Snelle levering en goed bereikbaar!
Bedankt, Trees! *Chantal
Wij hebben een oud huis met een beerput..dankzij de producten van dutch water tech geen stank en een goed werkend systeem door de natuurlijke bacteriën. We krijgen elk jaar een herinnering dat het tijd is voor een nieuwe fles,super fijn want anders vergeten wij dit.Zeer tevreden met Dutch water tech
Bedankt voor je positieve review, Anna! De jaarlijkse e-mail is inderdaad een uitkomst, zo vergeet je het minder snel waardoor je jouw beerput op tijd een herhaling kan geven. Dit houdt de conditie van je beerput optimaal! *Chantal
Duidelijke site met uitleg. Daarna op tijd opgestuurd
Bedankt Tim! *Chantal
product eenvoudig toe te voegen in de waterput , nu wachten op het resultaat
Bedankt Myriam, als het goed is heb je inmiddels merkbaar positief resultaat! *Chantal
Mijn regenwater was twee dagen en regenbuien later perfect geurloos en helder! Top!
Bedankt, wat goed! *Chantal
Snel advies en fijne communicatie. Snel in huis
Wilma, bedankt voor je review! *Chantal
-eerst een goede uitleg een de telefoon gehad! -online bestelling geplaatst -pakket was gedurende heel de tijd volgbaar -pakket op tijd en geen schade!
Oh, goed om te horen Wim! Bedankt voor de mooie review! *Chantal
Onze IBA is 8 jaar geleden geplaatst en nu voor het eerst geleegd. De afvoer van de keuken prittelde al een tijdje en we hoopten dat een geleegde IBA de oplossing zou zijn. Zoekende naar oplossingen kwamen we bij DWT en een product dat zou helpen een IBA te starten maar ook om de afvoeren schoon en fris te houden. Hoewel het pruttelen van de afvoer niet over was na het legen van de IBA en ook na gebruik van DWT septic nog niet, wordt het wel beter en frisser zeker! De grote hoeveelheid vliegen is verdwenen. Het is onze eerste IBA en we leren dus dagelijks bij. Dit product van DWT is absoluut een blijver, want ik vind niets erger dan vliegen in de keuken.
Beste Maria, Bedankt voor uw uitgebreide en fijne review! Goed om te horen dat de meeste vliegen verdwenen zijn en 'al doende leert men'. Mocht u ooit ergens tegen aanlopen met IBA, schroom niet een mail te sturen of telefonisch contact met ons op te nemen. Ik en mijn collega's staan graag voor u klaar! * Chantal
Ik had een aantal vragen over een septische tank gemaild. Hierop kreeg ik al snel en uitgebreid antwoord. Daarna heb ik een aantal producten besteld en deze werden snel bezorgd. Alles was stevig verpakt en ook hier zat een duidelijke gebruiksaanwijzing.
Wat goed om te horen dat u tevreden bent over onze reactiesnelheid en uitleg per e-mail. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op de klantvragen. Mocht u in de toekomst vragen hebben, weet u ons te vinden! * Chantal
Het product werkt perfect . En zeer snel geleverd . 100 procent tevreden.
Bedankt voor uw positieve review! *Chantal
Positief
Bedankt, Boukje! *Chantal
Bestelde producten t.b.v. Bacteriehuishouding in IBA. Naast dat er op de website al veel informatie te vinden was, staan er op de bestelde producten ook duidelijke instructies (en ook nog in het Nederlands), dit maakt het gebruiken van deze producten super easy!
Bedankt Joris, mocht er toch in de toekomst wat informatie ontbreken. Laat het ons gerust weten, we staan graag voor u klaar! *Chantal
Eenvoudig om een bestelling te plaatsen. Correcte en vlugge levering. Perfect geïnformeerd.
Bedankt voor de review, Geert! *Chantal
Bij mijn Duinhuisje heb ik een ton van 70 liter ingegraven.Deze stond dag in dag uit voor 75 procent gevuld met afvalwater. Sinds ik dit middel gebruikt is het water niveau gedaald met60 procent. Daarnaast is de water bijna reukloos. Uitstekend, ik kan het iedereen aanraden.
