Na contact zeer verhelderende info ontvangen.

Mijn ervaring met steenzout het volgende: Ondergetekende had een negatieve beoordeling gegeven en dat was achteraf niet juist en zeer onterecht. Hierbij correctie beoordeling nogmaals excuus hier voor!! Mijn verwachting was dat het sneller zou werken maar dat was mijn verkeerde inschatting. Excuus nogmaals aan de leverancier - ik kan het iedereen aanbevelen in zowel grind als bij tuintegels. Werkt zeer goed. Mvgr, W. Terpstra

Snel geleverd, topproduct.

Werkt perfect regen onkruid. Gemakkelijk in gebruik.

Prima verlopen

Levering volgens plan afgeleverd

Goede ervaring.

Mooi op tijd geleverd. Zeer tevreden.

Ben zeer tevreden

Gemakkelijk bestellen, snelle levering en het belangrijkste: Het werkt uitstekend tegen onkruid!

Vlotte afhandeling

Zeer goed geholpen

Levering prima geholpen door koerier

Goede en snelle bezorging

Snel bezorgd en keurig neergezet.

Alles netjes optijd afgeleverd.

Het bestelde werd netjes optijd en verpakt afgeleverd.

Snelle levering. Prima

Perfect bedrijf

Perfect bedrijf, uitstekende service.

Uitstekend bedrijf

Snel geleverd. Goede communicatie

Prima ervaring

Goed en snel

Makkelijk op de site te bestellen en leverancier kon het makkelijk op afgesproken plaats neerzetten.

Echt snel geleverd door een koerier. Goed verpakt.

Prettig

Makkelijk besteld, goed geleverd en goed product. Zo mogen ze allemaal wel zijn.

Snel en goed

Bestellen gaat makkelijk. Goede communicatie.

Goed goed

Steenzout werkt geweldig

Reeds meerdere ervaringen!

Snel geleverd en super klantvriendelijk

Door de bodedienst een zak te weinig geleverd en na een mailtje op tweede paasdag de volgende dag alsnog geleverd. Dat is klantenservice op zijn best.

Woudweg 5

3137KC Vlaardingen

Over Nederlandse Zouthandel

Met 200 jaar aan ervaring in de zouthandel, zijn wij uw betrouwbare partner als leverancier van een uitgebreid assortiment hoogwaardige zoutproducten. Want zout, daar houden wij van.