Zeer klantvriendelijk, producten overzichtelijk en volledig weergegeven op de sit

Snelle en adequate afhandeling, persoonlijke informatie indien nodig, weergave producten op de site volledig en duidelijk.

Goede website

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Goed advies, snelle levering en prima producten

De eerste keer dat ik producten voor mijn sceptic tank bestelde, kreeg ik goed en duidelijk advies. De producten werken prima en mijn problemen met de sceptic tank zijn opgelost. De levering is super snel en er zit altijd een extra gebruiksaanwijzing bij.

Perfecte service telkens opnieuw.

Met dit bedrijf is het fijn zaken te doen. Alles verloopt zoals het hoort. Ook snelle levering.

service ten top !

Tijdige levering begeleid door een handgeschreven gebruiksaanwijzing, de perfecte service !

Noodhulp = geur verdwenen!

Eenvoudiger kan het niet !

Antwort des Geschäftsinhabers

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen, wij stellen het erg op prijs. Fijn om te horen dat u tevreden bent over Septic Tank EHBO kit! ^Alana

Doet wat het beloofd

Via mijn inspectie/spoel buis geconstateerd dat mijn hoofd afvoer aan het dichtslibben was. Na het gebruik van Roebick main line cleaner is de hoofd afvoer weer netjes schoon en vrij van opgehoopt vet.

Antwort des Geschäftsinhabers

Bedankt voor het delen van uw ervaring met K97, wij stellen uw beoordeling zeer op prijs! ^Alana

Had ook informatie en advies via website gevraagd, maar daar is helaas nooit op gereageerd. Op basis van recensies toch maar besteld l Levering was snel en verzorgd

Antwort des Geschäftsinhabers

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen. Vervelend dat u geen reactie op uw informatieaanvraag heeft ontvangen. Normaliter hoort hier binnen 1 a 2 werkdagen reactie op te komen vanuit ons. Wij gaan even nakijken waar dit hier mis is gegaan in ons systeem, mogelijk dat uw informatieaanvraag in de spambox is beland. Dank voor het aangeven. Mocht u nog behoefte hebben aan extra informatie en/of advies over uw bestelling, dan horen wij dit graag. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar. ^Silvia

Prima spul

Prima spul

Antwort des Geschäftsinhabers

Hartelijk dank voor uw beoordeling, wij stellen het zeer op prijs. ^Alana

Grijze haren minder

Artikelen, werken echt wat ze aangeven, Dank je

Antwort des Geschäftsinhabers

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen en uw ervaring te delen met Roebic K57! Fijn om te horen dat het product zijn werk doet zoals gewenst. ^Alana

Klantvriendelijkheid is hier top

Fantastisch goede service, ik had vragen over mijn septic tank en werd door een specialist terug gebeld die alle ins-en-outs wist voor behandeling van overlast septic tank, ik kreeg uitgebreide tips en suggesties om het probleem te behandelen. Uiteindelijk 1kg Bio septic tank plus gekocht en toegepast volgens adviezen adviseur. Voor het resultaat is het nu nog iets te vroeg, ik kan daar nog niets over zeggen maar het bestel proces verliep in ieder geval prima!

Antwort des Geschäftsinhabers

Wat fijn om te horen dat wij u hebben kunnen helpen met Bio-Septic Plus en dat u tevreden bent met onze klantenservice! Mocht u nog verdere vragen hebben over de werking van ons product dan helpen wij u graag. ^Alana

super

besteld, betaald en snel geleverd

Antwort des Geschäftsinhabers

Wat fijn, heel erg bedankt voor uw beoordeling over Bio-Septic! ^Alana

Product redde ons van de wanhoop

We waren al poos op zoek naar oorzaak nare geuren septische put. We gebruikten aanvankelijk verschillende merken met enzymen in poeder- of korrelvorm. Tevergeefs. Zoektocht op internet bracht ons bij dit product. Na twee dagen was er al effect. Wat een opluchting! Geweldig product en zeker niet duurder dan de minder efficiënte producten.

Antwort des Geschäftsinhabers

Hartelijk dank voor uw behulpzame beoordeling over Septic Tank Starter Kit, wij stellen het erg op prijs! Goed om te horen dat ons product uw problematiek met de nare geuren heeft kunnen verhelpen. ^Alana

Snelle levering correct product.

Gemakkelijke toegang op jullie website.. Goed op te volgen levering .

