Er werd zeer vlug geleverd, echter een paar dagen later wilde transmission nog een pallet brengen. Deze geweigerd en hiervoor opgebeld. Een vriendelijke vrouw bedankt me en ging er werk van maken.

Prima leverancier

Zeer snel geregeld

Fijn dat je niet meteen 10 of meer zakken moet aanschaffen

De bestelling werd zeer snel geleverd.

Snelle levering en goede service

4 zakken steenzout besteld waarvan 1 tijdens transport kapot ging. Deze de volgende dag ook in huis. Top!

Prima afspraken en betaling voorwaarden.

Tevreden.

Goede en snelle service

De bestelling wordt snel geleverd en op de gewenste plek neergezet.

Prima dienstverlening.

Ondanks dat ik niet thuis was werd ik gebeld door de bezorger, die mij mededeelde waar hij mijn order had neergezet. Alles geregeld conform de opdracht.

Correct werd de levering op de plek gezet. Was toch ruim 100 kg.

Zoals het hoort

Makkelijk te bestellen, duidelijke informatie betreffende levering en betaling. Alles keurig op tijd geleverd.

Snel en correct geleverd.

Sneller geleverd dan aangegeven. Top.

Keurig verzorgd

Uitstekend bedrijf.

Een min punt de bezorging is slecht, mijn dochter van 16jaar moest de zak zelf naar binnen tillen.zak van 25 kilo vind ik zwaar voor haar.

Makkelijk website en snelle service

uitstekend

in goede sterke zakken geleverd

Super voor elkaar

Keurig en snel geleverd

matig tot redelijk

Ik weet dat er wel eens wat fout gaat(zo ook bij mij) positief is wel dat U(natalie van der kooij) heeft geprobeerd om zo snel mogelijk de fout te herstellen. (1 zak te weinig geleverd en 1 zak beschadigt (te weinig)) door opdracht te geven voor levering van 2 zakken a 25 kg. vandaag 17-6-21 kwamen ze 1 zak brengen. dus wat nu? daarom matig tot redelijk

prima geregeld

snel bezorgd

Levering duurde wat langer dan aangegeven.

Duidelijke website met relevante informatie en goede ondersteuning bij trage levering.

Gewoon uitstekend.

Order geplaatst, bevestiging ontvangen en 2 dagen later voor de deur afgeleverd. Deze review kost meer energie dan het plaatsen van de order.

Betrouwbaar en snel

Bestel al enkele jaren bij Nederlandse Zouthandel. Altijd snel geleverd! Top!

Goede ervaring

Goede afhandeling van het besteld,

Superfijn

Snelle levering door jullie. En zeker ook door de gene die de aflevering deed. Netjes gebeld

Woudweg 5

3137KC Vlaardingen

Over Nederlandse Zouthandel

Met 200 jaar aan ervaring in de zouthandel, zijn wij uw betrouwbare partner als leverancier van een uitgebreid assortiment hoogwaardige zoutproducten. Want zout, daar houden wij van.