Ik heb deze NBF Gingival Gel voor mijn moeder gekocht omdat haar tandvlees was ontstoken en nu is helemaal genezen zij is super blij met de gel ze zegt beter kan het niet! Dus ik raad iedereen aan!
Altijd kalm
De gel is prettig in gebruik. Kalmerend. De verpakking wat overdreven. Alsof het een beauty product is. Liever de kosten drukken door simpel ( tandpasta) doosje te gebruiken.
Beste Ingrid, graag bedank ik je voor het schrijven van je kritische review. Ik zie je review eigenlijk als een compliment, maar ik begrijp ook zeker wat je schrijft. In het verleden hebben we de tandvleesgel inderdaad verstuurd in een bubbelenvelop om de kosten te drukken. Daar zijn we na veel klachten mee gestopt. De tubes waren op deze manier te kwetsbaar in het postbezorgingsproces en klanten werden regelmatig teleurgesteld met kapotte tubes. Dit is de reden waarom we de tubes nu versturen in stevige brievenbusdoosjes. Met een vriendelijke groet, Edwin
Product doet wat het doen moet! Werkt uitstekend. Snelle bezorging en ook nog eens ingepakt in een leuke verpakking. Top.
Beste Inge, bedankt dat je een review voor ons hebt geschreven! Heel fijn om te lezen dat NBF Gingival Gel uitstekend bij je werkt! Erg leuk om te lezen dat je positief bent over de verpakking! Wij versturen NBF Gingival Gel inderdaad in een brievenbusdoosje zodat je er niet thuis voor hoeft te blijven en waarbij het product zo schadevrij mogelijk wordt afgeleverd. Met een vriendelijke groet, Edwin
Na eerste keer gebruik; kon ik weer gewoon koud water drinken zonder pijn. Hier ontzettend blij Mee. Ik gebruik het nu twee weken en heb het gevoel dat de pijn ook aanzienlijk Minder is geworden. Ook de zwelling is duidelijk afgenomen. De eerste paar keren had ik wel wat bloed bij het aanbrengen.maar dat is nu ook helemaal weg. Erg tevreden met de gel. Verder nog mijn complimenten aan jullie bedrijf. Zelf ‘s avonds en in het weekend beantwoorden jullie vragen. Geweldige service
Beste Gerda, bedankt voor je uitgebreide review! Heel fijn dat NBF Gingival Gel je goed helpt! Inderdaad wij proberen via Whatsapp zo snel mogelijk te reageren. Met een vriendelijke groet, Edwin
Had de gel graag gebrobeert maar heb helaas niets ontvangen.
Beste Diana, We zagen je bericht op de beoordelingswebsite en dat verraste ons een beetje: je gaf aan dat je bestelling niet was aangekomen, terwijl je ons nog niet had benaderd. Dat is jammer, want we helpen je juist heel graag meteen. Op onze website en in de verzendbevestiging geven we aan dat je ons altijd kunt mailen, bellen of appen als er iets misgaat met de bezorging. PostNL is helaas niet onfeilbaar (waren ze dat maar 😉), maar wij laten je nooit met lege handen zitten. Inmiddels hebben we op 19 december nogmaals NBF Gingival Gel naar je opgestuurd. Dat komt dus helemaal goed. Voor iedereen die dit leest: Is je bestelling niet aangekomen? Geen stress! Stuur ons gewoon een mailtje via [email protected], bel ons of stuur een WhatsAppje. Wij lossen het altijd op, ook als de bezorging niet volgens plan loopt. Kortom: het komt altijd goed. Met vriendelijke groet, Edwin
Na maanden met flink wat tandpijn en operaties aan de wortelpunten en van alles geprobeerd te hebben ben ik na 5 dagen gebruik van de gel van mijn pijn af. Wat mij betreft mag dit beter bekend worden bij tandartsen en kaakchirurgen. ! Kortom zeker geen scam het helpt echt !!
