goed product

Toppie!

Zeer snelle levering en heel vriendelijk, tot aan de schuur bezorgd! Compliment!

Keurig afgeleverd

En het helpt ook nog !!!daar zijn we blij mee

Uitstekend geholpen en een snelle levering

Zoals verwacht.

Gewoon goed en op tijd geleverd

Duidelijke service

Prima bedrijf

Normaal gaat het altijd goed maar ik had nu een ander afleveradres opgegeven bij de bestelling omdat de zakken voor m’n moeder waren en dat hadden ze over het hoofd gezien. Kon ik nog met die zakken zout gaan sjouwen/rijden. Erg vervelend.

Goed product snelle levering

Prima spul

Snel en goed

Snelle levering op plek waar ik graag wou

Bezorging slecht

Bezorger belde niet aan terwijl ik de hele dag thuis was; ik zag de zakken pas einde middag op verkeerde plek liggen

Snel en eenvoudig besteld en snel geleverd!

Een goed product geleverd tot binnen de voordeur.

Erg snelle levering!!

Erg snelle levering!!

Op tijd bezorgd, maar wel één zak lek.

Zoals gezegd, op tijd bezorgd, maar wel een zak lek. Miste overigens weinig uit deze zak.

Meer dan prima

Besteld, duidelijke email, duidelijke indicatie mbt tijd. Levering volgens afspraak

Snel probleemloos geleverd

Werkt prima

Wel wat meer strooien om goed effect te krijgen.

Aanrader.

snelle en correcte aflevering. kwaliteit: uitstekend. Tevreden. Aanrader.

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

op tijd geleverd

keurig

Snelle levering en goede service

Ik had 4 zakken grof steenzout besteld. Levering was binnen de opgegeven tijd (3 dagen) Bij levering waren alle 4 de zakken gescheurd en gedeeltelijk dichtgeplakt. Er was helaas zout verloren gegaan. Nadat ik dit gemeld had werd dit goed opgelost dmv aanlevering van 1 extra zak steenzout.

Snelle levering, lijkt goed product

In ben overgestapt van het Aquacell zout dat alsmaar duurder wordt. En afgebroken geleverd wordt...de NZH lijkt me een prima adres om normale prijs voor één goed product te betalen. Levering 1 dag

Zeer tevreden ...

Zeer tevreden over de snelle en correcte levering van de bestelde producten ..

Super bedrijven

Besteld correct geleverd En snel.

Woudweg 5

3137KC Vlaardingen

Over Nederlandse Zouthandel

Met 200 jaar aan ervaring in de zouthandel, zijn wij uw betrouwbare partner als leverancier van een uitgebreid assortiment hoogwaardige zoutproducten. Want zout, daar houden wij van.