Snelle levering van een goed product

Top geregeld

Er was 1 doos beschadigd geen probleem werd dezelfde dag nog een nieuwe gebracht. Helemaal TOP

Snelle levering, van het bestelde, TOP.

Goed product, snelle levering

Product, prijs en levering zoals het zou moeten. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Snelle afhandeling, ontvangst bestelling en alles tegen een concurrerende prijs.

Duidelijke website. Nuttige combinatie van verschillende producten mogelijk. De hoeveelheden zijn weliswaar niet voor ‘eens per jaar’ gebruik, maar geven wel de mogelijkheid om zonder verzendkosten te werken. De aflevering door de bezorger was eveneens klantvriendelijk.

Prima zout. Snelle levering

snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering ook na het contact.

Snelle levering!

Prima prijs ! De bezorger heeft mij geholpen de 10 kilo zakken in mijn schuur te stapelen, ik ben niet meer zo sterk (v. 77jr ) Wat een service ! Compliment. Mvg. Jenny.

goed en snel

Wordt snel geleverd. Eenvoudig te bestellen. Goede en vriendelijke bezorgdienst.

Al járen tevreden klant.

Van bestelling tot levering. Alles gaat netjes zoals het hoort.

Snel & correct

Prima & snelle levering

Mijn bestelling is de volgende werkdag thuisbezorgd. Echter de vervoerder had één zak te weinig. Ik heb gelijk gebeld met de zouthandel en de andere dag is de ontbrekende zak keurig netjes bezorgd.

Voor particulieren minder geschikt.

Prima product en keurige levering. Helaas profiteren particulieren weinig van de staffelkortingen. Bestellingen van 100 kg zijn gewoon duur.

Snel geleverd maar aflevering had beter gekund

Kort na de bestelling werd het zout afgeleverd. Had van het leveringstijdstip echter geen bericht gekregen. Werd gebeld door de chauffeur toen hij voor de deur stond bleek later. Hij was echter niet te verstaan dus heb hem niet echt gesproken. Dacht dat het zo’n vervelend buitenlands spam telefoontje was. De pallet met zout zakken is toen voor de deur van de garage gezet waardoor die niet meer open kon. Moest eerst de pallet leeg halenvoordat Ilse zakken naar binnen kon sjouwen

Verkeerde levering

Normaal was levering perfect maar deze keer totaal verkeerde levering gehad zakken ipv blokken.

Vlotte afhandeling

In principe de bestelling geleverd als afgesproken. Echter 1 zak zout was voor de levering al beschadigd en vrij knullig dicht geplakt. Dat verdient in ieder geval geen schoonheidsprijs.

Super levering

Levering snel geleverd en toen een zak kapot was, snel een nieuwe geleverd. Echt super.

Makkelijk en snel besteld en geleverd.

Prima bedrijf en snel geregeld

top

snel en vriendelijk

Perfecte bezorging en goede communicatie

Vlotte bezorging. Daarna goed gecommuniceerd naar mij omdat ik bij berzorging niet thuis. Keurig binnen gebracht

heel erg goed

gemakkelijk te bestellen; perfecte uitvoering

Krachtig product

Prima product. Snelle levering. Alleen jammer dat de koeriersdienst nog niet de moeite neemt om even aan te bellen.

Gewoon goed

Zie hier onder

Prima geleverde product

Woudweg 5

3137KC Vlaardingen

Over Nederlandse Zouthandel

Met 200 jaar aan ervaring in de zouthandel, zijn wij uw betrouwbare partner als leverancier van een uitgebreid assortiment hoogwaardige zoutproducten. Want zout, daar houden wij van.