Helemaal prima!

Hfdfh

Gfeejbd

Snelle encorecte levering

Goede en snelle levering

Concurerende prijs en super snel geleverd volgens afspraak. Beter kan gewoonweg niet, bedankt !

goede nette levering

we hebben voor de regen gestrooid. We gaan kijken of dit werkt tegen onkruid. I hope so!

Snelle bestelling en snel geleverd.

Snel besteld, snel geleverd

Zie boven

Duidelijke website, snelle levering

Zie boven

Snel mogelijk geleverd

Prima kwaliteit voor goede prijs

Op zoek naar een duurzame manier om onkruid te verdelgen kwam ik op de site van Nederlandse Zouthandel. Een overzichtelijk site met goede prijzen, m.n. bij hogere afname. Daarom 10 zakken zout besteld die binnen 2 dagen bezorgd werden. De werking moet nog blijken, maar daar heb ik vertrouwen in.

prima communicatie en moeizame bezorging

Het contact per telefoon ging uitstekend dat geldt ook voor de opvolging van e-mails. Alle lof daarvoor. De bezorging verliep moeizaam door de inschakeling van een "tussen"bezorger. Gelukkig waren we thuis toen de bestelling onverwacht toch kwam. Track en Trace wordt inderdaad gemist: dat moet nog komen?

Keurig

Levering binnen 3 dagen netjes voor de deur geleverd.

De derde keer dat ik een levering van Nederlandse Zouthandel heb ontvangen

Correct en op tijd

No nonsense

Een aanrader

De website, de artikelen, de medewerkers en de service zijn uitstekend. Buiten de schuld van De Nederlandse Zouthandel om ging er wat mis. Dit is uitstekend en op de afgesproken datum afgehandeld door hen.

Super, snelle levertijd en zeer betrouwbaar. Zak stuk gegaan wordt er een dag later een nieuwe bezorgt.

Super netjes

Snelle levering en er was een zak kapot gegaan, maar deze was al bij levering gemeld en heel snel nageleverd.

Snel in afhandeling

Snel de bestelling afgehandeld. MAAR Ik zou een ander vervoersbedrijf nemen. Ik moest bellen met jullie zouthandel om te vragen waar t bleef. Jullie hadden t snel doorgegeven maar Verviers bedrijf traag. Gr Frank

prima ervaring snelle levering

prima partij om zaken mee te doen

Eigenlijk geen opmerkingen. Vriendelijke bezorging.

Zie eerder.

Goede resultaten

Makkelijk te bestellen

Goed geholpen echt klantgericht .

Woudweg 5

3137KC Vlaardingen

Over Nederlandse Zouthandel

Met 200 jaar aan ervaring in de zouthandel, zijn wij uw betrouwbare partner als leverancier van een uitgebreid assortiment hoogwaardige zoutproducten. Want zout, daar houden wij van.