Bedankt voor uw review! Wij vinden het fijn om te lezen dat u zo tevreden bent en al goed resultaat merkt. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Mark Dutch Water Tech
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij blijven onze uiterste best doen om zo door te gaan. Erg fijn ook om te lezen dat u het juiste product heeft gevonden dat het beste bij uw situatie past, aan de hand van de productomschrijving. Ik wens u een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groeten, Silvia Dutch Water Tech
Bedankt voor de positieve reactie. Dit stellen wij op prijs. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Mark Dutch Water Tech
Hartelijk dank voor uw erg mooie beoordeling. Dit is super om te lezen. Wij blijven hier zeker mee doorgaan. Graag tot een volgende bestelling en fijn weekend gewenst. Met vriendelijke groeten, Silvia Dutch Water Tech
Hartelijk dank voor uw erg mooie beoordeling. Dit doet ons goed. Wij blijven continue werken aan onze website, om de website te optimaliseren. Zo hebben wij sinds kort ook een keuzehulp op onze site staan. Het is prettig om te lezen dat de uitleg van onze producten er duidelijk op staat. Ik wens u een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groeten, Mark Dutch Water Tech
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij vinden het fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het gebruik van Drainpure. Ik wens u nog een hele fijne avond toe. Met vriendelijke groeten, Silvia Dutch Water Tech
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Ik vind het jammer om te lezen dat het resultaat van uw bestelling niet is zoals u had verwacht. Wij zoeken graag met u verder naar een andere oplossing voor het stankprobleem, mogelijk dat de oorzaak dieper in het leidingwerk zit waar wij met een ander product wel beter bij kunnen komen. Ik zal nog telefonisch contact met u opnemen vandaag. Met vriendelijke groeten, Silvia Dutch Water Tech
Originele beoordeling
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij vinden het fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Ik wens u nog een hele fijne avond toe. Met vriendelijke groeten, Silvia Dutch Water Tech
Hartelijk bedankt voor uw bestelling en beoordeling. Ik wens u een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groeten, Mark Dutch Water Tech
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie review te schrijven. Wat goed om te lezen dat u een positieve ervaring met ons heeft, daar doen wij het voor! Ik wens u een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groeten, Silvia Dutch Water Tech
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij vinden het fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze biologische schoonmaakpakket. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Mark Dutch Water Tech
Bedankt voor uw review! Wij begrijpen dat het erg vervelend is, als de levertijd anders is dan vermeld staat. Onze excuses voor dit ongemak! Wij blijven onze uiterste best doen om artikelen zo snel mogelijk te leveren, maar wij zijn ook afhankelijk van de drukte bij de bezorgdiensten en de informatie van hun track & trace systeem. Ik zal uw feedback delen met onze pakketvervoerder. Ik wens u nog een hele fijne avond toe. Met vriendelijke groeten, Silvia Dutch Water Tech
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij vinden het fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Ik wens u een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groeten, Silvia Dutch Water Tech
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over Greeen Toilet! biologische toiletreiniger. Graag tot een volgende bestelling. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Mark Dutch Water Tech
Hartelijk dank voor uw beoordeling en bestelling. Ik zal uw feedback over de beoordelingsvraag doorgeven aan de afdeling die de website verzorgt. Wij blijven continue werken aan onze website om de website te optimaliseren. Uw feedback zal hierbij meegenomen worden. Ik wens u een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groeten, Silvia Dutch Water Tech
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze reactie en de levering van Bio-Septic + voor uw volkstuin. Ik wens u een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groeten, Silvia Dutch Water Tech
Hartelijk dank voor uw mooie review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over Roebic K47 beerput onderhoud en dat dit product ook bij u goed geholpen heeft met de aanpak van de stankoverlast. Graag zien we u terug bij een volgende bestelling. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Mark Dutch Water Tech
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Dat doet ons goed om te horen, dat u tevreden bent over onze service en producten. Wij wensen u een fijne dag toe. Vriendelijke groet, Silvia Dutch Water Tech
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over de service en ons keuze aanbod. Graag tot een volgende bestelling. Een hele fijne dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Silvia Dutch Water Tech
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over de service en bezorging van Dutch Water Tech. Graag tot een volgende bestelling. Fijne dag gewenst. ^Silvia
Hartelijk bedankt voor uw bestelling en beoordeling. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. ^Mark
Dutch Water Tech BV levert via haar webshop diverse producten voor waterbehandeling. De webshop is te vinden op www.dutchwatertech.net Dutch Water Tech BV supplies various products for water treatment through its webshop. The webshop can be found at www.dutchwatertech.net. Dutch Water Tech BV liefert über seinen Webshop verschiedene Produkte zur Wasseraufbereitung. Der Webshop ist unter www.dutchwatertech.net zu finden.