Matig

Normaal gaat de levering altijd goed. De laatste keer werd aanvankelijk 3 van de 4 bestelde zakken zouttabletten geleverd. Een dag later kwam de 4e zak, opengescheurd en dichtgeplakt aan. Naderhand bleek bij weging dat er ca. 3 kg aan zouttabletten verloren was gegaan.

Snel en accuraat

Ik heb zout besteld en de volgende dag werd dit al afgeleverd.

Goed product, scherpe prijs en snelle levering!

Zoutblokken besteld voor waterontharding. Wij zijn tevreden; ga zo door!

Best

Gewoon perfect snelle levering thuis,

Snelle leveringthuis voor de deur

goede afhandeling en snelle levering. maar graag meer info betreft de AFlevering. Ineens stond de transporteerder voor de deur!

Snel en op afspraak op tijd geleverd

1 zak met zout was wel gescheurd maar verder netjes afgeleverd

Snelle correcte levering, prijs acceptabel

Snel en correct geleverd

Prima product voor een supervoordelige prijs.

Prima gedaan

Spul besteld, bericht gekregen dat eea geleverd zou worden, op afgesproken datum bezorgd wat besteld werd. Goede service. Betrouwbaar

Normaal goed

Altijd perfecte levering behalve bij inval chauffeur dat was dus knudde

Prima service!!

Geleverd, conform afspraak

Besteld, geleverd zoals je verwacht.

Snelle en vlotte afhandeling en levering

Snel geleverd, prima verpakt.

Prima zout, een stuk voordeliger dan van de ‘merk’ leverancier. Snel geleverd en prima verpakt. Van eerder genoemde problemen mbt seal naad aan de onderkant van de verpakking is geen sprake meer. De naad zit aan de zijkanten en geen problemen met scheurende verpakking gehad. Kortom, aanrader.

uitstekend

Erg te vreden

Precies op de aangegeven tijd geleverd. Mijn terras is nu wit van het zout, nog even zien wat het doet. Was wel wat enthousiast, er ligt nu 95 kg zout in de schuur. Laat de sneeuw maar komen deze winter!

goede en snelle levering

Al jaren zaken met ze tot dikke tevredenheid

Informatieve website en vlotte afhandeling van de bestelling

De website is informatief en de bestelprocedure is gemakkelijk. De aflevering van de bestelde goederen is vlot en correct verlopen.

Prima levering en zoutblokken

Prima levering en zoutblokken

Keurig bezorgd, vriendelijke chauffeur.

Hartelijk dank voor de bezorging. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat. Nog nooit eerder zout gebruikt voor de oprit en terrassen. Uw site heeft mij geholpen door voldoende informatie te geven. Zodat ik een besluit kon nemen.

prima bestelproces en snelle levering

zie boven

Zeer snelle levering

Pluspunt: Duidelijke website, wordt telefonisch correct te woord gestaan. snelle levering, ik heb dit al bij andere aanbevolen. Minpunt: prive had ik dit ook besteld en werd maar de helft geleverd zonder mij hiervan in kennis te stellen, na een telefoontje was dit snel opgelost en de volgende was werden 2 zakken nageleverd.

Woudweg 5

3137KC Vlaardingen

Over Nederlandse Zouthandel

Met 200 jaar aan ervaring in de zouthandel, zijn wij uw betrouwbare partner als leverancier van een uitgebreid assortiment hoogwaardige zoutproducten. Want zout, daar houden wij van.