Uitstekend product en goede service

Goed advies. Producten werken goed. Snelle bezorging en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Zeer hulpvaardig

Dutch Water Tech reageerde snel op mijn vragen die ik per e-mail had gestuurd. Ik ontving duidelijke informatie en goed advies op wat wij nodig hadden voor de septic tank in onze situatie.

perfect

Vlotte levering en goed produkt. Volgende keer opnieuw bij Dutch Water Tech bestellen.

Professioneel, duidelijk en duurzaam

Heldere product omschrijving, je weet vooraf wat een product doet en in welke mate het duurzaam is voor (in ons geval) de septictank. De website is heel overzichtelijk, hij loopt / werkt goed en de bestelprocedure is eenvoudig. Vervolgens is het leveren ook correct, op tijd en helemaal conform de verwachtingen en toezeggingen. Deze herhalingsorder was zeker niet de laatste.

Snel bezorgd. Goed product!

Uitgebreid assortiment. Snelle levering! Top dus

Super aardige medewerkers, goeie service

Personeel bij Dutch Water Tech is heel erg behulpzaam en super aardig, dat komt de laatste tijd weinig voor bij klantenservice. Als je vragen hebt over een product wordt dit duidelijk uitgelegd.

te gek

snel en soepel zoals het hoort....top

Snelle levering, spul werkt goed.

Veel en ruime ecologische schoonmaakproducten.

Goede service, snelle levering.

Lastig probleem

Na deskundige uitleg bleek de vloer het probleem en niet de afvoer. Bedankt voor de hulp.

Vlotte levering, super tevreden

Bestelling snel geleverd. Op de website is tevens ook omschreven de werking van de diverse systemen, dat verduidelijkt toch een en ander, de gemiddelde mens weet toch minder van septictanks dan je zou denken, mea culpa. Ga zo door!

Maakt de vuilwatertank mooi schoon en de inhoud goed af te zuigen.

Maakt de vuilwatertank mooi schoon en de inhoud goed af te zuigen.

Goed advies

Heb het al eerder in de winter gebruikt in mijn tuinhuisje echter moet het zich nog bewijzen in de zomer wanneer het gebruik van de toilet vele malen hoger is dan de winter. Wordt vervolgd

Besteld en binnen 3 dagen bezorgd

Geen klachten alles volgens afspraak

Duidelijke hulp bij keuze maken Snelle correcte levering

Correcte en snelle levering

Het bestelde product heeft niet het voorspelde en verwavhte resultaat. Spijtig

Snel en kwalitatief hoogstaand

Wat een mooi bedrijf

Prima product

Gebruik van Drainpure is super. Prima effecten al na reeds 1 maand. Ik heb daarom extra voorraad hiervan aangeschaft

Goede snelle service

I

Snelle levering, conform afspraak

Product netjes ontvangen.

Goede werking snelle levering.

Goede en snelle levering. Werkt tot nu toe prima. 1 week in gebruik. Vieze lucht in huis verdwenen.

Stank helemaal weg!

Kwam uit afvoerpijpen van wasmachine en droger, een intense rioollucht. Iemand van een bouwbedrijf adviseerde er een laagje water in te gieten. Dat heeft een periode geholpen, maar nu echt niet meer. En dit is zo simpel, je kan dan bijna niet geloven dat zoiets echt werkt. En dan ook nog op milieuvriendelijke basis. Inmiddels gebruiken onze buren het ook, zijn even blij. Dank voor deze uitvinding, en dat denk ik nog steeds wel, als ik het gebruik.

Snelle levering. Top product

Gebruik black water al jaren in mijn vuilwatertank. Tot volle tevredenheid. Nooit verstoppingen of nare geurtjes in mijn boot.

Produkt goed z’n werk gedaan

Produkt voor 2e keer besteld en werkt weer goed

Vorig jaar begonnen met pakket voor beerput. Stank was snel verdwenen en is weggebleven

1 Poortweg

Bergen op zoom 4613BW