Snelle actie

Duidelijke info

Helemaal goed

Prima informatieve website, levering supersnel volgens afspraak. Benieuwd of het product waarmaakt wat het beloofd.

Super geregeld

Mooi op tijd en netjes verpakt.

Prima Service !

Besteld 2x Roebic K-47 welke snel geleverd zou worden. Echter DPD kreeg een beschadigd pakket in handen en heeft deze retour gestuurd naar de afzender. Na telefonisch contact werd er direct een nieuw pakket aangemaakt en verstuurd. Dit is een goede service, en de Help Desk staat je zeer vriendelijk te woord.

Antwort des Geschäftsinhabers

Bedankt voor het delen van uw ervaring, fijn dat wij u hebben kunnen helpen met de nieuwe bestelling! Bedankt voor uw beoordeling, wij stellen het zeer op prijs. ^Alana

Vlotte levering

goed instructies + vlotte levering. Plaatsing op veilige plaats wanneer niet thuis.

Antwort des Geschäftsinhabers

Fijn dat uw bestelling snel bij u geleverd is! Bedankt voor uw beoordeling. ^Alana

Wij gebruiken sinds een jaar de Dutch Water Tech voor onze septictank Voorheen moest de tank elk jaar geleegd worden, en nu we dit gebruiken voor de tank, gaat het nog steeds goed zonder te legen, top toch?

Antwort des Geschäftsinhabers

Super! Fijn dat u tevreden bent over DWT-Septic. Bedankt voor het delen van uw ervaring, wij stellen het zeer op prijs. ^Alana

Snelle levering, goed verpakt. Product lijkt te werken.

Antwort des Geschäftsinhabers

Bedankt voor uw beoordeling van Bio Recup LQD! Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben over de werking van het product, dan helpen wij u graag verder! ^Alana

Besteld en hierna snel geleverd

Artikelen ruim en overzichtelijk op de site met goede beschrijving.

Antwort des Geschäftsinhabers

Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling, hier zijn wij blij mee! Fijn dat uw bestelling snel bij u geleverd is. ^Alana

Snelle service en mooi resultaat.

Het product is vrij snel geleverd. De producten zijn makkelijk ongebruik en geven mooi resultaat.

Antwort des Geschäftsinhabers

Fijn om te horen dat u tevreden bent over Roebic K57 Septic Tank Noodhulp, wij stellen uw beoordeling zeer op prijs! ^Alana

Tweede keer dat ik het gebruik. Doet wat het moet doen.

Bedankt voor uw beoordeling van Roebic K57 Septic Tank Noodhulp! ^Alana

Top service !

Product kon niet op tijd geleverd worden, ontving een mailtje met voorstel om ander product tenemen. Dag daarop reeds geleverd. Top.

Antwort des Geschäftsinhabers

Bedankt voor het delen van uw ervaring, fijn dat wij u verder hebben kunnen helpen! ^Alana

Goed product

Snelle levering van de zwartwatertank toevoeging. Goed product met goede werking.

Antwort des Geschäftsinhabers

Hartelijk dank voor uw beoordeling van Roebic Vuilwatertank Behandeling voor Zwart & Grijs Water. Dit stellen wij zeer op prijs! ^Alana

Goede ervaring mee

In het verleden ook gebruikt nadat de septictank schoon was gemaakt, nu sinds een week in de tank gegooid en verwacht dat het het zelfde doet wat het altijd heeft gedaan

Antwort des Geschäftsinhabers

Bedankt voor het delen van uw ervaring, dit stellen wij op prijs. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben over de werking van Septic Tank Starter Kit, dan helpen wij u graag verder! ^Alana

Goede informatie gekregen

Ik heb telefonisch contact gehad welk product het beste was voor onze septictank en snel geleverd

Antwort des Geschäftsinhabers

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen van DWT-Septic. Fijn dat wij u hebben kunnen helpen! ^Alana

Goede informatie op de site

Producten snel geleverd, ga ze direct uitproberen.

