Prima levering

Snelle levering van een goed product

Goed en snel gecommuniceerd en geleverd

Prima,

Snelle levering en vriendelijke chauffeur

Gewoon goed

Goede snelle service

Al meerdere keren een bestelling geplaatst en altijd snel verzonden. Ook na een transportschade werd er snel gehandeld

Snelle levering.

Prima afgeleverd. Pallet netjes tot achterin de garage gebracht.

Prima afgeleverd. Pallet netjes tot achterin de garage gebracht.

Goed en snel geregeld.

Goed en snel geregeld.

altijd correct

Keurig achter het huis afgeleverd op pallet

Volgens afspraak! Super, perfect op tijd.

Eerste resultaten lijken goed

Gebruik al jaren dit zout

Helaas was mijn vaste winkel gestopt met de verkoop van het onkruid zout. Dus koop ik het nu maar rechtstreeks... Snel geleverd!

Goede service, snelle levering en scherp geprijsd

goede ervaringen

ik heb al regelmatig onthardingszout besteld bij de Nederlandse Zouthandel. altijd vlotte levering binnen enkele dagen. heb geen verbeterpunten.

snelle levering, prima kwaliteit

Nederlandse Zouthandel heeft een zeer ruime sortering zout, geschikt voor een waterontharder. Ik maak gebruik van Axal pro in de 15 kg verpakking. (jammer dat de 10 kg verpakking er niet meer is). Ik ben zeer tevreden over de snelle levering, service en kwaliteit.

Afspraak = Afspraak

Netjes geleverd op de aangegeven lokatie door chauffeur, waren maar 10 zakjes van 10 kg, maar toch !!! TOP

Goede uitvoering van de bestelling

Snelle levering Correcte bezorging

alles volgens afspraak

Vlotte levering

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Goed en snel

Goede snelle levering

Snel geleverd en keurig naast de voordeur gezet.

Snel en makkelijk besteld, snel geleverd op juiste dag en tijd, netjes op de hoogte gebracht via email

uitstekend

goed advies

Zeer tevreden over het product.

Woudweg 5

3137KC Vlaardingen

Over Nederlandse Zouthandel

Met 200 jaar aan ervaring in de zouthandel, zijn wij uw betrouwbare partner als leverancier van een uitgebreid assortiment hoogwaardige zoutproducten. Want zout, daar houden wij van.