Pluspunten

snelle levering, goede prijs.

Hoefde niet thuis te zijn voor aflevering. op bestel site stond dat aangeven kon worden waar de bestelling neer gezet kon worden als men niet aanwezig was. Dit invul vak later niet meer ontdekt in het bestel formulier jammer nu werden de buren opgezadeld met de bestelling voor um wel zware blokken had niet nodig geweest.

Pluspunten

Prima service.

Aanbieding meldingen, zou wellicht een idee zijn. En de dag dat ze geleverd worden, zou ook een optie zijn. En hebben jullie ook de waterfilters, voor de Aqua combi?

Pluspunten

Goede informatieverstrekking en snelle levering

Pluspunten

Gunstige prijs en snelle verzending.

Pluspunten

Chauffeur eerder laten bellen en niet ter plaatse was zelf niet thuis om 1000 kg zout in ontvangst te nemen .moest anderen lastig vallen voor de ontvangst

Pluspunten

snelle reactie en levering op/van de bestelling

Pluspunten

Mooi dat de zoutblokken van 4 kg nu ook goedkoper verkrijgbaar zijn.

Woudweg 5

3137KC Vlaardingen

Over Nederlandse Zouthandel

Met 200 jaar aan ervaring in de zouthandel, zijn wij uw betrouwbare partner als leverancier van een uitgebreid assortiment hoogwaardige zoutproducten. Want zout, daar houden wij van.