Pluspunten
Zelfs zaterdag wordt de telefoon beantwoord. Niet altijd iedereen aanwezig dan maar goed.
Pluspunten
Na telefonisch contact gemeld dat de zending bij de post nog vast zat. Daarna de volgende dag in de bus! perfect
VerbeterpuntenDoe zo voort!
Pluspunten
Zoals het hoort, duidelijk omschrijving van het product op hun site en super snel geleverd,
Pluspunten
Kwaliteitsproducten, zeer snelle levering, uitstekende service. Hier kom ik nog terug.
Pluspunten
Goed product, snelle levering
Pluspunten
Snelle service, duidelijke informatie en goed product.
Pluspunten
gratis producten bij bestelling
Verbeterpuntenmeerdere verzenddagen dan 2
Pluspunten
Snelle service en kreeg bij de bestelling zelfs een gratis waterplant!
VerbeterpuntenGeen ga zo door goed bezig
Pluspunten
Prima geadviseerd en keurig geleverd.
Pluspunten
Goede en vriendelijke service. De kwaliteit kan ik nog niet beoordelen. Ik moet de resultaten van het product nog ervare.
Pluspunten
Snelle reactie op vraag
Pluspunten
*vriendelijke benadering *mee denken *vlotte levering
VerbeterpuntenOmdat ik een tussenpersoon ben en korting heb gekregen, zou het voor mij prettig zijn, als ik op de factuur de reguliere consumentenprijs kan zien en de gegeven korting in percentage of bedrag.
Pluspunten
netjes verpakt, en op tijd geleverd.
Verbeterpuntentot nog toe geen.
Pluspunten
Snelle levering, en ik hoop ook een werkzaam product
Pluspunten
Goede service en duidelijke uitleg van het product.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Snelle levering en perfecte kwaliteit.
Pluspunten
De waterplanten waren perfect verpakt zodat ze zeker met dit warme weer goed aankwamen. Ook kreeg ik al van te voren bericht dat het vanwege het warme weer wat langer kon duren voordat het verzonden zou worden om maar te zorgen dat alles goed en naar tevredenheid zou aankomen.
Pluspunten
Ik vond wat ik zocht, en het werd met zorg afgeleverd. I. v. m. de hitte wel wat later, maar dat werd uitstekend gecommuniceerd. Top!!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Kennis van zaken Vlotte en duidelijke uitleg Goede oplossing voor het probleem
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
heel correcte communicatie en levering van de mosselen en slakken , belangrijk met dit toch wel uitzonderlijke warm weer een aanrader! bedankt !
1 Poortweg
Bergen op zoom 4613BW