prima en snel

Snel geleverd en makkelijk besteld!

Super geregeld

Niet goed met leveren

Met leveren de afspraak niet nakomen

Keurig netjes afgeleverd en snel

Snel en behulpzaam bij afleveren.

Zie hier boven

Correcte bezorging; niet de goedkoopste.

Gewoon 100%goed!

Betrouwbaar

Online besteld en betrouwbaar nette levering

Snelle levering.

Voor de 2de keer broxo zout besteld bij hen, en wederom zeer tevreden over de snelle levering. Prima prijzen ook.

Prima levering - prima qualiteit

Handige site - prime track and trace - goed verpakt materiaal ronduit uitstekend.

Tevreden klant

Duidelijke site. Makkelijk te bestellen. Groot assortiment. Geen leveringskosten. Snel geleverd. Correct verpakt.

Uitstekende service

Gemakkelijk te bestellen, vlot geleverd

Verrassend positief

Ongelooflijk snel geregeld. Keurig verpakt. 100% zeker dat we hier de volgende bestelling gaan plaatsen. Ga vooral zo door.

Eenvoudig bestellen en snel geleverd

Via de site kan eenvoudig de gewenste keuze gemaakt worden en de bestelling worden afgerond. De volgende dag werden de zakken zout al afgeleverd. Keurig op het aangegeven tijdstip.

Goed product, goede levering

Goed product en een goede levering, niet super snel maar gewoon prima binnen een aantal dagen

Uitstekende afhandeling van de bestelling. Makkelijk en snel. Echt Top.

Bestelling werd volgende dag geleverd.

Makkelijk bestellen. Snel geleverd.

prima product, snel geleverd voor een nette prijs

prima product, snel geleverd voor een nette prijs

Vandaag besteld morgen al in huis, prima product

Snelle levering, goede prijs

Alles is goed gegaan. Snel geleverd.

Prima en snel geleverd

Prima Enkel vermeldde Tijs aflevering door vervoerder kon beter, nu veel vroeger. Voor mij ok, maar voor anderen mss niet

Makkelijk te bestellen via de website en netjes gebracht. Duidelijke factuur. Gewoon netjes verzorgd.

Goede kwaliteit en erg snel geleverd.

Prima kwaliteit/prijs verhouding dat netjes verpakt en snel geleverd is.

Snelle en goede levering

top bedrijf snelle levering

Woudweg 5

3137KC Vlaardingen

Over Nederlandse Zouthandel

Met 200 jaar aan ervaring in de zouthandel, zijn wij uw betrouwbare partner als leverancier van een uitgebreid assortiment hoogwaardige zoutproducten. Want zout, daar houden wij van.