Goed product, prijs goed, levering snel.

Goed product , snelle levering en kwaliteit zeer goed, geen klonten.

Goede en snelle levering

Prima adres

Snel en accuraat

Snel en accuraat

prima product en super snel geleverd!

prima product en super snel geleverd! ik kan er niet veel aan toevoegen

Snelle service, doen wat ze zeggen.Erg tevreden!

Makkelijk bestellen, snel bezorgd. Net bedrijf!

Prima prijs kwaliteit verhouding

snel en prima geleverd

1 kleine opmerking: ik snap dat het beste gewichten zijn maar zonder overleg op de verpakkingen aangeven dat ze achtergelaten mogen worden wanneer iemand niet thuis is, is niet heel handig.

prima service en levering op beloofde tijdstip

eenvoudig te bestellen en prima levering

De levering ging uitstekend bedankt

Snel, compleet en scherp in prijs

Makkelijk bestellen, snel geleverd, prima kwaliteit en prijs.

Goed, 1 minpuntje

Jullie samenwerking met het verzend bedrijf liep niet helemaal goed. De bezorging was een dag eerder dan jullie hadden gezegd. De bezorger belde, dat hij voor de deur stond. Toevallig was ik wel thuis. Verder was alles goed geregeld!

Goede service!

Makkelijk te bestellen en zeer snelle en net levering !

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd zonder extra verzend kosten

Zeer goede service

Snelle levering en perfecte bezorging. Bezorger had keurig zijn mondkapje op en bracht de zakken zout netjes naar de door mij aangewezen plek.

Op tijd en zorgvuldig afgeleverd

uitstekend!

prima levering en prima prijs!

Vlotte levering en netjes afgeleverd

Was op zoek naar alternatief voor dure merk zoutblokken. De zoutblokken van Nederlandse zouthandel lijken vergelijkbaar en zijn stuk goedkoper. Nog geen ervaring met de werking opgedaan. Bestellen leveren en afleveren ging heel erg makkelijk en netjes.

Jammer dat er niet een dagdeel afgesproken kan worden mbt levering. Er was afgesproken vrijdag middag leveren en het is vrijdagochtend gebracht terwijl er niemand aanwezig was. Het is niet voor iedereen handig dat er voor de deur op de stoep een palet geplaatst wordt. Als er een verzoek wordt gedaan en het maakt niet uit dat de levering bv pas over twee weken nodig is, dan lijkt het me sterk dat de planning over twee weken niet een dagdeel kan garanderen.

Achteraf via factuur betalen...wie doet dat nog? Binnen een paar dagen geleverd. Chauffeur heeft extra moeite gedaan om de pallet netjes neer te zetten extra dicht bij de woning. Bestel altijd de Nederlandse Zouthandel. Beste prijs en nog nooit een probleem gehad. Goed!

Makkelijk te bestellen, snel geleverd.

Ik was iets vergeten nadat ik bestelling geplaatst had. Gebeld, direct contact (!) en mij aanvulling werd direct meegenomen .

Geen opmerking

Gemakkelijk bestellen, snel geleverd.

Zeer tevreden.

Redelijke prijs/levering niet vlekkeloos

Snelle levering maar dat de pallet met 30 blokken plompverloren bij de ingang van ons erf was neergezet (in de regen!/zonder even aan te bellen terwijl we thuis waren) vond ik toch echt minder geslaagd. Vriendelijke groet Peter Dekker

Prima duidelijke website en snelle levering

Na mijn bestelling werd er de volgende dag geleverd

Woudweg 5

3137KC Vlaardingen

Over Nederlandse Zouthandel

Met 200 jaar aan ervaring in de zouthandel, zijn wij uw betrouwbare partner als leverancier van een uitgebreid assortiment hoogwaardige zoutproducten. Want zout, daar houden wij van.