Laden reviews...
1 opiniones en los últimos 12 meses
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Helaas, maar dit heb ik nog niet veel meegemaakt. Hier heb ik in totaal 3 uur met verloren om uiteindelijk te horen te krijgen dat alle kabels gesloten is. Van extra vragen, excuses aanbieden tot verbroken verbinding tot geen antwoord meer. Ik kan begrijpen dat een verkeerd product kan opgestuurd worden, maar leg dan niet de verantwoordelijkheid van de fout bij de klant. Verbeter de fout zodat de klant alsnog zijn product krijgt. Vertrouw er dan ook op dat nadien het verkeerde product door de klant zal teruggestuurd worden. Sterker nog, organiseer dit zodanig dat meteen het juiste product aangeleverd wordt en het verkeerd pakket terug meegenomen wordt... Hopelijk morgen meer geluk en 8ste poging om het op te lossen.
Jeroen
België
Bedankt voor uw beoordeling.
We bieden onze excuses aan voor uw mindere ervaring met onze dienstverlening.
Graag willen we de kwestie met u bespreken om samen tot een passende oplossing te komen.
We gaan u een bericht sturen op het bij ons bekende emailadres.
Met vriendelijke groet,
Het Allekabels team
zeer tevreden en verzending goed te volgen bedankt
jo
maastricht
Duidelijke info op site, snelle levering
Roger Gubbels
Born
Goed product en snelle levering
Wilfred
Goes
Helaas bleek de led trafo die ik had besteld te knipperen bij installatie. Via de e-mail kreeg ik direct een reactie (terwijl het kerstavond was) en werd een vervangende trafo opgestuurd. Deze werkt naar volle tevredenheid, dus super bedankt AlleKabels!
Jorrit
Nieuw-Roden
Product prima, uitstekend verpakt. Post nl kon de bezorgtijden helaas niet waarmaken
W
Tiel
Top!!
s stam
noord-scharwoude
Was fijn voor de kerst in huis. Hartelijk dank!
Joke
Hollaar
Kabel besteld op de duidelijke webshop en snel geleverd .top
Aad
Zoetermeer
Vlotte correcte afhandeling
Paul
Harderwijk
Drie oplaadbare accu's voor mijn alarmsysteem besteld. Ondanks de corona lockdown een zeer snelle levering. Zal de volgende keer weer hier mijn spullen bestellen. Bedrijf maakt waar wat hij zegt.
Hans
Andijk
alles verlopen zoals gemeld in de advertentie proficiat
ERIK
ZEDELGEM
Ik ben tevreden hoe zij hun product snel hebben geleverd.dat is wat tegenwoordig klanten willen. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.
Hilmi
Wijchen
Ik had snel gevonden wat ik zocht en binnen 2 dgn in huis.
Debby
Lochem
Tv beugel/ophang, supersnel geleverd,mooie prijs en voldoet volledig
An
Hilversum
A++++ zelfs in coronatijd snel geleverd
Roland
Amsterdam
30 m speakerkabel besteld en volgende dag netjes verpakt aan huis geleverd Deftige kabel aan een goede prijs Niks op aan te merken
filip Gillebert
Brugge
Bestelling bij office center hebngelo laten bezorgen maar helaas was het er pas een dag later toen waren wij niet meer in de regio dus niet af kunnen halen.
Bas van Bommel
Gouda
Bedankt voor uw beoordeling.
Vervelend dat uw bestelling niet is afgeleverd op de beloofde datum, onze excuses hiervoor.
We willen graag de kwestie oplossen, we gaan u een bericht sturen op het bij ons bekende emailadres.
Met vriendelijke groet,
Het Allekabels team
Het is uiterst vervelend om thuis op je spullen te wachten voor aflevering als et opgegeven aflevermoment precies een dag later is. Een dag voor Jan Snot thuis op mijn eenvoudige bestelling zitten wachten
Cor Hoskens
BLADEL
Vlotte bestelling en snelle levering!
RM
Sint-Pieters-Leeuw
Goede service en snelle levering!
Debby
Rhoon
Groot assortiment, ruime keuze per item, levering volgens afspraak en scherpe prijzen.
Henk
Aalsmeer
Ordernr 7513104. Werd de volgende dag direct geleverd. Levering was te volgen via een Track n tracé codevia PostNL. Goede ervaring dus.
Casper
Utrecht
Snelle levering van kwalitatief goede produkten
Erik
Streefkerk
Easy to use website and quick delivery
Gerhard
Hoofddorp