Goed en snel geleverd

Zoals altijd nu ook weer correct geleverd

Kapotte zakken

Zakken zout geleverd op 3e werkdag na bestelling. 2 zakken waren kapot. Waarschijnlijk aangevreten door de muizen zei de chauffeur.

Betrouwbaar

Ik bestel vaker zout (zwembad en grind), altijd netjes en snel bezorgd. Ooit 1x kapotte zakken gehad en dit werd netjes afgehandeld.

Steenzout gekocht om het onkruid tussen de stenen weg te halen. Nu dus kijken of dit ook werkt.

Snel en klantvriendelijk geleverd

Chauffeur heeft zelfs geholpen de pallet te legen. Super klantvriendelijk!

Gewoon goed, zonder verdere poespas.

Je kunt wel een heel verhaal ophangen, dat is niet nodig volgens mij. Je bestelt iets en dat wordt correct uitgevoerd. Prima toch.

snelle levering, prima service

snelle levering, prima service

Nog voor je besteld hebt wordt er al bijna geleverd!

Bestellen en een dag eerder leveren dan in eerste instantie werd gemeld.

Goed product, scherpe prijs, snelle afhandeling, keurige aflevering!

Zie de hoofdtitel. Hier staat alles in een notedop in.

Alles goed

Prima geregeld

Niks aan toe te voegen!

Van het aankoopproces naar de informatievoorziening van de bestelling tot het afleverproces: gewoon goed. Zo er zo weer bestellen

snelle levering van de bestelde artikelen

snel gevonden wat ik nodig had, besteld en kort daarna uitgeleverd.

Top service! Bestellen is makkelijk en snelle levering!!

Bestellen is makkelijk. Snelle levering. Bedrijf geeft vertrouwen. Achteraf betaald op rekening. Prachtig Nederlands bedrijf.

Goede service en product, slechte vervoerder

Vervoerder heeft een pallet met 250 kg vlak achter mijn auto achtergelaten zodat ik niet meer kan wegrijden alvorens het zout zelf te verplaatsen. Dit was niet nodig geweest. Er was ook een andere mogelijkheid om het zout te lossen. Bovendien heeft de vervoerder een extra pallet met 250 kg gelost die niet voor mij bedoeld was. Ook die 250 kg heb ik moeten wegslepen. Een en ander is wel goed verholpen door de klantenservice. Maar de vervoerder is hier gewoon slordig te werk gegaan.

Het zout was keurig verpakt, maar het transportbedrijf heeft de aflevering zeer slecht gedaan

Lompe chauffeur die de palet buiten het open hek aan de weg heeft neergezet. Aan het open hek gebeld en meteen weggereden. Terwijl hij naar de deur had moeten rijden, zoals alle chauffeurs doen, en daar, in overleg, de palet neer had moeten zetten.

Correct

Het vertrouwen in de betaling.

Correcte levering

Correcte en snelle levering

Snel geleverd. Chauffeur brengt pallet waar je het hebben wilt

Goed en snel

Alleen Meschien een optie welke dag je mag kiezen wanneer ik het wil ontvangen. We zijn niet allemaal huis in deze tijd ik werk buiten huis de zaken zout kan ik moeilijk bij de buren laten bezorgen

Goede snelle leve

Ring

Snelle leveren

Helaas was in zak stuk. Daardoor was er al zout uit de zak. Dat was jammer. Verder goede service en advies

Snel, geen gedoe

Top, erg makkelijk en correct. Keuze voor betaalmoment.

Hele snelle levering en vriendelijke bezorger

Zie boven

Snelle levering en duidelijke instruktie

Het bestelde materiaal is van zeer goede kwaliteit en makkelijk te plaatsen

Woudweg 5

3137KC Vlaardingen

Over Nederlandse Zouthandel

Met 200 jaar aan ervaring in de zouthandel, zijn wij uw betrouwbare partner als leverancier van een uitgebreid assortiment hoogwaardige zoutproducten. Want zout, daar houden wij van.