goed product maar levering kan beter

gewoon gebruik maken van bpost zou een reeks nutteloze meldingen schelen en levering gemakkelijker maken; wel een product dat voorlopig toch doet wat het belooft

Doet wat het moet doen.

de bestelling werd correct geleverd en het product blijkt na een paar weken zijn werk te doen.

Excellent, zelfs als het al eens mis loopt

We hadden (voor de xde maal) een product besteld maar zagen bij levering dat er een ander product in zat. Ze hebben super snelle actie genomen en dit rechtgezet met oprechte excuses!

enzym-oplossing gebruikt en sindsdien helder regenwater

Ik heb een bacterie- en enzymoplossing bij jullie gekocht en gedoseerd in onze regenwateropslag. We zijn intussen een week verder en geen spoor meer van bruine verkleuring van het regenwater. Dat kreeg ik met chloor niet voor elkaar. Als dit zo blijft hebben jullie er een trouwe klant bij.

Het artikel de ene dag besteld, de volgende dag in huis. Heel fijn.

vlot bestellen - snel geleverd

Doet zijn werk naar behoren.

Zoals beloofd neemt na een tijdje de geur af. Waarschijnlijk wel nog een behandeling nodig, maar dit is vanwege de grote van onze regenput.

Duidelijke site snelle levering

snel en vakkundig

Eerst liep de bestellingen via BOL.com deze konden niet leveren daarom de bestelling rechtstreeks via Dutch Water Tech. de levering was snel en juist.

Snelle levering, product met duidelijke instructie

Ik heb tabletten besteld voor mijn waterput. Op dit moment is alles in orde en het product doet wat het moet doen. Ik ben tevreden. Grt

Snelle levering van pot met bacterien voor gebruik in septic tank. Fijn dat het ook allemaal biologisch is. We moeten de werking nog even afwachten, maar het zal wel goedkomen.

doet wat het belooft

Prima natuurvriendelijk product die doet wat het belooft te doen, zeker een aanrader!

geur is beter, kleur ook

Na één maand onderhoudsdosis gegeven, de slechte geur is aanmerkelijk verminderd en de iets gelige kleur van het water in het toilet is ook verbeterd

Prima voor het toilet .

Snelle ontvangst, goed verpakt

Aankoop en gebruik is zeer eenvoudig

Aankoop ging zeer vlot, het toevoegen aan het regenwater ook. Na enkele dagen heb ik toch de indruk dat het regenwater minder stinkt.

Rapport Qualité/prix

Rapide Efficace Conforme

goede beschrijving

Prettige snel service

Snel het juiste product in huis.

Top product, vlotte levering

Gemakkelijk besteld, direct merkbaar effect!

Uitstekend product!

Reeds vanaf dag 2 is het effect van het product al merkbaar. De geur van het regenwater is nagenoeg volledig verdwenen. Na 1 week is alles terug normaal!

Tevreden met het resultaat

Goede werking van het product!

Vlotte levering

Na bestelling werd het product vlot verzonden. We zijn blij met de aankoop en zullen in de toekomst hier zeker nog bestellen.

Het product kon gemakkelijk in de regenbui worden gebracht

Het is nog maar enkele dagen en ik vind dat het water al minder ruikt.

Effectief product en klantvriendelijke service.

Koop al meerdere jaren DWT Septic+ voor mijn Septic tank. Werkt uitstekend, zowel preventief als reactief. Verder altijd prima geholpen bij mondelinge communicatie.

Snelle levering maar de bacteriën nog even tijd geven.

Levering was zeer snel. Alles conform afspraak. Op het resultaat is het nog even wachten totdat de bacteriën hun werk doen. We merken al verbetering maar de geurhinder van onze regenwaterput is nog niet 100% weg. De zeven kan dus zeker nog een 9 worden.

1 Poortweg

Bergen op zoom 4613BW