Had ook informatie en advies via website gevraagd, maar daar is helaas nooit op gereageerd. Op basis van recensies toch maar besteld l Levering was snel en verzorgd

Prima spul

Prima spul

Grijze haren minder

Artikelen, werken echt wat ze aangeven, Dank je

Klantvriendelijkheid is hier top

Fantastisch goede service, ik had vragen over mijn septic tank en werd door een specialist terug gebeld die alle ins-en-outs wist voor behandeling van overlast septic tank, ik kreeg uitgebreide tips en suggesties om het probleem te behandelen. Uiteindelijk 1kg Bio septic tank plus gekocht en toegepast volgens adviezen adviseur. Voor het resultaat is het nu nog iets te vroeg, ik kan daar nog niets over zeggen maar het bestel proces verliep in ieder geval prima!

super

besteld, betaald en snel geleverd

Product redde ons van de wanhoop

We waren al poos op zoek naar oorzaak nare geuren septische put. We gebruikten aanvankelijk verschillende merken met enzymen in poeder- of korrelvorm. Tevergeefs. Zoektocht op internet bracht ons bij dit product. Na twee dagen was er al effect. Wat een opluchting! Geweldig product en zeker niet duurder dan de minder efficiënte producten.

Snelle levering correct product.

Gemakkelijke toegang op jullie website.. Goed op te volgen levering .

Todo perfecto, muy recomendable

Hace años que compramos sus productos, que no se encuentran en mi localidad con facilidad. Dutchwater es garantía

• ¿Nos recomendarías?

top

goed product en snelle levering, was elke levering maar zo goed.

Prima website en levering volgens indicatie !

Het lijkt zo simpel maar helaas zie je het te weinig: een bedrijf met een overzichtelijke website, duidelijke productomschrijvingen en levering volgens indicatie !

Goed product

Het product werkt goed en is gemakkelijk te gebruiken

Super spul

Binnen een week geen overlast van geurtjes

Goede service, keurig verpakt, met een dag in huis.

De producten van Duth Water Tech bevallen goed. Ik koop ze speciaal omdat we een iba hebben waar alles op uitkomt.

Goed produkt, snelle levering

Ik heb Bio Recup gekocht, omdat onze regenwatervoorziening sterk vervuild was. Door de mate van vervuiling en toepassing in het koude seizoen heeft het wat langer geduurd voor het resultaat waarneembaar was, maar na een week nam de stank af en na 1.5 week zijn we vrij van nare luchtjes en ziet het water er weer helder en kleurloos uit. Wat mij betreft top!

Prima producten, naam geving moeilijk

De producten veranderen nog als eens van naam of uiterlijk. Dat zaait verwarring.

snel afgehandeld

Werkt goed!

Doet wat het beloofd!

Fast and efficient

Lowest price and fast delivery for a hard to find product (k47).

Ik ben zeer tevreden met de afhandeling van mijn bestelling.

Een prettige ervaring.

Goede snelle service

Vriendelijk contact flexibel en snelle verzending

Super snelle levering en zeer blij met dit produkt.

Gevonden wat ik zocht

Gevonden wat ik zocht. Een volle septic tank is een lastige uitdaging, maar Dutch Water Tech heeft de juiste bacteriën om de werking weer in gang te zetten. Snelle levering ook in een compacte verpakking.

Prima Produkten

Al meerdere malen spullen besteld voor de septic tank. Ik bestel meestal Roebic K37 vanwege stank in bijkeuken, en bacterien zijn goed voor de tank. Krijg ook ieder jaar weer een mailtje wanneer het weer tijd is voor bacterien. Prima zo.

Snel bezorgd en goede kwaliteit

Via Google kwam ik bij Dutch water Tech uit voor biologische oplossingen voor septic tanks. Het product was snel geleverd en voldoet uitstekend aan de verwachtingen. Met 2 dagen merkte ik al verschil, dus ik ben zeer tevreden!

1 Poortweg

Bergen op zoom 4613BW