Antwort des Geschäftsinhabers

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze levering en service hierbij. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen over Drainpure! ^Alana

Todo perfecto, muy recomendable

Hace años que compramos sus productos, que no se encuentran en mi localidad con facilidad. Dutchwater es garantía

• ¿Nos recomendarías?

Antwort des Geschäftsinhabers

Muchas gracias por compartir su experiencia con nuestros productos, K97 y K570. Apreciamos mucho su comentario y nos alegra saber que está satisfecho. ^Alana

top

goed product en snelle levering, was elke levering maar zo goed.

Antwort des Geschäftsinhabers

Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling over K67! Wij stellen het erg op prijs en zijn blij om te horen dat u tevreden bent over ons product en de levering hiervan. ^Alana

Prima website en levering volgens indicatie !

Het lijkt zo simpel maar helaas zie je het te weinig: een bedrijf met een overzichtelijke website, duidelijke productomschrijvingen en levering volgens indicatie !

Antwort des Geschäftsinhabers

Goed om te horen dat u tevreden bent over onze levering van ons product Drainpure en onze service hierbij als bedrijf! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen, wij stellen het erg op prijs. ^Alana

Goed product

Het product werkt goed en is gemakkelijk te gebruiken

Antwort des Geschäftsinhabers

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met Bio-Septic, wij stellen het erg op prijs en zijn blij om te horen dat u tevreden bent met dit product! ^Alana

Super spul

Binnen een week geen overlast van geurtjes

Antwort des Geschäftsinhabers

Bedankt voor het delen van uw ervaring met Anti Rioollucht in Huis Pakket 1, fijn dat u tevreden bent met de werking van ons product! ^Alana

Goede service, keurig verpakt, met een dag in huis.

Antwort des Geschäftsinhabers

Bedankt voor uw beoordeling, wij stellen het erg op prijs! Goed om te horen dat u Bio-Septic snel ontvangen heeft en u tevreden bent over onze service. ^Alana

De producten van Duth Water Tech bevallen goed. Ik koop ze speciaal omdat we een iba hebben waar alles op uitkomt.

Antwort des Geschäftsinhabers

Bedankt voor het delen van uw ervaring met onze producten, wij stellen dit erg op prijs en zijn blij om te horen dat u tevreden bent! ^Alana

Goed produkt, snelle levering

Ik heb Bio Recup gekocht, omdat onze regenwatervoorziening sterk vervuild was. Door de mate van vervuiling en toepassing in het koude seizoen heeft het wat langer geduurd voor het resultaat waarneembaar was, maar na een week nam de stank af en na 1.5 week zijn we vrij van nare luchtjes en ziet het water er weer helder en kleurloos uit. Wat mij betreft top!

Antwort des Geschäftsinhabers

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring, wij stellen het erg op prijs! Fijn om te horen dat Bio Recup uw probleem verholpen heeft. ^Alana

Prima producten, naam geving moeilijk

De producten veranderen nog als eens van naam of uiterlijk. Dat zaait verwarring.

Antwort des Geschäftsinhabers

Hartelijk dank voor uw feedback, daar zijn wij altijd blij mee! Het klopt inderdaad dat er wat veranderingen zijn geweest het afgelopen jaar met o.a. een aantal product verpakkingen. Wij proberen constant op zoek te gaan naar de meest milieubewuste en duurzame keuzes hierin. Binnenkort hopen wij ook onze nieuwe webshop te kunnen lanceren en vanaf dan ook nog meer product duidelijkheid te kunnen geven. Wij nemen de feedback mee naar het team en wij gaan er aan werken om eventuele onduidelijkheden te voorkomen in de toekomst. ^Alana

snel afgehandeld

Antwort des Geschäftsinhabers

Hartelijk dank voor het achterlaten van een beoordeling over GREEEN TOILET!, wij stellen het op prijs. ^Alana

Werkt goed!

Doet wat het beloofd!

Antwort des Geschäftsinhabers

Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat ons product Bio-Septic aan uw verwachtingen voldoet en wij u hebben kunnen helpen. ^Alana

Über Dutch Water Tech

Dutch Water Tech BV levert via haar webshop diverse producten voor waterbehandeling. De webshop is te vinden op www.dutchwatertech.net Dutch Water Tech BV supplies various products for water treatment through its webshop. The webshop can be found at www.dutchwatertech.net. Dutch Water Tech BV liefert über seinen Webshop verschiedene Produkte zur Wasseraufbereitung. Der Webshop ist unter www.dutchwatertech.net zu finden.

Kiyoh Bewertungen