goede website en snelle goede levering en communicatie

Snel, Simpel en Juiste prijs

Goede prijs, gemakkelijke website. Alleen bij het afleveren was de heftruck kapot wat een vervelende ervaring gaf ivm wat discussie over hoe op juiste plaats te krijgen.

Vlotte bezorging

Snelle levering, dik tevreden

Netjes af geleverd

Snelle levering, afspraken nagekomen. Zoals het hoort

Bezorger de zakken zout keurig buiten zicht in onze tuin geplaatst omdat we niet thuis waren.

Vlot besteld en geleverd

Vandaag besteld, paar dagen later in huis. Prima!

Snelle levering de verpakking is kwetsbaar

Zoutblokken in dozen is kennelijk moeilijk te vervoeren. Waarschijnlijk wordt er, en dat is haast niet te voorkomen geloof ik, wat mee gegooid om er een stapel van te maken en die dozen en ook de inhoud kunnen daar niet tegen maar ik heb niet zo veel verlies alleen zijn de blokken niet heel.

Uitstekende service

Nette levering volgens verwachting

Levering zoals afgesproken tijdig geleverd op aangegeven tijdstip. Weet natuurlijk niet hoe snel levering wordt bezorgt bij echt winters weer. Bestelling gedaan in de lentesfeer.

6 zakken zout van 15 kg ontvangen voor onze waterontharder. Eenvoudig te bestellen en de volgende dag in huis. Met de gratis vervoerkosten is het een heel aantrekkelijke prijs. Bedankt voor de service.

prima geregeld

vlotte verwerking

Goed, eerlijk, snel, klantvriendelijk, PRIMA!

Nog eens: Goed, eerlijk, snel, klantvriendelijk, PRIMA!

Direct contact en goede communicatie

Goede communicatie

Snelle levering maar geen bericht vooraf over datum en tijdstip.

Snelle levering. Wel jammer dat ik niet vooraf een bericht had ontvangen wanneer de levering zou plaatsvinden want daar werd ik door overvallen.

Snelle en vlotte levering

Zoals gewend was het weer zeer snel uit en thuis. Bedankt voor de snelle levering.

Transport werd zelfs naar binnen gebracht! Vriendelijke chauffeur.

Prima service en levering!

Prima service en levering!

Bestel al een paar jaar steenzout tegen onkruid tussen de bestrating. Makkelijk te bestellen en super snelle levering.

Prima levering en service, goed product

Keurige update mails over verzending en levering. Correcte en prettige bezorging Product is overal verkrijgbaar, maar gezien kwaliteit levering toch onderscheiden

Hele goede service

Een eenvoudige wijze van bestellen van zwembadzout met een relatief goedkope prijs en snelle correcte levering. Prima communicatie en bejegening Ben zeer tevreden

Perfect en snel geholpen!

Hoewel ik met bestellen een foutje maakte waardoor ik de order gedaan had voor ik kon betalen had ik toch de volgende dag 250 kg zout! (Ik had al wel eerder iets besteld)

Woudweg 5

3137KC Vlaardingen

Over Nederlandse Zouthandel

Met 200 jaar aan ervaring in de zouthandel, zijn wij uw betrouwbare partner als leverancier van een uitgebreid assortiment hoogwaardige zoutproducten. Want zout, daar houden wij van.