Alles goed geregeld, bezorging ook goed bij aankomst bellen ze even Zodat je het kan ontvangen en zetten het daar waar nodig

Bestellen en bezorgen ging vlot. Niets op aan te merken.

Alles keurig geregeld van begin tot eind

Snel en netjes geleverd

Bestelling is andere werkdag geleverd. Goede info over de voortgang.

Perfect, op tijd en snel afgeleverd!

Binnen enkele dagen in huis, en mooi afgeleverd tot aan de garagedeur! Zo'n 3 euro per zak (2x4 kilo) goedkoper dan m'n oude leverancier, dus dan is de overstap niet moeilijk.

Prima geregeld

Duidelijk en snel

Duidelijke website, eenvoudig te bestellen en snelle levertijd. Prima!

Goed en snel geleverd

Goede ervaringen

met u goed maar de levering was niet al te beste

ik heb goede ervaringen met u, maar de laatste zending was niet al te best. Van de vier zaken twee stuk, 1 is retour gegaan , andere zelf geplakt. Dag later kwam de chauffeur met de zelfde zak die geheel stuk was en geplakt met stickers en veel plak band. Na een e-mail naar u zou dit acceptabel zijn , nou ja. zie onze mail daar over jammer. aanbevelen ja maar niet op deze manier.

Redelijk geprijsd, snel geleverd.

Redelijk geprijsd, snel geleverd.

werkt fantastisch

de dag na levering direct gebruikt ,onze oprit ziet er weer tiptop uit

Levering prima

De levering was prima. Alleen heb ik vandaag een alarmerend bericht gekregen over waterontharders. Bij het proces wordt niet alleen kalk maar ook magnesium, kalium en sporenelementen uit het water onttrokken. Daarentegen kan na enige tijd natrium vrij komen in het kraanwater. Slecht voor mens, dier en planten. Vorig jaar heb ik een open-hart operatie ondergaan. Daarbij is mij het gebruik van zout (natrium) ten zeerste afgeraden. (ik ben 77). Ik kan mij voorstellen dat u als leverancier van zout van deze publicaties op de hoogte bent en dat u ook beschikt over genoeg tegenargumenten. Toch wil ik u van mijn bezordheid op de hoogte brengen. Vorige week zijn bij mij 250 kg zout door u geleverd die ik terug wil sturen. met vriendelijke groet Zeger Houtop tel 0653 959095 mail: [email protected]

Prima op tijd geleverd

Zie boven

Vriendelijk en supersnel

Vriendelijk aan telefoon en snelle levering

Gelukkig was ik thuis, ik had geen melding Gekregen wanneer er geleverd ging, alleen dat er geleverd ging worden.

Snelle levering!

Snel geleverd.

Zorgvuldig, snel en correct

Levering per abuis in 2 delen maar snel en zorgvuldig afgehandeld. Goede service en snel.

Snelle levering !

Alles prima

Duidelijke site Snel verzonden Prima afgeleverd

Prima geregeld.

Binnen 2 dagen geleverd, probleemloos!

Gewoon goed ..qua prijs en levering duidelijk

gewoon goed... qua prijs en levering duidelijk

Snel en netjes verpakt geleverd

Snelle leveringen keurig verpakt

Netjes

Netjes optijd en keurig thuis bezorgd.

van bestelling tot levering super gedaan

bestellen op de site lekker makkelijk zeer ruime keuze met goede uitleg waarvoor te gebruiken goede levering keurig verpakt op een stevige pallet factuur correct ontvangen er zijn bedrijven die het nog weten hoe het moet dit is er een van

Wordt snel geleverd en vriendelijke bezorger

Betrouwbaar, zorgvuldig en vriendelijk

Woudweg 5

3137KC Vlaardingen

Over Nederlandse Zouthandel

Met 200 jaar aan ervaring in de zouthandel, zijn wij uw betrouwbare partner als leverancier van een uitgebreid assortiment hoogwaardige zoutproducten. Want zout, daar houden wij van.