Zeker aanrader

Top geregeld

Fijn contact en snelle levering

Snel en tot de voordeur geleverd.

Geweldig !!!!!!

Wat een nette behulpzame man heeft het zout hier gebracht!! Een dikke 10!!!

Zeer snel en goede kwaliteit

Zeer snel geleverd, en geen afleveringskosten. Kwaliteit van het zout is uitzonderlijk goed.

goede prijs-nette bezorging

gunstige prijs-correcte bezorging

Goed product

Goed en snel geleverd

Oke

Duidelijke site super snel bezorgd

Voor de 2e keer 100 kg zout besteld voor mijn grind pad. Netjes en heel snel bezorgd Nette chauffeur

Redelijk

Was teleurgesteld dat er niet gebeld is bij levering, dat was wel aangegeven. Nu is het bij de buren op de oprit gezet terwijl ik gewoon thuis was. Een telefoontje had dit kunnen voorkomen en ook als er beter op het adres was gelet. Verder was de levering snel en ik neem aan dat het bezorgen uitbesteed was.

Snel en goed geleverd

Snel en goede website

perfect

Na melding over de levering die stuk was. direct nieuwe toegezonden gekregen. Top

super snel en correct geregeld

Bestelling en levering perfect.

Snelle en goede service

De communicatie via de website is uitstekend. De service en bestelling is netjes en correct afgeleverd.

Alls prima

snelle levering en duidelijke webshop

snelle levering en duidelijke webshop beste prijs die er te vinden was

Goed = goed

Zeer service/gericht

Er was een zak zout te weinig geleverd. Eén kort mailtje volstond: het werd direct opgepakt en rechtgezet. Sterker nog, bij de levering werd (gratis) een zak zout extra geleverd, als service voor het ongemak. Super.

Keurig in carport afgeleverd

Prijs is minder scherp dan voorheen en het was beetje verrassing wanneer geleverd zou worden. Er voor de rest prima voor elkaar.

Zeer correct bedrijf.

1ste Levering waren wij niet thuis. Is zeer snel een 2de levering gepland en toen ook netjes geleverd. Product werkt goed.

Woudweg 5

3137KC Vlaardingen

Over Nederlandse Zouthandel

Met 200 jaar aan ervaring in de zouthandel, zijn wij uw betrouwbare partner als leverancier van een uitgebreid assortiment hoogwaardige zoutproducten. Want zout, daar houden wij van.