Beste Lia, dank je voor je reactie! Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Pluspunten
weet niet
Verbeterpunteninfo kan beter over hoelang te gebruiken staat niks in folder
Geachte heer, dank u voor uw feedback. U heeft gelijk er staat niet in de folder hoelang de gel moet of kan worden gebruikt. Wij gaan dit aanpassen. Dank u voor deze tip! NBF Gingival Gel mag dagelijks worden gebruikt. Voor gingivitis zou gelden dat er na een paar dagen verlichting zal optreden. Het is dan goed om door te gaan totdat het tandvlees weer gezond is. Bij parodontitis is het aan te raden dagelijks te gebruiken zodat u verlichting kan ervaren. Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Pluspunten
snelle levering goed produkt, werkte vrij snel
Verbeterpuntengeen
Beste Linda, dank je wel voor het schrijven van je beoordeling! Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Beste Ada, dank je voor je reactie!. Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Pluspunten
Snelle correcte leverinf
VerbeterpuntenGeen
Beste Lilian, dank je voor je feedback!. Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Pluspunten
Snelle levering, product werkt goed.
Beste Linda, Fijn dat u een review heeft gegeven. Bedankt hiervoor! Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Pluspunten
Top levering. Binnen 2 dagen in huis! Gebruik het nu een paar dagen en zie/merk al gelijk verbetering!
Geachte heer/ mevrouw, dank u voor uw uitgebreide review! Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Pluspunten
Beste Diana, bedankt voor je feedback! Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Pluspunten
Na 4 kiezen te hebben getrokken is het nu aardig rustig nog even een aantal weken afwachten voor het echte resultaat
Beste Anja, dank je voor je review! Sterkte met de genezing! Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
te duur spul en helpt niet, ze moeten met wat anders komen.
Geachte mevrouw Landewee, hartelijk dank voor uw feedback. Het is spijtig te horen dat NBF Gingival Gel bij u niet heeft gewerkt. Als NBF Gingival Gel niet werkt dan kan dit met een aantal factoren te maken zoals het hebben van hardnekkige tandplak of tandsteen. In de meeste gevallen hebben diegene, waarbij NBF Gingival Gel geen baat heeft, parodontitis. Ik raad u dan ook aan om een afspraak te maken met de mondhygiënist of parodontoloog om de ernst van uw tandvleesontsteking vast te laten stellen. Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Pluspunten
Goed product, snel in huis!
Dank voor uw reactie! Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Pluspunten
Beste Ans, Fijn dat u de moeite heeft genomen een reactie te geven! Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Beste Erna, vriendelijk dank voor uw reactie! Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Beste Riet, dank u voor uw reactie. Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Beste Ellen, fijn dat je een review hebt geschreven! Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenDuur voor zo,n klein tubetje
Geachte heer/ mevrouw, dank u dat u de moeite heeft genomen een review voor ons te schrijven. Op onze website geven wij duidelijk aan dat één tube circa 30 ml NBF Gingival Gel bevat. Per poetsbeurt heeft u slecht de hoeveelheid NBF Gingival nodig ter grootte van een erwt. Dit betekent dat u met een tube minimaal 30 poetsbeurten kunt uitvoeren. NBF Gingival Gel is geen goedkoop product, maar het werkt wel. Veel consumenten die een review hebben achtergelaten geven dit ook aan. Wij gaan er vanuit dat de gel u ook goed heeft geholpen, wij vinden hier immers geen negatieve feedback over in uw beoordeling.
Pluspunten
Snelle levering, goed en snel info verstrekt over levering, accuraat, Maakt echt een klantvriendelijke indruk. Produkt is niet goedkoop maar wel goed.
Geachte mevr. Gijsbers, dank u wel voor uw uitgebreide review! Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Pluspunten
Het bedrijf. Ondanks dat het product tijdelijk uitverkocht was, had ik het vrij snel binnen. Ik kreeg een enveloppe met daarin een gebruiksaanwijzing en de gingiva gel. Zag er allemaal netjes uit. Wat ik erg fijn vond is dat men op de hoogte gebracht wordt over het verloop van de bestelling! Het product: Tijdens het tandenpoetsen had ik nogal vaak last van bloedend tandvlees. Na twee dagen gebruik, is het over. Volgende week voor controle naar de tandarts. Ik ben benieuwd wat zij van mij ' nieuwe' tandvlees zal zeggen :)
Verbeterpuntengeen.
Geachte heer/ mevrouw, vriendelijk dank voor uw reactie! Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Pluspunten
ik geef een 10 voor de bezorging,en de mail-s
Geachte klant, dank u voor uw mooie review! Met een vriendelijke groet, Edwin Gingiva Gel.nl
Pluspunten
Snelle reactie via mail en snelle verzending
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
VerbeterpuntenGel heel moeilijk in te smeren
Geachte heer/ mevrouw, dank u dat u de moeite heeft genomen een review voor ons te schrijven. In de gebruiksaanwijzingen van NBF Gingival Gel geven wij aan dat het aan te raden is de gel, ter grootte van een erwt, éénmalig op het topje van de vinger te plaatsen en vervolgens op de tandvleesontsteking in te masseren. Omdat uw mond speeksel aanmaakt, mengt de gel snel met speeksel en het kan inderdaad voorkomen dat de gel 'wateriger' wordt. Het smeren kan dan lastiger zijn. Wij raden deze stap aan om optimaal gebruik te maken van de gel in haar 'puurste' vorm. U zou een wattenstaafje in plaats van uw vinger kunnen gebruiken. Deze manier van applicatie is slechts één keer nodig. Hierna kunt u de gel uitsmeren op een tandenborstel. Met een vrie
Pluspunten
ze houden zich aan de afspraken
Verbeterpuntendeze evaluatie komt te vroeg, ik zou niet weten hoe het spul werkt.
Geachte heer/ mevrouw, dank u voor uw review. Ik stel uw opmerking zeer op prijs. Graag kom ik terug op uw opmerking. Een uitnodiging tot beoordeling sturen wij 7 dagen na verzending. Bij een tandvleesontsteking (gingivitis) merkt u na een paar dagen een groot verschil. Bij een ernstige tandvleesontsteking kalmeert NBF Gingival Gel het tandvlees en dit duurt doorgaans langer. Natuurlijk is het een en ander persoons afhankelijk. Voor veel klanten is een evaluatietermijn van 7 dagen wenselijk. Ik kan mij voorstellen dat dit niet voor iedereen geldt, maar wij kunnen helaas maar een termijn kiezen omdat dit geautomatiseerd is. Met een vriendelijke groet, Edwin. Gingiva Gel.nl