Pluspunten
Pluspunten
Men komt afspraken goed nba en heeft goede producten.
VerbeterpuntenTelefonische bereikbaarheid is niet optimaal. Ik kreeg tot nu toe nooit degene direct aan de telefoon met als gevolg wat langs elkaar heen bellen.
Pluspunten
Kreeg een gratis waterplantje bij mijn bestelling geleverd. (waternoot)
VerbeterpuntenKreeg op een dinsdag aan het begin van de middag een track & trace code en kreeg het pakket toch pas op vrijdag geleverd. Aangezien ik een bestelling met levende dieren besteld had, vroeg ik mij af of slechts de T&T aangemaakt was of dat de poelslakken ook al 3 dagen in een doos zaten? Verschillende poelslakken hebben sinds de levering niet meer bewogen waaraan ik de conclusie verbind dat deze de reis niet overleefd hebben. Al met al veel geld voor weinig plezier.
Pluspunten
heel vlot en correct... houden zo
Verbeterpuntenprijzen wat hoog voor slakken... denk dat op sommige artikelen wel wat beter kan, ook op zuurstofplanten, rest prima
Pluspunten
snelle accurate levering
Verbeterpuntenmeer informatie over producten,m.n.toepassing en gebruik
Pluspunten
Goed spul en snelle levering.
Pluspunten
Zeer goede en behulpzame service. Zijn bereid om een levering zo snel mogelijk ter plaatse te krijgen. Goede kwaliteit planten ontvangen!
VerbeterpuntenMisschien extra controle van mosselen, van het gekochte pakket liggen er een aantal leeg open. Dit terwijl de waterkwaliteit professioneel gecontroleerd is.
Pluspunten
Zeer tevreden over de verzorgde levering en uitleg over het poten van de waterplanten en nog een kleine attentie (watermossel). Alles naar volle tevredenheid!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vlot verloop van de bestelling. Perfecte communicatie betreffende het tijdstip van de levering, rekening houdend met de temperaturen welke invloed hebben op de levering van de mosselen. Gewoonweg perfect!
VerbeterpuntenGeen, doe zo verder!
Pluspunten
Komt al zijn afspraken na! (Producten, kwaliteit en leveringen)
VerbeterpuntenWeet er geen te noemen
Pluspunten
Al meerdere keren vijverplanten besteld en de kwaliteit hiervan laat niets te wensen over. Topspul.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle levering, goede informatie op de website
Pluspunten
Pluspunten
Klantvriendelijk, levert alleen goede producten. Goede verpakkingsmaterialen.
Pluspunten
Ik had vorig jaar een waterlelie gekocht welke niet aansloeg. Vervolgens een mail gestuurd aan Mark en hij heeft het heel netjes opgelost. Dit jaar een nieuwe ontvangen welke het inmiddels prima doet in de vijver.
Pluspunten
Ik heb al veel zuurstofwaterplanten gekocht bij diverse winkels en webshops, maar zelden zo'n goede kwaliteit van planten toegestuurd gekregen.
VerbeterpuntenDe agenda voor het versturen van de bestelling zou best rekening houden met de feestdagen van de landen waar naar toe moet gestuurd worden.
Pluspunten
vriendelijk behulpzaam en goede kwaliteit producten tegen goede prijs
Ik heb laatst mosselen besteld voor in mijn vijver. Er zat en groen netje bij maar geen beschrijving hoe of wat ermee te doen. Dat vind ik jammer.
Geachte heer van Bruksvoort, Dit staat toch echt duidelijk omschreven in de productomschrijving! De netjes zijn een service, en bovendien gratis. Ik vind het toch wat jammer dat we daarom een onvoldoende beoordeling van u krijgen! Mvg Mark
Pluspunten
Bestelling was goed mooie gezinde planten en dieren. Er was van één object te weinig geleverd en na een mailtje met Mark, werd dat netjes nagezonden, met zelfs nog iets extra's. Alle lof 5 sterren dik verdiend.
VerbeterpuntenNVT
1 Poortweg