Elk jaar top service !

Snel en goed geleverd.

Goede en snelle service!

Snelle levering 1 zak licht beschadigd en een dag later al een nieuw!

Snel en betrouwbaar

pallet binnen 2 dgn in huis

Overzichtelijk productaanbod en snelle levering. Prima partij om zaken mee te doen

correcte en snelle levering

idem

Snel en goed afgeleverd

Enige dagen na bestellen al geleverd. Ik heb geen mail gekregen/ gezien wanneer bestelling geleverd zou worden. Dit zou wel mijn advies wezen om te doen, toevallig was ik thuis. Anders zou bestelling niet geleverd kunnen worden, of buiten staan.

Vlot bezorgd op de door ons gewenste plek. Prima

Prima leverancier

Ik heb al meerdere malen een bestelling gedaan, kreeg per direct antwoord en dat deze binnen 2 dagen zou worden geleverd. Een dag later werd de datum en tijd van levering gemaild. De tweede dag als nog een melding van de reis status, op de namiddag werd geleverd keuring in de vermelde tijd zone. Dus een prima leverancier.

Prima voor elkaar

Gemakkelijk besteld, supersnel en correct geleverd

Goede en snelle levering. Helemaal top

Onwillige chauffeur

Geen communicatie wanneer er geleverd werd. Moest er maar op hopen dat ik thuis zou zijn voor levering. Gelukkig was dat zo. Chauffeur heeft het pallet op de openbare weg gezet. Geen levering aan huis. Op het pad zetten was teveel moeite. Al bij aankomst was meteen de melding. Daar ga ik niet aan beginnen. Wij zijn zélf chauffeur en dit is niet dé manier waarop je vracht aflevert! Ook was er geen CMR, beurtvaart en vrachtbrief bij. Tekenen voor de levering hoefden we ook niet. Slechte gang van zaken!

Soepel verlopen levering

Makkelijk besteld via de site en vlot geleverd. Levering ook netjes met transport op maat.

Keurig binnen 3 dagen afgeleverd. Aardige chauffeur. Alleen graag van te voren een appje of mailtje op welke dag precies en of er in de ochtend of middag geleverd wordt.

prima afhamdeling pallet moest wel reotour

Snelle en correcte levering!

Eenvoudig bestellingen plaatsen, snel en netjes afgeleverd.

Snel en correct

Kan niet beter

Snelle levering en goeie prijs.

Top product & service

Super product , goede service & correcte levering , waarvoor onze dank Weinheimer natuursteen

Ga zo door

Top bedrijf goed geregeld.

ging heel soepel

Snelle levering, perfecte afhandeling.

Snel en betrouwbaar.

Super snelle levering !

GOED

Prima Voor de Zouttabletten voor onze wateronthardingsinstallatie Echter wel nu zakken van 15 kg ip de iets handzamere 10 kg zakken maar daar zal wel een goede redenen voor zijn denk ik

Woudweg 5

3137KC Vlaardingen

Over Nederlandse Zouthandel

Met 200 jaar aan ervaring in de zouthandel, zijn wij uw betrouwbare partner als leverancier van een uitgebreid assortiment hoogwaardige zoutproducten. Want zout, daar houden wij van.