Super snelle levering.

...

Gewoon prima

Precies wat je hoopt

Snelle en keurige levering

Snelle en keurige levering.

Prima in de schuur afgeleverd.

1 klein min puntje, er was 1 zak lek. Deze direct in de ontharder gedaan, probleem opgelost.

Goede levering alleen jammer geen mail gehad stond ineens voor de deur veder prima

Beetje weinig info

Ik heb zwembadzout nodig, maar heb daar verder weinig verstand van. Op de site staan vier merken zout met grote prijsverschillen, maar ik heb geen idee welke ik dan moet nemen. De afhandeling ende bezorging zijn verder prima.

Goed en op tijd geleverd.

Prima geregeld

Zie boven

Super geregeld

Bestelling werd snel in behandeling genomen en bestelling geleverd op dag die ik heb aangegeven. In een woord super bedrijf. Top. helaas kan het cijfer niet hoger zijn dan een tien.

snel

gewoon snel en goed

goed product en snelle levering

goed product

Goed geregeld

Zout snel geleverd

Bestelling en aflevering verliep 100 % goed.

Perfect geregeld

Topservice

Bij aflevering moest mijn vrouw zelf alles van de pallet halen Vonden we niet netjes van de chauffeur , ik was helaas niet zelf thuis

Makkelijk besteld en snel geleverd

perfect!

wederom een bestelling voor onkruidzout besteld. Weer snel geleverd voor een goede prijs! Aanrader.

Netjes geleverd

Netjes en vriendelijk bezorgd

geleverd na telefoontje volgens afspraak

bestelling is geleverd na 1 telefoontje

Bedrijf goed maar vervoerder niet.

Bedrijf is op zich goed en klantvriendelijk, maar de vervoerder is een drama. Het zou eerst op dinsdag komen, maar helaas hij kwam niet ook geen mail dat hij niet meer kwam. Woensdag jullie gebeld en de vervoerder zou s'middags komen maar helaas weer niet. Donderdag jullie weer gebeld en warempel s'middags afgeleverd. Dus ik zou een andere vervoerder kiezen. Dus bedrijf zou ik wel kiezen mits ze een andere vervoerder nemen.

Alles duidelijk en in orde

Prima snelle service!

Prima snelle service!

Altijd goed en snel geleverd

Woudweg 5

3137KC Vlaardingen

Over Nederlandse Zouthandel

Met 200 jaar aan ervaring in de zouthandel, zijn wij uw betrouwbare partner als leverancier van een uitgebreid assortiment hoogwaardige zoutproducten. Want zout, daar houden wij van.