Het product heeft gedaan wat ik gehoopt had. De geur is weg… super!
Super fijn om te horen dat u tevreden bent over de werking van Bio Recup LQD! Wij stellen uw beoordeling zeer op prijs, bedankt! ^Alana
Wederom snel geleverd, goed product dat echt werkt tegen een eerlijke prijs.
Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling van DWT-Septic Plus, wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over zowel het product als de levering hiervan! ^Alana
Snelle service , snel in huis makkelijke gebruiksaanwijzing Heb t via mijn dochter die t ook heeft gebruikt
Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat u uw bestelling snel in huis heeft. ^Alana
Geeft vertrouwen Goed gevoel Straalt kennis uit
Wat een mooie feedback! Bedankt dat je dit met ons deelt. ^Alana
Daar onze regenwaterput erg vies was en stonk, ben ik op zoek gegaan naar een product om de put minder te laten stinken en schoonhouden. Via internet bij Dutch Water Tech terecht gekomen en een fles Bio Recup LQD besteld, het leek ons een mooi product omdat we het water gebruiken voor de tuin te besproeien etc. dus liever geen chemische producten in de put willen. Daar ik de put eerst heb leeg gepompt moet ik even wachten tot er weer voldoende water in zit om het product toe te voegen. Dus over de werking kan ik nog niets zeggen.
Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling over Bio Recup LQD! ^Alana
Een late zending vanDOD werd snel rechtgezet door Dutch Water Tech
Hi Dirk, Bedankt voor je review. Ik heb je een e-mail verzonden, waar ik helaas nog geen reactie op heb mogen ontvangen. Gelukkig zie ik dat je het pakketje inmiddels kan afhalen bij het DPD punt. Mocht je nog vragen hebben, kan je altijd reageren op de e-mail die ik je gestuurd heb. ~Chantal
Originele beoordeling
Ik verwacht een bericht van dpd om het Pakketje af te halen. Maar niks ontvangen!!!!
Snelle en correcte levering, weking producten nog afwachten.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen, wij stellen het zeer op prijs! ^Alana
Voor de septic tank bij ons vakantiehuis zocht ik naar geschikte producten om de tank weer op te starten en te onderhouden. Binnen een dag ontving ik zeer uitgebreid advies en heb ik de benodigde producten besteld. Super!
Fijn om te horen dat alles goed verloopt! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. ^Alana
Ik vond hier het specifieke product dat ik zocht.
Dank voor je review! Het doet ons goed om te weten dat Afvoer vet oplosser aan je verwachtingen voldoet. ^Alana
De bestelde producten zijn binnen 2 dagen bezorgd. De gootsteen liep niet meer goed door. Met de afvoer vet oplosser Drain Buildup was dit in één nacht verholpen. Ook de overloop is weer schoon dankzij de Canafoam. Allebei de producten zou ik zeker aanraden!
Wat een mooie feedback! Bedankt dat je dit met ons deelt. ^Alana
Tijdje geleden gebeld voor advies m.b.t. onderhoud van de beerput bij mijn vakantiewoning in de Ardennen. Prettig te woord gestaan én passend advies gekregen. Bestelling verliep vlekkeloos; het geadviseerde product voldoet uitstekend.
We stellen je feedback zeer op prijs en zijn blij om te horen dat je tevreden bent! ^Alana
Ik had enkele vragen op de producten. Heb doorop en snel en nuttig antwoord bekomen. producten zijn nu in werking en zie al resultaat in het regenwater, dus zal zijn zoals beschreven.
Fijn dat alles goed verloopt met je Bio Recup+ en K67! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. ^Alana
Keurige en snelle levering. Artikel zoals beschreven. Top service
Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de levering van uw bestelling. Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling! ^Alana
Ik ben al een aantal jaar klant maar schrijf nu pas een review. De bestelling en levering liep steeds probleemloos, maar ik vond het moeilijk om het product op zich te beoordelen op een te korte doorlooptijd. Ik had een probleem met mijn sceptische put en moest die praktisch ieder jaar laten leeg halen. Ik ben dan DWT Septic+ beginnen gebruiken en heb nu reeds 3 jaar geen probleem meer gehad. Ik denk dus dat ik mag stellen dat mijn probleem opgelost is.
Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling van DWT-Septic Plus, wij zijn enorm blij om te horen dat u tevreden bent over dit product en dat uw probleem met de septische put is opgelost! ^Alana
Werkt vrij snel om geur uit regenwater te halen.
Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de werking vanBio Recup+. Bedankt voor uw beoordeling, hier zijn wij erg blij mee. ^Alana
Zeer betrouwbaar, goede spullen.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen! Hier zijn wij erg blij mee. _Alana
Mijn septic tank functioneert al vele jaren prima mede dankzij de Roebic Cesspool K47 toevoeging. Lekker simpel 1 of 2 keer per jaar een flesje leeggooien in het toilet.
Bedankt voor uw beoordeling van K47! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over dit product. _Alana
Mijn vraag naar advies werd heel goed beantwoord. Daarna heb ik dan ook een bestelling geplaatst. Ook dat liep voorspoedig. De werking op langere termijn is natuurlijk nog afwachten. Maar tot nu dus helemaal goed.
Wij zijn blij om dit te horen! Bedankt voor uw beoordeling, wij stellen het zeer op prijs. _Alana
Wij hebben diverse producten in verband met onze septic tank en de daarop aangesloten toiletten. Prima bio producten en de levering gaat snel en foutloos. We zijn zeer tevreden.
Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling, wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over zowel de producten als de levering hiervan! _ Alana
4 x Bio recup aangekocht op het stinkend (bruin) regenwater in de regenput tegen te gaan. Werd geadverteerd als uiterst geschikt product hiervoor. Berekend als 2 flessen nodig per behandeling (voorjaar en najaar) maar helpen niets. (100 euro weg gesmeten geld)
Hallo Jeroen, Allereerst bedankt voor je bestelling. Vervelend om te lezen dat ons product in jouw geval niet het gewenste effect heeft. We denken als team echter graag met je mee om een passende oplossing te vinden. Ik zal je een e-mail sturen met hierin nog wat aanvullende vragen met betrekking tot jouw regenwatertank. Dimitri Dutch Water Tech
Duidelijk omschrijving op de webshop. Snelle levering
Wij zijn enorm blij met uw beoordeling, bedankt! ^Alana
Nu nog wachten dat het werkt ;-)
Super om te horen dat u tevreden bent over de levering van Bio Recup LQD! Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over de werking van het product, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u dan graag verder! ^Alana
Gebruikt in de vuilwatertank van de camper heb het er 3 dagen in laten staan daarna leeg laten lopen kwam enorm veel schimmels en vuil van 15 jaar uit daarna goed nagespoeld en ziet er weer als nieuw.
Super om te horen dat u tevreden bent over Roebic Vuilwatertank Behandeling voor Zwart & Grijs Water! Hartelijk dank voor uw beoordeling, wij stellen dit zeer op prijs. ^Alana
Snelle levering. Vandaag gestart met behandeling van de septic tank. Resultaat dus nog afwachten.
Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling van Beerput EHBO Kit. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over de werking hiervan, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u dan graag verder! ^Alana
Levering ging heel vlot, voorlopig tevreden van het resultaat, duidelijke instructies.
Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de levering van uw bestelling. ^Alana
Poortweg 1
4613BW Bergen op zoom
Dutch Water Tech BV levert via haar webshop diverse producten voor waterbehandeling. De webshop is te vinden op www.dutchwatertech.net Dutch Water Tech BV supplies various products for water treatment through its webshop. The webshop can be found at www.dutchwatertech.net. Dutch Water Tech BV liefert über seinen Webshop verschiedene Produkte zur Wasseraufbereitung. Der Webshop ist unter www.dutchwatertech.net zu finden.