Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Duidelijke website. Producten goed verpakt verzonden en snel binnen. In de doos een handgeschreven kaartje, leuk.
4 July 2022
Petra
Ermelo
Heerlijk
2 July 2022
Jochem
Meppel
Umamisojasaus besteld. Hele mooie smaak en niet te zout. Heb geen betere geproefd!
18 June 2022
Ruth
Voorburg
Voor de tweede keer besteld , word vlot geleverd en goed verpakt en goede produkten. Wat ik erg kan waarderen is het handgeschreven kaartje erbij
30 May 2022
Wendy
Appelscha
Prima assortiment wat aansluit op de wensen. Snelle levering.
27 May 2022
R.
Nieuw-Vennep
Bij Su****otaal is alles wat je nodig hebt om sushi te maken verkrijgbaar. Prijzen zijn fatsoenlijk en levering gaat snel. 8 jaar klant en nooit teleurgesteld!
26 May 2022
Bouke
Middelburg
Boven verwachtingen
2 May 2022
Fien
Gent
Met een persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling gevoegd. Dat maakt samen een fijne klantbeleving!
28 April 2022
Leen
Sint-Gillis-Waas
Site is super overzichtelijk. Einde van de dag besteld op maandag en woensdag al netjes in huis. Ook nog eens afbreekbaar opvulspul in de doos dus ook dat nog eens helemaal top en de spullen ook heel blij mee. En dan nog een persoonlijk geschreven kaartje. Ik ga hier zeker me spullen blijven bestellen:)
15 April 2022
MIranda
Maasland
Ik ben al maanden aan het mailen en bellen over chopsticks met Su****otaal, omdat ik een nogal ongebruikelijke vraag/opdracht had en al die tijd is het contact heel fijn, professioneel en klantgericht geweest! Ik zou Su****otaal zeer zeker aanraden! Het zijn mooie eetstokjes geworden, we zijn er erg blij mee!
13 April 2022
Claudia en Bas
Vught
Ook al weet je wat je besteld hebt blijft het een verassing om het uit te pakken. Alles is netjes en stevig ingepakt en vooral aardig om er een persoonlijk berichtje bij te doen!
12 April 2022
Pim Schrijver
Naarden
Na een dag al in huis! Netjes ingepakt. Fijn!
11 April 2022
Desiree
Poeldijk
Alleen maar positief.
8 April 2022
Ludo
Bocholt - België
Goed. Makkelijk te bestellen op de website. Nette levering goed verpakt.
25 March 2022
J.C.
Katwijk aan Zee
Een prachtig sushi servies cadeau gedaan waar de gelukkige erg blij mee was. Bestelling en levering binnen twee dagen, dus super!
25 March 2022
Barbara
Haarlem
Ik had de sushi houders besteld en Japanse biertjes als cadeautje. Alles snel geleverd, fijne communicatie en alles zag er prima uit.
21 March 2022
suzanne
Almere
Snelle levering van mijn bestelling, ik ga zeker vaker bestellen.
15 March 2022
Rob Van Halteren
Den Haag
11 March 2022
Tamara
Duffel
Sushi eten is een feestje, maar met de Flora Japonica sushiset van Tokyo Design wordt het een echte belevenis. De bestelling plaatsen is eenvoudig en wordt snel en goed verpakt geleverd. En dat voor een uitstekende prijs. Top! Jammer dat er niet meer items van het servies wordt verkocht. Absolute aanrader.
8 March 2022
Arnoud
Hoofddorp
Snelle levering netjes verpakt
28 February 2022
René
Tilburg
alles op tijd afgeleverd , daar waar nodig was advies gehad breekbare producten zaten extra beschermd kortom prima zaak
7 February 2022
Sidonius Linden
Rotterdam
Helaas was het pakket wat we wilden niet beschikbaar. Maar konden alsnog een leuk pakket samenstellen dat door de jarige job enorm gewaardeerd werd.
4 February 2022
J
DORDRECHT
Na een vrij kleine bestelling vond ik tussen mijn bestelling een kort handgeschreven bericht, voelde me ineens geen nummer meer maar een gewaardeerde klant
31 January 2022
John
Rotterdam
De producten waren snel geleverd en voldeden volledig aan de verwachting. Bij su****otaal zit je gewoon goed als je alles behalve de benodigde verse ingrediënten(die hebben we op de markt grhaald) bij ze besteld voor een heerlijk dagje sushirollen en eten!!!!
25 January 2022
Bas
Leiderdorp
Top, mooie producten, goede prijs en snelle levering!
25 January 2022
Ilona
Balkbrug
Welkom bij de grootste sushi specialist in Europa
Sushitotaal.nl biedt je een ruim assortiment van alle benodigdheden om zelf sushi te maken.
Koop hier alle houdbare ingredienten, keukenbenodigdheden, serviezen en nog veel meer en ga leker aan de slag.
Itadakimasu
Frankeneng 114