Prima producten, snelle levering!
Ik bestelde mijn schakelaar en had binnen de beloofde tijd mijn schakalaar in huis. Ik ben uiterst tevreden over de service én over het produkt zelf.
13 januari 2021 speakerkabel en een optische kabel besteld. Nog steeds niets ontvangen. Geprobeerd via het contactformulier te mailen met het bedrijf, lukte niet. Geprobeerd te bellen met het bedrijf, lukte niet. Gaat niet echt lekker bij alle kabels. Deze review ook op trustpilot gezet afgelopen vrijdag. Naar aanleiding hiervan een mail gehad van allekabels.nl met het verzoek mijn telefoonnummer te mailen zodat ze mij kunnen bellen om e.e.a. op te lossen. Gelijk terug gemaild en mijn telefoonnummer gegeven en gezegd dat ze me gelijk terug kunnen bellen. Niets gehoord. Vervolgens weer gemaild en gezegd, dat ze mij maandag na 13.00 uur kunnen bellen. Niets meer gehoord. Nu gemaild en gezegd, dat ik mijn bestelling wil annuleren. Ben benieuwd of en wanneer ik het door mij betaald geld nog terug zie. Aanvulling: geld terugontvangen nadat order geannuleerd werd. Vandaag 9 maart 2021 gebeld door een medewerker van Allekabels. Hij bood zijn excuses aan voor het verloop van e.e.a. en 10 euro korting op de volgende aankoop.
Bedankt voor uw beoordeling. We bieden onze excuses aan voor uw mindere ervaring met onze dienstverlening. Graag willen we de kwestie met u bespreken om samen tot een passende oplossing te komen. We gaan u een bericht sturen op het bij ons bekende emailadres. Met vriendelijke groet, Het Allekabels team
Revisión original
Snelle levering van het juiste, goed verpakt.
Heb een platte HDMI kabel gekocht van 10m en na 5min werkte de kabel niet meer.
Laat ik vooropstellen dat ik op het bestellen en het afleveren van het bepaalde artikel geen commentaar heb. Snelle levering. Maar dan.... ik heb toch het verkeerde besteld en wil daarom het artikel terugsturen. Je moet dan een retourformulier via de website downloaden. Het vinden van dit formulier is een behoorlijke zoektocht. Na zo'n beetje alles aangeklikt te hebben eindelijk het betreffende formulier gevonden. Dit ingevuld en geprobeerd te versturen, volgende probleem...., dit doet het dus niet. Wel 10x geprobeerd en iedere keer word ik er weer uitgegooid. Dan de klantenservice maar bellen.... ook dat lukt niet. Telefoon gaat in 1e instantie over maar daarna wordt de verbinding verbroken. Ook wel 10x (zo niet meer) geprobeerd. Zit dus nu met een niet bruikbare adapter in mijn maag. Gelukkig is het maar een klein bedrag.....
Bedankt voor uw beoordeling. Allereerst onze excuses voor het ongemak! Jammer dat u niet eerder contact heeft opgenomen, dan hadden wij het probleem al eerder kunnen oppakken. Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor gaan wij u een bericht sturen via ons ticket systeem. Met vriendelijke groet, Het Allekabels team
eenvoudig en snel
Veel keus,goede kwaliteit,duidelijk en snelle levering
Pakket zou bexorgd worden door postNL. Wel aangenomen door postNL, maar nooit persoonlijk aangenomen of binnengekomen...
Kabels aangesloten pasten prima en werken goed
Voor het eerst hier besteld.. Duidelijke overzichtelijke site waar alles te vinden is, je wordt prima op de hoogte gehouden en een snelle levering van je bestelling.
Na iemand gesproken te hebben is ons probleem netjes opgelost.
Revisión original
We hebben een verkeerde kabel gekregen en wilde een retourformulier. Gebeld doorverwezen naar website en daar geprobeerd voor een formulier dat ging ook niet. Kreeg steeds error. Nu hebben we een kabel die we niet kunnen gebruiken. En maar ergens anders de goede gekocht. Dubbele kosten.
Mooi spul en op tijd geleverd
Snel besteld duidelijke aantrekkelijke prijzen en vlot geleverd heb hier al meerdere malen besteld gaat altijd goed en tegen de beste prijs
Dit bedrijf doet gewoon wat het vermeld!
Zeer snel en goed produkt gekocht
Allereerst was ik aangenaam verrast de kabel om mijn oudere IPad op te laden, op de site te vinden. Ondanks dat ik op een zondagmiddag bestelde, had ik het product de volgende dag al in huis. Wat een super service! Ik blijf in de toekomst zeker bestellen& beveel deze kabel specialist dan ook oprecht aan.
Juiste product en nogmaals snelle levering
Super snel geleverd
Dag na de bestelling was het al geleverd
Duidelijke omschrijving en snelle levering.
Héél tevreden en een snelle levering zoals beloofd, ondanks de corona wachttijden
Goede en snelle service
Makkelijk om online te bestellen. Snel en goed geleverd
Binnen 24 uur had ik mijn bestelde kabel in huis, precies wat ik nodig had ;)
9 Mercuriusstraat
Kerkrade 6468 ES