Altijd netjes en optijd

Snelle levering van het bestelde

Werkt zeer goed

Begin voorjaar in de voegen vegen en dan om de 2 mnd gedurende het groeiseizoen, werkt super

Tijdige klantgerichte levering

Goede kwaliteit

zeer goed, evnals de hulpbereidheid van de bezorger.

zeer goed

Vlotte levering als afgesproken

Vlotte levering als afgesproken.

Goede en duidelijke informatie

Zeer betrouwbaar bedrijf komt afspraken perfect na

Fijn product

Fijn product en een fijne zaak. Ik raad het veel mensen aan.

Goed en goedkoop

Eenvoudig te bestellen

Irritant die 10 emails die vragen om je review

Vind het zo irritant dat ze 30x vragen om een review te geven

Alles top geregeld

Top product, top afhandeling en super snel

Helemaal tevreden met bezorging, prijs en hanteerbare verpakking.

Perfect!

Makkelijk besteld, supersnel geleverd!

Snel en betrouwbaar

Na de bestelling (altijd te laat omdat het zout bijna op is) binnen 3 dagen nieuw zout in huis zoals beloofd en voor een gunstige prijs.

We hadden 1 zak steenzout te weinig ontvangen en deze dezelfde dag gemeld. De dag erna werd de ontbrekende zak steenzout geleverd + nog ruim een halve zak extra.

Fijn contact, snelle levering

Na een contact via mail voor wat informatie, bestelling geplaatst die vervolgens snel werd geleverd. Helemaal tevreden.

Snel geleverd, vriendelijke bezorging. Ver tot aan de deur getild.

Goedkoper dan Aquacell zoutblokken

De zoutblokken van Zouthandel zijn goedkoper dan die van Aquacell. Het bestellen en leveren verliep zonder problemen.

Vier zakken besteld en prima levering .

Je kan hier kiezen voor 2 zakken kleine korrels en 2 zakken grote korrels, waardoor je met vier zakken een gratis verzending hebt. Ze werden afgeleverd aan huis met op een weggooi pallet.

grindzout tegen onkruid op de oprit

wij gebruiken grindzout voor onze oprit. dat is volgens ons het minst milieubelastende onkruidverwijderaar. onze bestelling wordt steevast na een paar dagen netjes bezorgd ot aan de poort.

Keurig geleverd

Professioneel

Alles goed verlopen behalve 1 zak stuk

Goede aflevering

prima prijs, duidelijke website en vlotte bezorging

duidelijke website, prijs is prima en de bezorging snel (misschien wel even laten aangeven wanneer de zending wordt bezorgd...) Daarna ook netjes de factuur per mail.

alles goed geregeld

We hadden een kleine onvolkomenheid maar dit is naar volle tevredenheid opgelost. Helemaal goed dus

Woudweg 5

3137KC Vlaardingen

Over Nederlandse Zouthandel

Met 200 jaar aan ervaring in de zouthandel, zijn wij uw betrouwbare partner als leverancier van een uitgebreid assortiment hoogwaardige zoutproducten. Want zout, daar houden wij van.