Prima levering en altijd betrouwbaar

Ik ben al vele jaren tevreden klant van de Nederlandse Zouthandel. Ze leveren altijd snel en zorgvuldig. Het zout is uitstekend van kwaliteit.

Alles goed geregeld

Duidelijke communicatie en snelle levering

Op korte termijn, volgens afspraak geleverd, prima !

Altijd goed en snel

Online besteld en snel bezorgd.

Goed geregeld

Zout werd op tijd bezorgd, zat netjes verpakt.

Goede kwaliteit, goede prijs

Zelf heb ik een aquacell waterontharder. Ik gebruik deze zoutblokken nu al 3 jaar. Geen problemen, prima kwaliteit voor een prima prijs.

Prima bedrijf Nederlandse zouthandel

Ik had 4 zakken zout voor mijn water ontharder besteld was er 1 kapot geleverd, mail gestuurd hebben ze prima opgelost door binnen paar dagen nieuwe zak geleverd Zeker aan te bevelen prima service

Perfecte service

Netjes geleverd; ingepakt op pallet en vlakbij onze voordeur geplaatst zoals gevraagd. Bij andere aanbieders stond het dan nog weleens aanneemt begin van de oprit. Top!!

Supersnel geleverd.

Alles netjes in een zeer snelle in huis

Gewoon zoals het hoort

Bestelling keurig bevestigd. Aflevering zo als het hoort. Chauffeur belde keurig vooraf de levering

Kwaliteit en snel geleverd

Wederom snel geleverd, betrouwbaar adres en kwaliteit.

besteld en supersnel geleverd voor een juiste prijs

Snel en goed

Sel en goede levering

zeer tevreden

heel goed en zeer behulpzaam

Goed geregeld.

Snel geleverd.

Zeer goed en snel geleverd

Zeer goed en heeft een snelle levering.

Prima levering

Netjes afgeleverd

super goed en snel

Goed en betrouwbaar , snelle levering

Prima levering binnen afgesproken tijd.

Wij hebben onze bestelling inderdaad binnen 3 dagen geleverd gekregen. Alles was okay. Nu moeten wij nog wachten om te zien of het door ons uitgestrooide zout doet wij het beloofd. Hopelijk tijdens en na de winter geen mos meer tussen de tegels en onkruid tijdens de Lente en Zomer.

vanaf bestelling tot levering alles top geregeld

snelheid en verzorging prima

Er was één zak zout te weinig geleverd. Binnen twee dagen was de nalevering geregeld dus prima !

Prima,binnen de 3 dagen geleverd

Snel geleverd,verpakking beschadigd

Wij hebben 30x8kg zout voor de ontkaler besteld. Senl geleverd en met een betere prijs dan de “echte”. Het werkt prima. Helaas is alle individuele verpakking beschadigd. Wij hebben wel de ruimte om de zout binnen en droog te bewaren, maar ik had steeds liever met een goede dicht plastic “tasje”.

Ik heb al voor de 2e keer besteld, en zal het zeker aan andere aanbevelen.

Punctueel

Punctueele en correcte levering. En vlotte bezorging.

Woudweg 5

3137KC Vlaardingen

Over Nederlandse Zouthandel

Met 200 jaar aan ervaring in de zouthandel, zijn wij uw betrouwbare partner als leverancier van een uitgebreid assortiment hoogwaardige zoutproducten. Want zout, daar houden wij van.