prima afhandeling,razend snel bezorger prima meegeholpen

geen gezeul bezoger met steekkar alles in kelder gezet

goede communicatie en snelle levering

Goed zout, goede prijs, snel geleverd

Goed zout, goede prijs, snel geleverd

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Prima spullen en op tijd cf verwachting

Snelle levering en de goedkoopste

Mijn ervaring zijn heel goed Snelle levering zoals afgesproken en niet duur en een goede kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden en de volgende bestelling doen we ook weer hier

Helemaal perfect

Snelle en correcte levering

Snel

Prima prijs en snel geleverd

Prima prijs en snel geleverd

gewoon goed.

Alles ging zoals gewenst.

Snel goed en tot de voordeur

Binnen de gestelde tijd bezorgd. Een belletje vooraf is top.

De bestelling werd prompt geleverd Ook in de drukke kerst/ Corona tijd

Keurig netjes bezord

Tijdig bezorgd. Chauffeur as behulpzaam met de lading te plaatsen in Tuinberging. Was zo gebeurd. dit is het 3de jaar dat wij bestlellen voor onkruid bestrijding op de schelpenpaden. Zeer tevreden klant

En goede prijs/kwaliteit

Wat een gemak!

Bestellen via handige website. Email met update van de bestelling en track%trace. Chauffeur brengt de zakken onthardingszout tot aan de voordeur en rekening volgt (= optie) achteraf via email. Beter kan het niet!

Snel en zorgvuldig geleverd

Goede prijs en kwaliteit en snel geleverd

Oude zakken deels lek

De geleverde zakken zout waren zeer oud, de kleur was bijna van het plastic af. Er zaten in sommige gaten in de zak en daardoor zout aan elkaar geklonterd. Zou het netjes vinden dat er een passend voorstel komt.

accurate reactie

evt

Scherpe prijs en spoedig geleverd

Werd nog keurig even gebeld over iets waar twijfel over bestond, uitstekende zout leverancier!

Positief

Goede afspraak kunnen maken betreffende de levering. Deze is ook correct uitgevoerd.

Overzichtelijke website, snel geleverd.

Goed, tevreden

Alles op tijd

Alles op tijd bezorgd en goed verpakt

Goed, voor herhaling vatbaar

Vlotte levering, goede prijs, voor herhaling vatbaar!

Goed geregeld

Woudweg 5

3137KC Vlaardingen

Over Nederlandse Zouthandel

Met 200 jaar aan ervaring in de zouthandel, zijn wij uw betrouwbare partner als leverancier van een uitgebreid assortiment hoogwaardige zoutproducten. Want zout, daar houden wij van.