Goed om te horen, Jan Joost! Dat maakt het in de zomer toch wat aangenamer, zonder geurtjes genieten in uw Duinhuisje! *Chantal
Snel besteld en snel resultaat
Goed om te horen, Niels! * Chantal
Of in één woord : PERFECT !
Lode, wij vinden deze review ook zeer PERFECT! Bedankt! *Chantal
Al diverse malen dutch water tegen rioolstelsel besteld. Spul doet zijn werk
Goed om te horen, Johan! Bedankt! *Chantal
Omdat ons regenwater in een put van 10.000 liter, na een hevige stortbui, een chemische geur had, zochten we via een zoekmachine naar mogelijke oplossingen. We kwamen terecht bij Dutch water Tech en meenden dat de aangeraden tabletten wellicht konden helpen. 8 tabletten werden in de put opgelost, en nu, na een tiental dagen is de chemische geur bijna volledig verdwenen, elke dag wat minder last. Tevreden met het product. Een kleine handleiding bij de tabletten zou handig geweest zijn.
Beste Pascal, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een uitgebreide en duidelijke review te plaatsen! Ik zal de feedback meenemen wat betreft de kleine handleiding voor de tabletten. Het staat wel vermeld op de sticker van de verpakking, echter zijn dat wel wat kleine lettertjes. Fijn om te horen dat u tevreden bent met het product! * Chantal
Nu al 14 dagen 2 flessen van 1 l product in regenput gedaan . Water stinkt nog altijd. Regenbui is vorig jaar pas uitgekuist door spe ciale firma. Na gratis product gekregen te hebben van firma water nog altijd niet in orde. Ik denk dat de reden de grote droogte en warmte is. Denk dat er niks anders te doen us dan waterput leegpompen.
Hallo Anthonia, Vervelend om te lezen dat onze producten in uw geval niet het gewenste resultaat hebben gehad. We denken graag met je mee om tot een passende oplossing te komen. Ik stuur je hierover een aparte e-mail met wat aanvullende informatie. ^Dimitri - Dutch Water Tech
Original review
Nu al 14 dagen 2 flessen van 1 l product in regenput gedaan . Water stinkt nog altijd. Regenbui is vorig jaar pas uitgekuist door speciale firma.
Het product is ongeveer 10 dagen geleden aan het regenwater toegevoegd en we merken op dat de reukhinder aan het minderen is. Ok dus.
Hi Bert, Wat fijn om te vernemen dat u zo snel al resultaat in de geur ondervond; normaliter merken onze klanten rond de 2/3 weken echt duidelijk geurverschil! Bedankt voor uw positieve review! * Chantal
Mijn product werd zeer snel verzonden, Toen mijn pakje aankwam bleek jammer genoeg 1 fles beschadigd te zijn, ik stuurde direct foto’s naar de klantenservice en onmiddellijk werd er mij een nieuwe opgestuurd ! Wat een fantastische service !
Hi Gregory, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Wij streven ernaar om onze pakketjes zo goed mogelijk in te pakken, echter komt het helaas wel eens voor dat er iets beschadigd raakt tijdens transport. Gelukkig kunnen wij dit altijd vrij snel oplossen, door inderdaad een nieuw product na te zenden. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service! *Chantal
De waterkwaliteit van mijn regenwaterput is zichtbaar verbeterd.
Wat goed om te horen dat de kwaliteit van uw regenwater put is verbeterd! * Chantal
Positieve ervaring. K Kijk uit naar een volgende bestelling
Bedankt voor uw review en voor een eventuele volgende bestelling! * Chantal
Reeds bij derden aanbevolen
Bedankt voor uw review en aanbeveling! * Chantal
voldoende info op de website , snelle levering . tevreden !
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, de duidelijke informatie op de website én de snelle levering. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of een passend advies wensen, dan staan we uiteraard graag voor u klaar. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer! ^ Silvia
1 Poortweg
Bergen op zoom 4613BW