Antwort des Geschäftsinhabers

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling, fijn dat uw bestelling snel bij u geleverd is. ^Alana

Al tweemaal gebruikt voor onze leidingen en septic tank. Problemen verminderen en geur ook.

Antwort des Geschäftsinhabers

Bedankt voor uw beoordeling van Roebic K67! Fijn om te horen dat de problemen met uw leidingen verminderd zijn dankzij gebruik van onze producten. ^Alana

Hoopvol

Ik gebruik het middel nog te kort om het resultaat te kunnen beoordelen, maar het lijkt hoopvol. De levering was supersnel.

Antwort des Geschäftsinhabers

Goed om te horen dat Bio Recup LQD snel bij u geleverd is! Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben over de werking van het product, dan kunt u gerust contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder! Bedankt voor uw beoordeling! ^Alana

Correcte uitvoering van mijn bestelling.

Ben al lang op zoek naar een degelijke behandeling van regenwater . Per toeval op deze 'Dutch Water Tech' uitgekomen en vooral er was een duidelijke uitleg. Nu maar hopen dat het werkt ! De afhandeling van de bestelling was uitstekend . Na enkele dagen had ik het product al in huis .

Antwort des Geschäftsinhabers

Bedankt voor het delen van uw ervaring, wij stellen het zeer op prijs! Fijn dat u Bio Recup+ al snel geleverd kreeg. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben over de werking van het product, dan helpen wij u graag verder! ^Alana

Topproduct

WIJ HEBBEN EEN HERBESTELLING VAN MEERDERE PRODUCTEN GEPLAATST. Doet echt super goed zijn werk

Antwort des Geschäftsinhabers

Hartelijk dank voor uw beoordeling, dit stellen wij zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent over onze producten! ^Alana

Duidelijk en vlot

Eigenlijk heel saai maar ik kan niets negatiefs bedenken, DWT is duidelijk op de site en leveren wat ze zeggen

Antwort des Geschäftsinhabers

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen, dit waarderen wij enorm. ^Alana

Super spul

Het heeft enorm goed geholpen, de stank van de ondergrondse watertanks is zo goed als weg.

Antwort des Geschäftsinhabers

Wat fijn om te horen dat Bio Recup LQD zijn werking heeft gedaan en u tevreden bent met het resultaat. Bedankt voor het delen van uw ervaring! ^Alana

Prima en correcte levering

Vlot geleverd, leveradres nog gewijzigd na plaatsing bestelling Alles zeer vlot verlopen Prima service

Antwort des Geschäftsinhabers

Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons, fijn dat uw bestelling snel geleverd is en u tevreden bent over onze service! ^Alana

vlotte afhandeling

goeie website... en vlotte afhandeling

Bedankt voor uw beoordeling! Dit waarderen wij enorm. ^Alana

Efficiënt voor black water behandeling

Een van de beste producten om black water te behandelen en de vieze geurtjes te reduceren , spijtig van de toch toch wel stevige prijs.

Antwort des Geschäftsinhabers

Bedankt voor uw beoordeling van Roebic Vuilwatertank Behandeling voor Zwart & Grijs Water, dit waarderen wij zeer. Wij doen ons best om een zo'n goed mogelijke kwaliteit-prijs verhouding te maken. Bedankt voor uw feedback. ^Alana

Product doet wat het moet doen. In mijn geval waren de septic tank bacteriën.

Antwort des Geschäftsinhabers

Bedankt voor uw beoordeling van DWT-Septic, dit stellen wij zeer op prijs! ^Alana

Über Dutch Water Tech

Dutch Water Tech BV levert via haar webshop diverse producten voor waterbehandeling. De webshop is te vinden op www.dutchwatertech.net Dutch Water Tech BV supplies various products for water treatment through its webshop. The webshop can be found at www.dutchwatertech.net. Dutch Water Tech BV liefert über seinen Webshop verschiedene Produkte zur Wasseraufbereitung. Der Webshop ist unter www.dutchwatertech.net zu finden.

Kiyoh Bewertungen