Beste Ingrid, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven! Heel informatief dat je aangeeft waar je last van had en wat fijn dat NBF Gingival Gel je zo goed helpt! Met een vriendelijke groet, Edwin
Verbetering van mijn tandvlees na een aantal dagen hoop dat het nog beter word maar tot Nu heel tevreden
Beste Cindy, dank je dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven! Geweldig om te lezen dat je heel tevreden bent. Met een vriendelijke groet, Edwin
Helaas had/heeft het product voor mij niet het gewenste resultaat. Ruim een week gebruikt, maar het zorgde in eerste instantie zelfs voor meer pijn. Dat komt wellicht ook doordat ik diepe pockets naast mijn kiezen heb, waardoor er een soort ophoping/vervuiling optrad. Wel gelijk twee tubes aangeschaft, dus één daarvan zal niet gebruikt worden, maar dat is het risico wat ik zelf heb genomen. Helaas, maar hopelijk helpt het anderen wel.
Beste Ruard, dank je dat je de tijd nam om een review te schrijven! Het is natuurlijk niet fijn om te lezen dat NBF Gingival Gel je niet het gewenste resultaat heeft gegeven. Dit komt helaas ook voor. Toch is het goed om je review te lezen. Groeten Edwin
Echt een fijne gel
Beste Barbara, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Het is fijn te lezen dat NBF Gingival Gel je goed helpt! Groeten Edwin
Zie boven
Beste Yolanda, Bedankt voor het schrijven van je review! Fijn dat het goed lijkt te helpen bij je plaatselijke tandvleesontsteking. Groeten Edwin
ik heb het een paar gebruikt maar lijkt wel Echt te werken tot nu toe
Na dat ik één jaar met ontsteking gelopen. Mijn tandarts, mondhygiëniste of huisarts wou geen antibiotica voorschrijven. Man, man wat heb ik pijn geleden. Kon zelfs water niet verdragen. Zo veel pijn had ik ernstig ontsteking. Was bang om mijn tanden kwijt te raken. Uiteindelijk ben ik gaan googlen en toen kwam ik jullie tegen. Door de gel lach ik weer en heb geen pijn. Gel is mild van smaak lijkt wel honing en doet uitstekend zijn werk. Binnen twee dagen had ik al verbetering. Ik blijf gebruiken. ( twee keer per dag ) waar ontsteking is iets meer aanbrengen Jullie hebben mijn zelfvertrouwen terug gegeven. Dankje wel. Ik raad het sterk aan voor iedereen die zijn tandvlees gezond wilt houden want mijn tandvlees is uiteindelijk roze zo als het hoort van kleur.
Beste Saskia, wat geweldig om te lezen dat NBF Gingival Gel je zo goed heeft geholpen! Ik ben ook erg blij dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen op te schrijven. Daar hebben andere lezers heel veel aan! Met een vriendelijke groet, Edwin
Ik heb het nu een week 2 keer daags gebruikt en mijn tandvlees was niet meer gevoelig en begint al bij te trekken . Ik blijf het gebruiken
Beste Roelie, wat fijn dat je een review hebt geschreven! Ontzettend goed om te lezen dat NBF Gingival Gel je goed helpt! Met een vriendelijke groet, Edwin
Had vreselijke pijn vooral bij koud en warm drinken/ eten. Tandarts zei het ligt aan je terug getrokken tandvlees. Na twee dagen Ginival was de pijn aanzienlijk minder en nu na twee weken volledig weg,zie ook echt verbetering top spul!
Beste Annet, Enorm bedankt dat je een review over NBF Gingival Gel hebt geschreven. Ik ben blij te lezen dat je er erg veel baat bij hebt! Met een vriendelijke groet, Edwin
Ik ben er reuze blij mee mijn Tandvlees is nu al veel beter
Beste Janny, Bedankt voor het schrijven van deze review en heel fijn om te lezen dat NBF Gingival Gel je goed helpt! Groeten Edwin
Voor mij de eerste keer dat ik zoiets gebruik. Mijn tandvlees probleem is nog niet helemaal verholpen, maar ben er dan ook erg laat mee begonnen. Volgens tandarts is kies niet meer te redden. Maar na gebruik van de gel merk ik dat het tandvlees zich weer gaat hechten. Het is nog niet over maar na bijna 1 jaar klungelen hoop ik, dat ik iig mijn kies zo lang mogelijk kan behouden.
