Na lang zoeken uiteindelijk een product gevonden dat bij mijn wensen past. Na bestelling is het product geleverd zoals aangegeven.
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een boordeling te plaatsen. Met vriendelijke groet, Mark Dutch Water Tech
Had geen beschrijving ontvangen, heb gemaild en gebeld, ze hebben keurig terug gebeld en beschrijving besproken en ook op de mail gezet. Goede service dus.
Elke dag 5 druppels in toilet en het werkt ook echt.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze beoordeling te schrijven! Vriendelijke groet, Mark Dutch Water Tech
Ik heb alles gekregen wat ik besteld heb. Was snel bezorgd. Ik was per ongeluk iets vergeten te bestellen, heb dit in een aparte bestelling een paar minuten later alsnog gedaan. Kreeg een mail dat de bestellingen werden samengevoegd waardoor de verzendkosten vervielen. Goed meegedacht, wat een service! En dat zonder dat ik er zelf om moest vragen. Waar vind je dat nog?
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een boordeling te plaatsen. Wij vinden het fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Mark Dutch Water Tech
Mijn ervaring is goed, snelle levering en de site was ook overzichtelijk.
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent. Ik wens u alvast een prettig weekend! Vriendelijke groet, Silvia Dutch Water Tech
snelle service alles in orde
Top.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Erg fijn dat u tevreden bent over de informatie en de levering. Vriendelijke groet, Silvia Dutch Water Tech
Correcte bestelling, snelle levering, vriendelijke leverbaar.
2 x een bestelling gedaan en alles naar wens, ga zo door.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze beoordeling te schrijven! Wij blijven ons best doen. Alvast een fijn weekend. Vriendelijke groet, Mark Dutch Water Tech
Werkt zeer goed
Hartelijk dank voor uw review. Heel fijn om te lezen dat de afvoer vet oplosser en de drainpure samen goed hun werk hebben gedaan. Ik wens u alvast een erg fijn weekend. Vriendelijke groet, Silvia Dutch Water Tech
Ik gebruik dit product jaarlijks voor onze septische put naar volle tevredenheid. De service en de snelheid van levering is waarom ik Dutch Water tech kan aanbevelen.
Hartelijk dank voor uw erg mooie review. Dit doet ons goed en fijn om te lezen dat de Septic tank activator (Roebic K37) prima werkt. Tot een volgende bestelling en fijne dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Silvia Dutch Water Tech
Prettig contact goed advies komen afspraken na
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een boordeling te plaatsen. Wij vinden het fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Silvia Dutch Water Tech
Opstarten septic tank is zo erg eenvoudig
Bedankt voor uw beoordeling van 2 juli j.l. Wij stellen het altijd erg op prijs wanneer onze klanten ons feedback geven. Onder de recensies verloten we maandelijks een restitutie van het aankoopbedrag tot €30. Voor de maand juli bent u de gelukkige. U ontvangt zo dadelijk nog een e-mail van ons. Wij hopen u nog eens terug te zien als klant bij Dutch Water Tech. Nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, Silvia Dutch Water Tech
Levering zoals gepland, effectiviteit van het product moet ik nog testen.
De problemen met stankoverlast van onze beerput zijn opgelost na gebruik van producten van Dutch Water Tech.
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een boordeling te plaatsen. Wij vinden het fijn om te lezen dat u zo tevreden bent en dankzij onze producten geen last van stank meer heeft in de beerput. Ik wens u alvast een prettig weekend! Vriendelijke groet, Silvia Dutch Water Tech
Zoals hierboven gezegd, goed geïnformeerd over de werking van het product mbt beerput onderhoud! Producten werken uitstekend…. Oftewel chapeau!
Besteld en kreeg netjes een mailtje dat het product niet op voorraad was en dat het later als het product wel weer op voorraad zou zijn direct verstuurd zou worden..... en deze belofte is nagekomen.
Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review! Wij zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent over de opvolging van uw bestelling. Wij gaan proberen de voorraad op peil te houden zodat deze de volgende keer meteen dezelfde dag verzonden kan worden. Een fijne dag gewenst. Vriendelijke groet, Silvia Dutch Water Tech
Duidelijk site, goede info
Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent over de informatie en de levering van onze artikelen. Een fijne dag gewenst. Vriendelijke groet, Silvia Dutch Water Tech
Alles geleverd volgens afspraak!
Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groeten, Mark Dutch Water Tech
Snelle service en uitgebreid op de hoogte gehouden over het hele proces. Geen enkel minpunt!
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een boordeling te plaatsen. Wij vinden het fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groeten, Silvia Dutch Water Tech
alles werd vlot afgehandeld en geleverd. het was een aangename samenwerking
Na een feestje wat overmatig gebruik van 2m3 septictank, eerst K97 vier nachten gebruikt en daarna Roebic K47 in het toilet. Volgende dag was de flow weer terug. Eerst contact gehad met Dutch Water Tech en een vriendelijke stem gaf een goed advies. Top! Over een half jaar herhalen we het!
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij vinden het prettig om te lezen dat u goed resultaat heeft met het gebruik van Roebic K47 voor de tank en Roebic K97 voor het toilet. Graag tot een volgende bestelling en alvast een fijn weekend gewenst. Met vriendelijke groeten, Silvia Dutch Water Tech
Nog geen ervaring met het product . Onze regenton was vies ,we hebben de ton schoongemaakt en nu wachten op de regen , zodat we het product kunnen gaan gebruiken .
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot op heden hebben wij veel klanten met positieve ervaringen met Bio Recup LQD in de regenton. Wij wachten met u mee op het resultaat en hopen dat wij daarna een positieve update van uw beoordeling kunnen lezen. Met vriendelijke groeten, Silvia Dutch Water Tech
Revue originale
Duidelijke site Snelle levering Snel antwoord via de mail Dit kom je bijna niet meer tegen. Top service Door de beschrijving op hun site ben ik wijzer geworden wat ik voorheen allemaal fout deed, nu heb ik wel de goede materialen in huis. Groeten Ben
Bedankt voor uw beoordeling van 18 juni. Wij stellen het altijd erg op prijs wanneer onze klanten ons feedback geven. Onder de recensies verloten we maandelijks een restitutie van het aankoopbedrag tot €30. Voor de maand juni bent u de gelukkige. Wij hopen u nog eens terug te zien als klant bij Dutch Water Tech. Nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, Silvia Dutch Water Tech
1 Poortweg
Bergen op zoom 4613BW