Super snel geleverd

Priema heel tevreden lag netjes voor de deur

100% tevreden klant.

Klantvriendelijk. Snelle reactie, afhandeling en levering. Prima kwaliteit zoutblokken en vriendelijk geprijsd.

Snelle levering en kwaliteit/prijs goed

Blij met de snelle levering van het zout. Prijs en kwaliteit prima

Topspul

Zout is als het strand, regelmatig ff strooien dan heb je je paden net zo schoon als het strand

Altijd Goed

duidelijk, in 3 dagen thuis. OKeee

Alleen jammer van de drie lekken zakken , denk door palletvorken. Zou moi gevonden hebben als ze er op gereageerd zouden hebben , chauffeur had het gemeld. Nadat wij deze boven staande melding hadden doorgegeven , kregen wij dezelfde ochtend een telefonische reactie dat de drie zakken gecrediteerd zouden worden. Wat dan ook meteen werd overgemaakt. Dit is van uitzonderlijke klasse. Ze bestaan nog de eerlijke bedrijven die ook wat met de feedback doen. SUPER service.

Zoals elk jaar bestel ik mijn zwembadzout bij de Nederlandse Zouthandel. Snelle levering zonder gedoe. Helaas een stuk duurder dit jaar waarschijnlijk als gevolg van de energieprijzen.

Net nog toevallig gestrooid. Hopelijk blijftt het nog even droog.

Makkelijk onkruid verwijderen. Laten intrekken en dan na 2 weken met de hoge drukreiniger erover heen. Mooi schoon brekerzand met zout erdoor invegen weer.

Perfect geleverd volgens afspraak

De producten werden geleverd volgens afspraak op de gewenste plaats. Heel fijn

Snel

Simpel, niet te duur en Snel

Gemakkelijk, snel en altijd correct bezorgd

Gemak dient de mens ....

S

Snelle levering volgens tijdschema

superservice

snelle service

Prima en snel geregeld

Snel geleverd, in de voortuin!

GEWOON GOED

gewoon goed, niks op aan te merken.

vlotte levering, goedkoper dan elders

Alles netjes volgens afspraak, alleen de verpakking op de pallet was niet best, alle pakken blokzout stonden los op pallet, waardoor er bij het lossen uit de vrachtwagen enkele pakken van de pallet vielen en er diverse zoutblokken gebroken waren. een krimpfolie zou hierbij helpen, ook een chauffeur die niet loopt te bellen tijdens het lossen kan helpen. op enkele blokken na zijn de zoutblokken gewoon te gebruiken, maar iets meer aandacht zou prettig zijn.

Top Service

Zeer service gericht en snelle levering

snel geleverd

Prima !

Prima bedrijf en producten. Kwaliteit zeer goed, prijs scherp en snel geleverd!

Duidelijke website, makkelijk bestellen, goed geleverd.

Goed van begin tot eind

Snel en goed geleverd

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Prima

Woudweg 5

3137KC Vlaardingen

Over Nederlandse Zouthandel

Met 200 jaar aan ervaring in de zouthandel, zijn wij uw betrouwbare partner als leverancier van een uitgebreid assortiment hoogwaardige zoutproducten. Want zout, daar houden wij van.