Pluspunten
Snelle levering. Altijd antwoord op een vraag. Wordt een oplossing gegeven.echt aanbevelenswaardig !
Beste Berty, dank je voor je mooie review! Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Geachte heer/mevrouw, dank je voor je reactie. Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Pluspunten
Beste Helen, bedankt voor je feedback! Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Pluspunten
Zeer goede en snelle service
Beste Theresia, dank je voor je reactie. Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Pluspunten
Correcte verzending. Het middel heeft nog geen resultaat
VerbeterpuntenN.v.t.
Beste Tineke, veel dank voor je feedback. Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Pluspunten
Ik kan nog geen beoordeling geven over U bedrijf,daar is de tijd nog tekort voor.Particulier
Beste Ellen, dank je voor je beoordeling. Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Pluspunten
Prima voorlichting. Klantvriendelijk Snelle verzending
Beste Els, dank je dat je de tijd hebt genomen een review voor ons te schrijven! Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Geachte heer/ mevrouw, dank u voor uw beoordeling. Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenGel werkt niet bij mij
Geachte heer van Helden, Bedankt voor uw feedback. Het is spijtig te lezen dat NBF Gingival Gel u geen verlichting geeft. Ik neem aan dat u onder behandeling staat van een mondhygiënist of parodontoloog en ik hoop dat zij uw situatie snel kunnen verbeteren. Ik wens u het allerbeste toe. Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Pluspunten
Goede website,snelle levering,snel resultaat.
VerbeterpuntenAndere kleur gel (wit) misschien, bruine tanden,wil ze na behandeling gelijk weer poetsen.
Beste Erna Veel dank voor je reactie. NBF Gingival Gel heeft een bruine kleur en dit komt door het propolis extract dat erin is verwerkt. Na gebruik, verdwijnt de gel weer en dus ook de bruine kleur. Natuurlijk kan ik mij voorstellen dat de kleur 'klinisch wit' je voorkeur heeft, dit heeft echter ook nadelen omdat er dan een chemische bewerking moet plaatsvinden. Dit gaat ten koste van de effectiviteit. Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Geachte heer/ mevrouw, dank u voor uw reactie. Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Pluspunten
Zeer vlotte levering. Het product voldoet aan mijn wensen. Na drie dagen merkbaar minder last van tandvleesontsteking en minder bloedend tandvlees!
Beste Kim, Veel dank voor je feedback. Fijn dat het product aan je wensen voldoet! Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Beste Lia, dank je voor je reactie! Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Pluspunten
weet niet
Verbeterpunteninfo kan beter over hoelang te gebruiken staat niks in folder
Geachte heer, dank u voor uw feedback. U heeft gelijk er staat niet in de folder hoelang de gel moet of kan worden gebruikt. Wij gaan dit aanpassen. Dank u voor deze tip! NBF Gingival Gel mag dagelijks worden gebruikt. Voor gingivitis zou gelden dat er na een paar dagen verlichting zal optreden. Het is dan goed om door te gaan totdat het tandvlees weer gezond is. Bij parodontitis is het aan te raden dagelijks te gebruiken zodat u verlichting kan ervaren. Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Pluspunten
snelle levering goed produkt, werkte vrij snel
Verbeterpuntengeen
Beste Linda, dank je wel voor het schrijven van je beoordeling! Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Beste Ada, dank je voor je reactie!. Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Pluspunten
Snelle correcte leverinf
Beste Lilian, dank je voor je feedback!. Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Pluspunten
Snelle levering, product werkt goed.
Beste Linda, Fijn dat u een review heeft gegeven. Bedankt hiervoor! Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Pluspunten
Top levering. Binnen 2 dagen in huis! Gebruik het nu een paar dagen en zie/merk al gelijk verbetering!
Geachte heer/ mevrouw, dank u voor uw uitgebreide review! Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Pluspunten
Beste Diana, bedankt voor je feedback! Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Pluspunten
Na 4 kiezen te hebben getrokken is het nu aardig rustig nog even een aantal weken afwachten voor het echte resultaat
Beste Anja, dank je voor je review! Sterkte met de genezing! Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
te duur spul en helpt niet, ze moeten met wat anders komen.
Geachte mevrouw Landewee, hartelijk dank voor uw feedback. Het is spijtig te horen dat NBF Gingival Gel bij u niet heeft gewerkt. Als NBF Gingival Gel niet werkt dan kan dit met een aantal factoren te maken zoals het hebben van hardnekkige tandplak of tandsteen. In de meeste gevallen hebben diegene, waarbij NBF Gingival Gel geen baat heeft, parodontitis. Ik raad u dan ook aan om een afspraak te maken met de mondhygiënist of parodontoloog om de ernst van uw tandvleesontsteking vast te laten stellen. Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Pluspunten
Goed product, snel in huis!
Dank voor uw reactie! Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Pluspunten
Beste Ans, Fijn dat u de moeite heeft genomen een reactie te geven! Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Middenburcht 136
3452 MT Vleuten