Alles is vlot verlopen, maar had er nou niet even een maatschepje bijgekund. Nu moest ik gaan pielen met een weegschaaltje. Of het werkt kan ik nog niet beoordelen. Heb het er pas 2 keer in gedaan. Ik hoop dat het wat beter gaat doorstromen want dat is niet altijd het geval.
Dank u wel voor uw uitgebreide feedback en de tijd die u heeft genomen om uw ervaring te delen. Fijn om te horen dat alles verder vlot is verlopen. Uw opmerking over het maatschepje nemen we zeker mee. Een eetlepel komt ongeveer neer op 10 gram, en het product kan niet worden overgedoseerd, dus u kunt het gerust op die manier afmeten. We hebben er op dit moment bewust voor gekozen om geen maatschepje toe te voegen, omdat deze vrijwel altijd van plastic zijn. Op die manier proberen we onze verpakking wat duurzamer te houden. We hopen natuurlijk dat de doorstroming snel verbetert en u het gewenste resultaat gaat merken. Mocht u in de tussentijd vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan helpen we u graag verder. ^Alana
Altijd snel en netjes geleverd, al jaren mijn betrouwbare partner in geurbestrijding.
besteld na informatie bij het bedrijf te hebben ingewonnen. probleem uitgelegd en advies gekregen
Makkelijk te bestellen. Duidelijke mail over bezorging. En snelle bezorging. Geen slechte punten te bedenken.
Product werkt perfect.Zeker op kalk/urinezuursteen in toilet en geurloos reultaat.
Vlotte bestelling en levering. Naverkoop perfect!
Nog maar net mee begonnen dus kan eingelijk nog niet zeggen of t daadwerkelijk werkt
Dank u wel voor uw review! Fijn om te horen dat u net bent gestart. Het is heel begrijpelijk dat u nog even wilt afwachten hoe het voor u gaat werken. We hopen natuurlijk dat u een mooi resultaat zult ervaren. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, ergens over twijfelen of extra uitleg wensen, dan staan wij altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op — we helpen u graag verder! ^Alana
Kan niet goedkoper
Hartelijk dank voor uw beoordeling! ^Alana
Alle antwoorden op mijn vragen staan op jullie site. Produkt kopen en verkopen kan iedereen,maar het gaat juist om de technische gegevens en gebruik van het juiste produkt Heerlijk duidelijke site.
Wij zijn enorm blij om dit te horen. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen, wij stellen het op prijs! ^Alana
Snel geleverd, Goeie website kortom goed geregeld
Super! Wij stellen uw beoordeling zeer op prijs, bedankt! ^Alana
snelle verzending, product zoals beschreven, resultaat behaald
Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling van Bio Recup+. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over zowel de verzending als werking van het product! ^Alana
We zijn erg blij met jullie ontstoppers. Onze laatste aankoop was afwasmiddel, en ik was erg tevreden met de wc-reiniger! Bedankt, we zullen er zeker meer kopen, want we zetten ons in voor milieuvriendelijke producten! Ze werken echt goed!
Bedankt voor uw beoordeling, wij zijn super blij om te horen dat u tevreden bent over onze producten! Wij stellen het zeer op prijs. ^Alana
Super advies en snelle afhandeling
Wat fijn! Bedankt voor uw beoordeling! ^Alana
Ik had problemen met de levering: werd door de firma zonder Thuisaanbieding rechtstreeks naar afhaalpunt gebracht waar het voor mij onmogelijk was. Direct opnieuw levering naar thuisadres met andere firma. Zeer blij!
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen! Wij stellen het zeer op prijs! ^Alana
zeer vriendelijk en snel geholpen
Wij zijn super blij om te horen dat u tevreden bent over onze service! Wij zijn blij u te hebben kunnen helpen. Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling! ^Alana
Wij zitten dmv een pomp op het riool De laatste tijd liep de douche en wastafel minder goed door en kwam er een nare geur uit de afvoeren. Allerlei ontstoppingsmiddelen geprobeerd maar het kwam steeds terug. Drain Buildup heeft het probleem echt goed verholpen. Het ruikt al twee maanden fris in de badkamer na een keer gebruik. En zeer milieuvriendelijk De levering is ook snel!
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over Afvoer vet oplosser en u dankzij het gebruik hiervan geen last meer heeft van verstoppingen of nare geurtjes! ^Alana
Snelle verzending door Dutch WaterTech met producten die een oplossing bieden voor een (mogelijk toekomstig) probleem.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen! Wij zijn blij om dit te lezen en stellen het zeer op prijs.
Gebruik het nu 1 jaar en mijn septic tank blijft goed. In het begin had ik veel stankoverlast, maar na de start met DWT-Septic+ is dit verleden tijd. Elke zoveel dagen een schepje en alles blijft op peil.
Fijn om te horen dat u dankzij het gebruik van DWT-Septic+ geen last meer heeft van de stankoverlast! Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. ^Alana
Na prettig contact producten besteld via heldere webshop. Doen wat ze moeten doen, prima levering.
Bedankt voor uw beoordeling, wij stellen het zeer op prijs! ^Alana
Prima service, snel en vriendelijk antwoord op vragen. Goede producten
Super! Hartelijk dank voor het achterlaten van een beoordeling! ^Alana
Wir haben hier auf dem Campingplatz des Öfteren Probleme mit dem Abwasser. Seit dem wir das Produkt gekauft und verwenden gibt es keine Verstopfung mehr. Wir setzen es regelmäßig ein um das zu vermeiden. Es hilft wirklich sehr. Ich kaufe das jetzt schon zum 6 Mal und es ist wirklich super. Danke das es das Produkt gibt.
Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit der Wirkung von K67 zufrieden sind und keine Verstopfungen mehr haben! Wir schätzen Ihre Bewertung sehr, vielen Dank! ^Alana
goed advies, snel bezorgd, makkelijk te gebruiken produkten, doet wat gezegd is, prima
Bedankt voor uw beoordeling! Wij stellen het zeer op prijs en zijn blij om te horen dat u tevreden bent. ^Alana
Onze IBA had de verkeerde waarden. Dus volgend jaar zal ik weten te zeggen of het product zijn werk doet of niet...
Bedankt voor uw beoordeling van DWT-Septic. We gaan ervan uit dat het product zeker zijn werk zal doen. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u dan graag verder! ^Alana
Produkten zijn duidelijk omschreven en snel te selecteren. Eenmaal besteld wordt de bestelling snel geleverd
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering van uw bestelling! Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. ^Alana
Een korrekte levering, duidelijke communicatie, goed produkt. Er was wel een deuk onderaan een van de hoeken van 1 bus (ik had er 2 besteld), maar de bus zelf is niet lek, dus dat is toch wel ok voor mij.
Bedankt voor de beoordeling! Fijn om te horen dat uw producten niet kapot zijn aangekomen, ondanks dat het pakket beschadigd is. ^Alana
1 Poortweg
Bergen op zoom 4613BW