Prijs kwaliteit

Zeer makkelijk met bestellen en afrekenen, binnen 2/3 dagen thuis geleverd.

Waar het voor staat: kwaliteit

Overzichtelijke webwinkel, snelle levering, goede producten.

Top geregeld

Zeer goed geregeld en snel bezorgd

Heel erg goed

Snelle levering,2e zending niet vooruit betaald, behulpzame Nathalie

Attent

Tijdig, attent en goede prijs.

Super snelle levering.... zeer blij mee

Snelle levering wel beter sealen een zak kapot

Goed maar beperkte controle over levering.

Ik had in de avond besteld maar had niet aangeven wanneer het bezorgt moest worden. Toen ik in de ochtend belde was het te laat om mijn wensen door te geven aangezien ze met een externe transporteur werken. Ze hadden evengoed de bestelling wel netjes afgeleverd.

Prima. Levering korte termijn. Faktuur zelfde moment. Prima.

Super snelle levering, verpakking was netjes. Zeer tevreden.

Goede prijs-kwaliteit, nette service

De levering was op tijd en netjes bezorgd.

alles is naar wens gegaan

alles prima geregeld

erg goed

Bestelling werd vlot en netjes geregeld.

Bestelling prima, levering meestal problematisch

Dit is geloof ik de derde keer dat ik bestel een het is de transporteur nog niet gelukt om alle zaken heelhuids over te brengen. Ik heb dit keer foto gemaakt als daar belang voor is. Verder prima product en procedure.

redelijk

weinig informatie over datum levering 250 Kg zout geplaatst vlak voor deur garage zodat deze niet open kon

Uitmuntend

Altijd snel netjes geholpen

Communicatie

Had na bestelling en betaling een dag later een mail gestuurd met wat vragen omtrent de levering. Wanneer die geleverd zou worden ivm ontvangst. Geen antw, nogmaals gestuurd, met de opmerking dat ik graag antw zou hebben op mijn vragen. En of dat soms moeilijk was om antw te geven? Kun je geen lever datum geven ivm afhankelijk van derde. Vind ik dat prima, maar geef op zo’n simpele vraag antw. De vervoerder heeft prima gehandeld, na het verzoek/briefje op de deur! Dat was tip top. LANG LEVE DE SPAM Wil graag even iets rechtzetten. Op het bovenstaande!! Er was dus wel geantwoord gegeven op mijn vragen. Wil het niet dat deze alle in de SPAM terecht waren gekomen ;(. Na mail en telefonisch contact werd alles duidelijk. U begrijpt dat het bovenstaande geheel moet vervallen. Was getekend Yvonne

Correct contact

Ze waren na uitgebreid googelen de goedkoopste. Levering was beloofd binnen drie werkdagen. Ik kreeg keurig een mail dat ze dat niet gingen redden mét uitleg (zeer plausibel) met een nieuwe leverdatum. En die werd heel netjes waargemaakt.

Snelle en goede levering

Zoals besteld, maar wel vertraagd

Bestelling was vlot en gemakkelijk. Product zoals beschreven, niks meer en niks minder, helemaal goed. Bezorging werd twee keer ingepland en op laatste moment weer afgezegd. Dat maakte een wat rommelige indruk..

Snel geleverd!

Keurig afgeleverd maar de communicatie zou kunnen verbeteren.

Bij ieder bedrijf waar je tegenwoordig iets besteld, wordt je op de hoogte gebracht wanneer de zending verzonden is en wanneer hij wordt geleverd. Nu heb ik niets gehoord en stond er na 4 dagen opeens een koerier op de stoep. Dat moe t beter kunnen.

Top, snelle levering!

Bestelling was snel binnen, netjes bezorgd

Prima, alles zoals beloofd

Idem

Woudweg 5

3137KC Vlaardingen

Over Nederlandse Zouthandel

Met 200 jaar aan ervaring in de zouthandel, zijn wij uw betrouwbare partner als leverancier van een uitgebreid assortiment hoogwaardige zoutproducten. Want zout, daar houden wij van.