Beste Ineke, bedankt voor het schrijven van uw review. Het is interessant om te lezen waarvoor u NBF Gingival Gel gebruikt. Het is wel een erg moeilijke indicatie en valt buiten de indicaties waarvoor wij het product promoten. Om een kies te behouden is het namelijk belangrijk om de structuren om de wortels van de kies te behouden of te verbeteren. Denk hierbij aan het kaakbot of het parodontale ligament. Er is geen aanwijzingen dat NBF Gingival Gel deze structuren kan verbeteren. Ik ben wel erg blij om te lezen dat u een positiever ervaring heeft. Ik hoop ook dat u uw kies zo lang mogelijk kan behouden! Groeten Edwin
i feel scammed! fluor is highly toxic and there is no real proof it does any good. its a scam to get rid of the byproduct of aluminium production. i thought it only contained propolis and vitamins. but now i see they added the highly toxic fluoride too. try to search fluoride poison and look for the photos your theeth will rot faster see Dental fluorosis in short: this product contains rat poison!
Beste I, NBF Gingival Gel heeft bevat inderdaad fluoride. Dit staat aangegeven op bijvoorbeeld de productpagina (https://www.tandvleesgel.nl/product/nbf-gingival-tandvleesgel-1-stuk/). Het is zeer ongepast om uw denkwijze over fluoride via deze review te verspreiden. Met een vriendelijke groet, Edwin
Gebruik Gingival littekencreme nu 4 mnd en heb duidelijk zichtbare goede resultaten. Bovendien is de crème zeer zuinig in gebruik. Bedankt
Beste Gonny, Bedankt voor je review. Heel erg fijn om te lezen dat NBF Gingival Gel je goed helpt en dat je vindt dat het zuinig in gebruik is! Met een vriendelijke groet, Edwin
Beste Hilly, dank je wel voor je zeer positieve feedback! Fijn dat NBF Gingival Gel helpt! Met een vriendelijke groet, Edwin
Na tandvlees probleem bij een kies week gebruikt en probleem blijkt verholpen. Weet niet hoe het in de toekomst blijft maar nu is het rustig.
Beste Herman, dank je dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven over het product. Fijn dat je tot nu toe tevreden bent! Met een vriendelijke groet, Edwin
Toen ik de tube kreeg was deze al open geweest de folie was van de dop niet erg netjes om zo een product te leveren ivm met highene
Beste Sandra, dank je voor je feedback. Ik lees via je beoordeling dat je een tube hebt ontvangen zonder correcte foliesluiting. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en is waarschijnlijk een productiefoutje. Als je tegen een productdefect aanloopt dan kun je ons bellen of een mailtje sturen ([email protected]) en dan zenden we een nieuwe tube op. Zo simpel en gemakkelijk gaat dat. Met een vriendelijke groet, Edwin
Let op beste mensen, Product besteld niet geleverd mail gestuurd zouden ze nieuwe opsturen en daarna radiostilte geen track en tracé ontvangen
Beste Restyle, wij hebben je bestelling op 3 juli verstuurd. Wij krijgen op 14 juli een e-mail van je dat je de bestelling niet hebt ontvangen. Dat is 11 dagen na besteldatum. Wij hebben direct contact met je opgenomen en een nieuwe tube naar je verstuurd. Overigens, beide producten zijn volgens PostNL afgeleverd. Dit kun je verifiëren met de track & trace codes die je hebt ontvangen. Helaas zien we dan deze beoordeling verschijnen. Wij hebben het factuurbedrag reeds teruggestort en daarmee sluiten we dit hoofdstuk af. Met een vriendelijke groet, Edwin
Tandvlees wordt rustiger
Beste Nanouk, Heel erg fijn om te lezen dat je tandvlees rustiger wordt! Dank je voor je feedback. Met een vriendelijke groet, Edwin
Na verwijdering tanden minder zwelling
Beste Robby, bedankt dat je een feedback hebt geschreven! Fijn dat NBF Gingival Gel heeft gezorgd voor minder zwelling. Met een vriendelijke groet, Edwin
Middenburcht 136
3452 MT Vleuten