Goed(koop) product dat prima werkt

Ik gebruik het fijne zout als bestrijding voor begroeiing tussen de tegels

Haastige spoed is zelden goed

De bestelling was snel geleverd, maar wel bij het verkeerde adres (nr. 21 i.p.v. 31). Hier heeft het drie dagen voor de deur gestaan, omdat diegene voor langere tijd op vakantie was. Gelukkig attendeerde een buurvrouw mij er op. Het adres stond wel goed op het pakket.

Keurig op tijd geleverd

Klacht keurig opgelost

Het vervoer mag zorgzamer gebeuren. Kapotte zakken die gedeeltelijk leeggelopen zijn. De oplossing was zeer goed en ook snel.

Helaas had elke zak wel een klein gaatje er in wat jammer is voor bewaren. Zo goed mogelijk weer afgeplakt. Levering was 4 losse zakken.

Correct maar verrast.

Alles ging uitstekend. Totdat de bezorger plotseling aanbelde voor het afleveren van een pallet zout. Ik had nog geen aankondiging met datum / tijd ontvangen. Even moeten improviseren.

Eenvoudig een bestelling te plaatsen en netjes op tijd met leveren.

Snel en netjes geleverd

Goede en overzichtelijke site. Makkelijk bestel proces Daarna keurige levering

Alles netjes en op tijd geleverd. Top

Alles netjes en op tijd geleverd

Gewoon geweldig

Snelle levering en super geweldige dienstverlening

Superspul

Onkruid in de bestrating en het grind is na twee keer strooien weg en blijft lang weg. Mooie bijkomstigheid; de naaktslakken zijn ook verdwenen.

top

gewoon goed: ze doen wat ze zeggen.

Goede kwaliteit, late levering

Bestel al jaren deze goede kwaliteit zout om m’n onkruid in het grind en straatwerk tegen te gaan. Dat gaat goed. Vond deze keer dat de levering even op zich liet wachten. Ik heb een mix van 2 zakken fijn en 2 zakken grof. Dit mag duidelijker op de zakken staan. Met kleur of tekst.

Snel maar 3 van de 4 zakken kwamen stuk aan

Zout zit in plastic zakken dat het droog blijft en natuurlijk in de zakken blijft. Echter is er met de zakken niet goed omgegaan en waren 3 van de 4 zakken lek. Voor het overige hoop ik dat het doet wat het moet en dat is onkruid weghouden. Het zout was goed te strooien. We zijn benieuwd. Op mijn bericht via Kiyoh werd direct gereageerd en is een extra zak toegestuurd die zonder lek te zijn is aangekomen. Dat noem ik nu nog eens een klantenservice met oog voor klanten.

Goed advies en snelle service.

Ik heb nu voor het 3de jaar steenzout besteld. Je kunt ervan op aan dat die snel geleverd wordt. Ik heb dit jaar ook niet een opmerking geplaatst bij de bestelling, en er is op de juiste wijze gehoor aan gegeven.

Snel leverbaar.

Keurig

prima en snelle service. Netjes thuisgebracht.

Snelle levering.

Er waren 3 zakken lek van de 40, hierdoor een 9, verder altijd zeer goede service!

Makkelijk bestellen, snel in huis

Bestellen ging makkelijk op internet. Handige hoeveelheden, kan minder zware zakken zout bestellen. Bezorging ging ook goed. Werd gebeld waar hij de zakken neer kan zetten.

Top geregeld.

1 zakje zout was kapot.Gelijk geregeld dat er een nieuwe werd geleverd. Super.

Het gaat zoals het moet gaan.

Gewoon goed

Snel en naar wens geleverd!

Product voldoet aan mijn verwachtingen en werd binnen 3 werkdagen geleverd. De chauffeur belde nog even van te voren dat hij eraan komt. Top!

Snelle levering op afspraak

Snel

Snelle levering ( volgende dag) en levering tot aan de voordeur. Geen gesjouw. Top.

Woudweg 5

3137KC Vlaardingen

Over Nederlandse Zouthandel

Met 200 jaar aan ervaring in de zouthandel, zijn wij uw betrouwbare partner als leverancier van een uitgebreid assortiment hoogwaardige zoutproducten. Want zout, daar houden wij van.